2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar ozelde seker yukleme testi ucretli mi acaba. Devletten randevu alayim ona gore. Hastaneye gore degisiyo mu acaba.
Bizim hastanede ücretli canım, sağlık ocağı yapmıyor burada
Kızlar depend 10lu 2 paket yeter mi sizce hastanede
İlk doğumumda cok rahat ettim, 1 gece hastanede kaldim eve geçince normal ped kullandım e bebekte lohusa pedi var daha uzun oluyor, fazla kanama olmamıştı ben de deepend gayet rahat ediyor

Ben kanamam bittiğinden beri yapiyorum. Egzersiz olmadan ağrılar kaçınılmaz. Yürüyüş+egzersiz= rahat hamilelik. Yürüyüşe ilk basladigim zamanlar kalçama çok kötü ağrı giriyordu. Şimdi vücut alisti, dinlenmeden cok rahat bir saat yürüyorum. Sonra da evde pilates
kızlar şu egzersizi de yapın valla yok böyle rahatlama, cidden egzersizlerde hayat varmış

Kızlar depend 10lu 2 paket yeter mi sizce hastanede
Ben ebebkte lohusa pedi aldim cok rahatti. Hastane de ilk etapta bana kilot bez verdiler sonrasi takma sezeryan kismini iltihaplandirir demislerdi. Ama normal dogum olanlarin daha farkli kanama miktari falan.

Kesinlikle etki ediyor sırt ağrılarım geçti daha ne isterim. Yatakta dönemiyordum resmen ağrılardan. Zaten etkisini hissedince insan bırakamıyor

Benim.dusuk tehlikem halen var kanamam yok ama doktorum oyle soylemisti ondan yapmiyorum. Bir dahaki kontrolde soracagim ben de plates yapmayi cok istiyorum.

Rheaa canım biz bir isim bulduk kızımla uyumlu olsun istedik o yüzden Esma Alya istiyoruz. Buna karar verdik şuanlık. Sağlıkla gelsin de değiştirmeyi düşünmüyoruz Canım. Söylerken bile duygulandım bu baktığımız eşyalardan daha güzel daha özel. Kızımın ismini daha doğmadan yazdırdığım, kullandığım ilk yer. Hepimiz için Hayırlısı olsun inşallah

Ben ebebkte lohusa pedi aldim cok rahatti. Hastane de ilk etapta bana kilot bez verdiler sonrasi takma sezeryan kismini iltihaplandirir demislerdi. Ama normal dogum olanlarin daha farkli kanama miktari falan.
Çok enteresan, benim de sezaryendi hastaneden vermişlerdi sonrasında da kullanabilirsin dediler evde benim paket bitene kadar kullanmıstım hiç öyle bişey duymadım. ama biraz hışır hışır ediyor tabi cok konforlu diyemem, e bebekteki lohusa pedlerine bakayım ben de

Ben oldum olası kabızlık yaşıyorum bu yüzden duphalac kullanıyorum o yumuşatıyor canım. Çok geçmiş olsun.

Adıyla yaşasın canım insallah

Arkadaslarim dan kullanip donem o kisim iltihaplanan olmustu. Hava almayip nemlendirdigi.icin risk oluyormus. iste herkesin cildi farkli demek bazilarina zarar veriyorken bazilarin da hic bir sey olmuyor tipki bebek bezi de oyle degil mi şahsen ben Riske atmam

Bu ara da lohusa pedleri aşiri rahatti yine onlardan alirim. L almistim ben.kilona gore aliyorsun. 1 paket yetmisti sonrasi normal.ped kullandim.

Kızlar doğum sonrası korse alan araştıran yada daha önce kullanıp memnun kalan marka önerecek var mı acaba. Simdiden onu da halletmek istiyorum da
Dogumdan sonra korse kullanmak cooookkkk zor anlatamam... Ben korse degil de buyuk salla kalcadan gogus altina kadar simsiki sarmistim. Bir hafta zor dayandim. Cok zorlayici bir sey...

Dogumdan sonra korse kullanmak cooookkkk zor anlatamam... Ben korse degil de buyuk salla kalcadan gogus altina kadar simsiki sarmistim. Bir hafta zor dayandim. Cok zorlayici bir sey...
Aklımda olsun o da canım en son ihtimal bende öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…