2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ordan bi tane de pelvik ağrısı için egzersiz videosu rica edebilir miyim canım senin paylaştıkların çok iyi iş görüyo pelvik ağrısı içinde bi video önerisinde bulunursan çok mutlu olurum

Sonuc sorunsuz cikar inşallah bnim dr henüz tarih de vermedi haftaya carsamba kontrolüm var o zaman soyler heralde.
İnşallah canım Bana da ebe demişti 24. Haftanda gel hem 2. Dozunu yapalım hem şeker yüklemeni diye. Cumartesi sorarım yine bi dr a da

Ben almayacağım. Sadece yoğun kanamalar için kullanılan gece pedlerden alacağım. Ablamda almış hiç kullanmamış. Gece pedini en azından tüketebilirim diye düşündüm
Ben de böyle düşünüyorum ama yeterli olur mu acaba Huyluyum ben biraz bezle rahat edemem

Selam 22+3 den selamlar bu haftaya kadar asiri rahattim hamile oldugumu bile unututordum. Yurtidsinda yasiyorum gecen hafta istabula gelince ucakti akraba ziyaretleri derken kabız oldum ve baya nefes problemi yasamaya basladim aksamlari sanki catlayacak gibi hissediyorum .aslinda yemek isinide 7 de bitiriyorum ama dengem bozuldu sanirim. Ne yiyip ne icmem lazim kabizlik icin ? Tesekkurler

Ben de böyle düşünüyorum ama yeterli olur mu acaba Huyluyum ben biraz bezle rahat edemem
Normal dogum dusunuyorsaniz mutlaka alin derim. Hatta kilotlu olandan. Acikcasi bana yetmedi bile. Ama yaz oldugu icin zorlamisti. Zaten ates basmasi felakat oluyor. Odemleri atiyoruz bu sekilde. Nasil terlemek oyle... Ama simdi mart ya bence daha iyi olur. Uyurken de rahat oluyor.

valla canım bende 24+4 üm 6,5 kilo aldım başta iyi gidiyordum sonradan hızlandı başta canım istemiyordu şimdi herşey gözüme güzel görünüyor dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüş yapmaya günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum ama tek seferde değil umarım çok abartmadan hallederiz bende youtube dan hamilelik pilatesine başladım akşmları yatmadan bayağı iyi geliyor
Kızlar depend 10lu 2 paket yeter mi sizce hastanede
canım eger normal doğum yapacaksan bence kesinlikle al yatıp kalkarken çok rahat ediyorsun ilk günler kanaman da çok oluyor ya ama rahat edemem dersen birşey diyemem
canım sabahları aç karnına kuru kayısı ye bol ılık su iç lifli gıdalar tüketmeye çalış seviyorsan kefir de tüketebilirsin

O zaman 1paket ne olur olmaz alalım eğer normal olursa 2-3 pk daha alırız, kullanımı nasıl peki rahat mı bu bezlerin ?

canım kuyruk sokumu ağrıyan sen miydin ? eğer sensen ece vahapoğlu youtube kanalında bununla ilgili video var bilgin olsun

O zaman 1paket ne olur olmaz alalım eğer normal olursa 2-3 pk daha alırız, kullanımı nasıl peki rahat mı bu bezlerin ?
Kanama miktarina gore degisir canim. Benim coktu o yuzden iyi oldu. Sik degistirdim. Hani saga sola bulasmadan temiz kaliyorsun. Ama iste lohusa sicagi terlemesi ile boguyor biraz. Temmuz da dogum yapmistim. Zorlamisti. Kanama azalinca bir hafta sonra normal pede gectim ben. Mart olunca daha rahat olur gibi geliyor...

Anladım canım, evet martta o kadar zor olmaz yaz ayları malesef o tarz konularda işkence gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…