2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben daha önceki çocuklarımda Dalan roxy diye bir sabun tozu kullanmıştım. Ek gıdaya geçene kadar herhangi bir leke bırakmadı. Mis gibi de kokardı. O zamanlar sıvı deterjanlar bu kadar yaygın değildi sanırım. Şimdi ben de dediğiniz markaları duyuyorum fakat, duru ya da hacışakir sabun granül alırım inşallah diye düşünüyorum.
Ablamda dalan roxy kullanıyor hala canım bende ondan aldım oda çok memnun 👍

Selam kızlar, nasip olursa benim doğuma 9 haftam kaldı, çünkü doktorum 37. Haftanın başında nasip olursa sezeryan ile alacak, akciğer geliştirici iğne mi de oldum. Yarın da kontrolümüz var. Bakalım hep birlikte güzel haberler alalım inşallah🧿🤲🤲
Saglikla guzellikle gelsin 🧿🤲 ahh minnoşlar ne heyecanlar yasatiyolar bize nasil emek var bu bebelerin üstünde 😇

Kızlar hazırlıklar ne alemde ? Benim bitti sayılır bu ay son eksikleri alıcam hayırlısıyla sonra çantamı hazırlar bekleme moduna geçerim :21:
Bizimde odamız gelicek haftaya canım. Boya işleri falan herşeyi hallettik çok şükür. Birde son eksikleri alıcam bu ay dahada birşey kalmadı çok şükür. Sonrasında çanta hazırlamaya geçerim minnoşları yıkayıp ütüleyip 🥳💁‍♀️🤭😊

Selam kızlar, nasip olursa benim doğuma 9 haftam kaldı, çünkü doktorum 37. Haftanın başında nasip olursa sezeryan ile alacak, akciğer geliştirici iğne mi de oldum. Yarın da kontrolümüz var. Bakalım hep birlikte güzel haberler alalım inşallah🧿🤲🤲
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah miniğin canım benim 🤲🏻😘😘

Bizimde odamız gelicek haftaya canım. Boya işleri falan herşeyi hallettik çok şükür. Birde son eksikleri alıcam bu ay dahada birşey kalmadı çok şükür. Sonrasında çanta hazırlamaya geçerim minnoşları yıkayıp ütüleyip 🥳💁‍♀️🤭😊
Nasıl yaptınız boyayı canımcım ben sadece bir kısmına sticker yapcam büyük ihtimalle 😍❤️

Leedong Leedong canim senin rahim agzi uzunluguna her defasinda alttan mi bakiliyor? Bugun kendi doktorum bakti,ustten bakicam sorun gorursem alttan bakarim dedi ustten 40 mm olctu,alttan bakmaya gerek yok iyi goruyorum dedi.İki hafta once alttan 29 mm di.Simdi aklima takildi alttan baktirsamiydim acaba,cok fark olur mu ki🤔
Canım bana alttan bakıyor sadece rahim ağzı uzunluğu için değil açıklığı da öyle ölçüyor doktor. O yüzden alttan bakıyor 22haftdan beri öyle bakıyor bugün 28 oldum :) senin adına da çok sevindim 40 mm olmasına benim de geçen hafta 45 mm olmuştu çok şükür 🙏

Nasıl yaptınız boyayı canımcım ben sadece bir kısmına sticker yapcam büyük ihtimalle 😍❤️
Canım gri tonunda boyadık eşim yaptı saolsun 😊 sticker bende düşünüyorum çok hoş duruyor 😘💗

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-05-23-42-30-182_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-12-05-23-42-30-182_com.miui.gallery.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar hazırlıklar ne alemde ? Benim bitti sayılır bu ay son eksikleri alıcam hayırlısıyla sonra çantamı hazırlar bekleme moduna geçerim :21:
Ben de bu ay sonuna kadar bütün hazırlıklarımı bitireceğim sonra çantamı hazırlarım. Ne güzel heyecanlae Bunlar. E bebekte gri beşik buldum bu arada trendyolda da vardı hatta ama tabi e bebek bana yakın olduğu için gidip oradan alacağız direk. Hem de sallanıyor kesmeli aşağıya indirebiliyorum benim biliyorsun alanım çok dar bu da dar 60 cm genişliği 3 yaş zaten bana 2/3 yaşa kadar lazımdı. Bundan alan var mı ya da buna benzer kızlar.

Eklentiler

• F121E509-3886-43C3-940D-D5F8EEAE6F53.jpeg
    F121E509-3886-43C3-940D-D5F8EEAE6F53.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar duymussunuzdur illa ki doguma yakin her gun hurma tuketimi rahim açilmasina iyiymis. Ve de dogumdan sonra da süt icin cok iyiymis. Süt kanallarini aciyor ve de kabizliği önluyor.
Sütü duydum da rahim açıklığı için hiçbir yerden duymadım canım .

Çooook sevindim canım yaa 9 hafta ne kdar az kalmış ben 38 de sezeryan olacağım öyle konuştu doktor şu an 28 deyim senden 1 hafta sonea Allah izin verirse de benim olacak 🧿🙌🙌🙌

Canım sabah alıyorum ama aldıktan bir on beş dk sonra kahvaltı yapıyorum acaba o süre kısa diye mi emilmiyor? 😓
Bnde sabah ac aliyorum en az 1 saat sonra kahvalti ediyorum bi de o 1 saat icinde elma yiyorum. Kkm dedi hatirlamiyorum ama bu grupta gördüm kesin minseo minseo Dur😄 demir hapinin faydasini gormek icin ardindan elma yenilebilir bilgisini vermisti. Bnde hem ondan hem hapin tadini aldigindan elma yiyorum 😑

Çooook sevindim canım yaa 9 hafta ne kdar az kalmış ben 38 de sezeryan olacağım öyle konuştu doktor şu an 28 deyim senden 1 hafta sonea Allah izin verirse de benim olacak 🧿🙌🙌🙌
İnşallah canım Rabbim izin verirse sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı, mutlu haberlerimizi paylaşalım. 🤲Zaman yaklaştıkça Heyecan artıyor karmaşık duygular içindeyim 🤗🥰🥰

Tecrübeli anneler gümüş kapak kullanan oldu mu aranızda, ikiz bebisler geleceği için mene ucu yaralarindan çekiniyorum alıp faydasını gören ya da fayda görmeyen var mi aranızda

X