Evet yine sn söylemiştin bazi saglik ocaklari yapmıyormuş onu bi sorayim. Sn yaptirdin miSağlık ocağında yapılıyor canım ücretsiz. Özelde ücretli.
Kimisi ucretsiz demiş hastaneye gore degisiyo heraldeben istanbulda hisar hastanesinde yaptırdım 70 tl ödedim canım.
Ordan bi tane de pelvik ağrısı için egzersiz videosu rica edebilir miyim canımBenim pelvik ağrım da çok fazla. 2. Trimester için güzel egzersizler buldum squat tarzı. Pelvik için onlara da başlıcam şimdi düzenli her gece 15 er dk yapsam bile faydası olur diye düşünüyorum, zaten sırt egzersizleri oturduğumuz yerden bile yapılıyor. Hem ağrılara iyi gelir hem dediğin gibi belki doğum için de katkısı olur inşallah
Önümüzdeki haftaiçi yaptırcam kuzumEvet yine sn söylemiştin bazi saglik ocaklari yapmıyormuş onu bi sorayim. Sn yaptirdin mi
Atayım canım bunu yapıcam benOrdan bi tane de pelvik ağrısı için egzersiz videosu rica edebilir miyim canımsenin paylaştıkların çok iyi iş görüyo pelvik ağrısı içinde bi video önerisinde bulunursan çok mutlu olurum
Eşim diyor yatağı biraz çekelim o zaman tam ölçeriz öyle bakarız bence de öyle yapalım en iyisi :))bi tane al dene 60 cm lik olmazsa iade edersin en kötü canım
Sonuc sorunsuz cikar inşallahÖnümüzdeki haftaiçi yaptırcam kuzum
Yeter artar bile. Bir gece kalıyoruz zaten ben bir paket götürmüştüm sezeryan olduğumdan mı bilmiyorum öyle çok çok yoğun kanamam olmadı kalanları da birkaç gün evde kullandım çok rahat ettim çamaşırla falan uğraşmadım.Kızlar depend 10lu 2 paket yeter mi sizce hastanede
Ben almayacağım. Sadece yoğun kanamalar için kullanılan gece pedlerden alacağım. Ablamda almış hiç kullanmamış. Gece pedini en azından tüketebilirim diye düşündümKızlar depend 10lu 2 paket yeter mi sizce hastanede
İnşallah canımSonuc sorunsuz cikar inşallahbnim dr henüz tarih de vermedi haftaya carsamba kontrolüm var o zaman soyler heralde.
Ben de böyle düşünüyorum ama yeterli olur mu acabaBen almayacağım. Sadece yoğun kanamalar için kullanılan gece pedlerden alacağım. Ablamda almış hiç kullanmamış. Gece pedini en azından tüketebilirim diye düşündüm
Normal dogum dusunuyorsaniz mutlaka alin derim. Hatta kilotlu olandan. Acikcasi bana yetmedi bile. Ama yaz oldugu icin zorlamisti. Zaten ates basmasi felakat oluyor. Odemleri atiyoruz bu sekilde. Nasil terlemek oyle... Ama simdi mart ya bence daha iyi olur. Uyurken de rahat oluyor.Ben de böyle düşünüyorum ama yeterli olur mu acabaHuyluyum ben biraz bezle rahat edemem
valla canım bende 24+4 üm 6,5 kilo aldım başta iyi gidiyordum sonradan hızlandı başta canım istemiyordu şimdi herşey gözüme güzel görünüyorAy ne guzel... Aynen pelvik kaslarinin guclu olmasi lazim dogum icin... Benim de var o tarz egzersizler . Suanda 22 deyim, 4.5 kg aldim totalde. Insallah bu sekilde biter de 12 ile tamamlarim. Ama istahim cok acildi yaa :) vallahi yemekle ask yasiyorum nasil bir tat almaktir o
canım eger normal doğum yapacaksan bence kesinlikle al yatıp kalkarken çok rahat ediyorsun ilk günler kanaman da çok oluyor ya ama rahat edemem dersen birşey diyememKızlar depend 10lu 2 paket yeter mi sizce hastanede
canım sabahları aç karnına kuru kayısı ye bol ılık su iç lifli gıdalar tüketmeye çalış seviyorsan kefir de tüketebilirsinSelam 22+3 den selamlar bu haftaya kadar asiri rahattim hamile oldugumu bile unututordum. Yurtidsinda yasiyorum gecen hafta istabula gelince ucakti akraba ziyaretleri derken kabız oldum ve baya nefes problemi yasamaya basladim aksamlari sanki catlayacak gibi hissediyorum .aslinda yemek isinide 7 de bitiriyorum ama dengem bozuldu sanirim. Ne yiyip ne icmem lazim kabizlik icin ? Tesekkurler
O zaman 1paket ne olur olmaz alalım eğer normal olursa 2-3 pk daha alırız, kullanımı nasıl peki rahat mı bu bezlerin ?Normal dogum dusunuyorsaniz mutlaka alin derim. Hatta kilotlu olandan. Acikcasi bana yetmedi bile. Ama yaz oldugu icin zorlamisti. Zaten ates basmasi felakat oluyor. Odemleri atiyoruz bu sekilde. Nasil terlemek oyle... Ama simdi mart ya bence daha iyi olur. Uyurken de rahat oluyor.
canım kuyruk sokumu ağrıyan sen miydin ? eğer sensen ece vahapoğlu youtube kanalında bununla ilgili video var bilgin olsunvalla canım bende 24+4 üm 6,5 kilo aldım başta iyi gidiyordum sonradan hızlandı başta canım istemiyordu şimdi herşey gözüme güzel görünüyordikkat etmeye çalışıyorum yürüyüş yapmaya günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum ama tek seferde değil umarım çok abartmadan hallederiz bende youtube dan hamilelik pilatesine başladım akşmları yatmadan bayağı iyi geliyor
Kanama miktarina gore degisir canim. Benim coktu o yuzden iyi oldu. Sik degistirdim. Hani saga sola bulasmadan temiz kaliyorsun. Ama iste lohusa sicagi terlemesi ile boguyor biraz. Temmuz da dogum yapmistim. Zorlamisti. Kanama azalinca bir hafta sonra normal pede gectim ben. Mart olunca daha rahat olur gibi geliyor...O zaman 1paket ne olur olmaz alalım eğer normal olursa 2-3 pk daha alırız, kullanımı nasıl peki rahat mı bu bezlerin ?
Anladım canım, evet martta o kadar zor olmaz yaz ayları malesef o tarz konularda işkence gibi oluyorKanama miktarina gore degisir canim. Benim coktu o yuzden iyi oldu. Sik degistirdim. Hani saga sola bulasmadan temiz kaliyorsun. Ama iste lohusa sicagi terlemesi ile boguyor biraz. Temmuz da dogum yapmistim. Zorlamisti. Kanama azalinca bir hafta sonra normal pede gectim ben. Mart olunca daha rahat olur gibi geliyor...