AyyArkadaşlarım coook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepimiz bundan sonra bebislerimizle mutlu huzurlu çok güzel bir hayat yaşayalım insallah
Çok güzel canımKızlar bebise odasını aldık fikir olsun diye atayım dedim dolap ve şifonyer ikeadan yatagı trendyoldan aldık yatak ahşap olduğu icin de dolap kulplarını ahşapla degistiricem minimal sade bir odası olacak insallah sağlıkla kullandığını günleri görürüm
Güzel günlerde kullansın canımKızlar bebise odasını aldık fikir olsun diye atayım dedim dolap ve şifonyer ikeadan yatagı trendyoldan aldık yatak ahşap olduğu icin de dolap kulplarını ahşapla degistiricem minimal sade bir odası olacak insallah sağlıkla kullandığını günleri görürüm
bu benKız uykuya yatmadan önce ne yapıyorsunuz söyleyin bende yapayım de rüya göreyimartık gün içinde nasil yorulduysam rüyamda bile uyuyorum herhalde ki hatırlamıyorum yani
ben de 19+4 üm ama hiç belli değil hamile olduğum.sadece kilo almış gibi duruyorum .Aynen benim de gobegim yok paylassam da belli etmezAblam gecen diyo hanu hic karnin yok ki. Bir.sikinti yok demi suyun falan iyi mi Benim 5. aydan sonra anca anca cikiyor disaridan belli ediyor.
resmi izinden kastın süt izni mi canım ? süt izni 38 de de doğursan 39 da da doğursan doğum yaptığın tarihten sonra hesaplanıyor 28 şubat 2023 te doğurduysan 28 şubat 2024 e kadar iznin var tam 1 yıl. 16 haftası (4 ayı) raporlu olduğun için kalan 8 ay için hesaplama yapacaksın. eğer ki raporsa zaten rapor her halükarda en geç 37+0 da başlıyor 16 hafta=112 gün haftasonları dahil olarak hesap edeceksin.Sana da sorayım: 37'de izne çıkınca ve bebek 38'de doğarsa resmi iznimden 1 hafta mı kullanmış oluyorum, yoksa o 2 hafta boşa gidiyor da 3 hafta mı kullanmış oluyorum. 1 hafta kullanmış gibi olması gerekmez mi?
rahim baskısı sebebi ile olabiliyor diye biliyorum canım ama yine de muayneye gidince doktoruna sor çünkü enfeksiyon kaynaklı da olabiliyorBugun sag bobrek kismimda sanci var,ara ara solda da oluyor,normal mi acaba?boyle sikayetleri olan var mi aranizda?
Canım benim çok teşekkür ederim amin insallahAyyBebişinle ailenle sevdiklerinde seni sevenlerle nice nice musmutlu yaşlara inşallah
Çok güzel canımSağlıkla gelsin sağlıkla uyusun da büyüsün inşallah güzel odasında
Benim aklima da enfeksiyon geldi,bakalim takip ediyorum gecmezse randevuyi one alir kontrole giderim.rahim baskısı sebebi ile olabiliyor diye biliyorum canım ama yine de muayneye gidince doktoruna sor çünkü enfeksiyon kaynaklı da olabiliyor
Ben de istiyorum karnim.ciksin da hamilelikten kilo alindigi anlasilsinben de 19+4 üm ama hiç belli değil hamile olduğum.sadece kilo almış gibi duruyorum .
Doktoruna sorarsın ama enfeksiyon ihtimaline karşı şimdiden bol su içmeye başlasan iyi olur günde 2-3 litre arası. Geçici ağrılardandır umarım oluyor bazen garip yerlerde tek günlük ağrılar.Bugun sag bobrek kismimda sanci var,ara ara solda da oluyor,normal mi acaba?boyle sikayetleri olan var mi aranizda?
ay ne güzel bir duygu o, tüm dilekleriniz gerçek olsun sağlıkla nice yıllara.Kızlar günaydınnnbugün benim dogumgunum muhtemelen hiç unutamayacagım bir gün kizimla aynı bedende kutluyoruz sizin için de çok güzel bir gün olur umarım
Evet suyu hemen arttirdim,umarim gecicidir,daha oncede sag kalcam agrimisti bir gun boyunca insallah bu agri da yarina kadar gecer.Doktoruna sorarsın ama enfeksiyon ihtimaline karşı şimdiden bol su içmeye başlasan iyi olur günde 2-3 litre arası. Geçici ağrılardandır umarım oluyor bazen garip yerlerde tek günlük ağrılar.
Iyi ki dogdun musmutlu ömrün olsun insallahKızlar günaydınnnbugün benim dogumgunum muhtemelen hiç unutamayacagım bir gün kizimla aynı bedende kutluyoruz sizin için de çok güzel bir gün olur umarım
Bebeğim nihan hoca çok tatlı evet daha önce burda çalışıyordu şimdi lokman hekime gitti benimde burda doktorum soner sezer sezgi oda yıl sonu çıkacak mışbende düşündüm nihan hocayla devam edebilirim demek burda verdin testini belki karşılaşmışızdır birbirimizle
Merhaba ben gireceğim sizde mi girceksiniz sınavaBu arada aranizda ogretmen olan var mi? Haftasonu uzman ogretmenlik sinavi var,girecek olan var mi?
Bundan sonra yan yana el ele kutladığınız doğum günleriniz olsun inşallah ömür boyu canım. Mutlu yıllarKızlar günaydınnnbugün benim dogumgunum muhtemelen hiç unutamayacagım bir gün kizimla aynı bedende kutluyoruz sizin için de çok güzel bir gün olur umarım
Evet bende girecegim nasip olursa,pek calismadim,bakalim nasil sorular gelecekMerhaba ben gireceğim sizde mi girceksiniz sınava
Bende pek çalışmadım tatile bırakmıştım çalışmayıEvet bende girecegim nasip olursa,pek calismadim,bakalim nasil sorular gelecek