2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlarım coook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepimiz bundan sonra bebislerimizle mutlu huzurlu çok güzel bir hayat yaşayalım insallah
Ayy Bebişinle ailenle sevdiklerinde seni sevenlerle nice nice musmutlu yaşlara inşallah
Çok güzel canım Sağlıkla gelsin sağlıkla uyusun da büyüsün inşallah güzel odasında

Güzel günlerde kullansın canım

Aynen benim de gobegim yok paylassam da belli etmezAblam gecen diyo hanu hic karnin yok ki. Bir.sikinti yok demi suyun falan iyi miBenim 5. aydan sonra anca anca cikiyor disaridan belli ediyor.
ben de 19+4 üm ama hiç belli değil hamile olduğum.sadece kilo almış gibi duruyorum .

resmi izinden kastın süt izni mi canım ? süt izni 38 de de doğursan 39 da da doğursan doğum yaptığın tarihten sonra hesaplanıyor 28 şubat 2023 te doğurduysan 28 şubat 2024 e kadar iznin var tam 1 yıl. 16 haftası (4 ayı) raporlu olduğun için kalan 8 ay için hesaplama yapacaksın. eğer ki raporsa zaten rapor her halükarda en geç 37+0 da başlıyor 16 hafta=112 gün haftasonları dahil olarak hesap edeceksin.

bu siteden rapor alacağın tarihi girerek rapor süreni hesaplayabiliyorsun 37+0 hangi tarihe denk geliyorsa o tarihi girerek görebilirsin. şuan 2023 yok ama yine de anlarsın

Son düzenleme:
Bugun sag bobrek kismimda sanci var,ara ara solda da oluyor,normal mi acaba?boyle sikayetleri olan var mi aranizda?

Bugun sag bobrek kismimda sanci var,ara ara solda da oluyor,normal mi acaba?boyle sikayetleri olan var mi aranizda?
rahim baskısı sebebi ile olabiliyor diye biliyorum canım ama yine de muayneye gidince doktoruna sor çünkü enfeksiyon kaynaklı da olabiliyor

Doktoruna sorarsın ama enfeksiyon ihtimaline karşı şimdiden bol su içmeye başlasan iyi olur günde 2-3 litre arası. Geçici ağrılardandır umarım oluyor bazen garip yerlerde tek günlük ağrılar.

Doktoruna sorarsın ama enfeksiyon ihtimaline karşı şimdiden bol su içmeye başlasan iyi olur günde 2-3 litre arası. Geçici ağrılardandır umarım oluyor bazen garip yerlerde tek günlük ağrılar.
Evet suyu hemen arttirdim,umarim gecicidir,daha oncede sag kalcam agrimisti bir gun boyunca insallah bu agri da yarina kadar gecer.

Merhabalar konu çok geçmiş ama bir sorum olacaktı. Nihan hocaya devam ediyor musunuz? Vede doğuma bakış açısı normal doğumda ısrarı nasıl?

Kızlar günaydınnn bugün benim dogumgunum muhtemelen hiç unutamayacagım bir gün kizimla aynı bedende kutluyoruz sizin için de çok güzel bir gün olur umarım
Bundan sonra yan yana el ele kutladığınız doğum günleriniz olsun inşallah ömür boyu canım. Mutlu yıllar

Merhaba kızlar bu gün ayrıntılı ultrasonum vardı gittim. Dr arter damar bir tane var dedi normalde 3 tane olması gerekiyormuş ama bizde 1 taneymiş. Sık sık kontrole gitmeliymişim çocukta gelişim geriliği olabilirmiş dedi çokta bilgi vermedi esasen. Yarın perinatologa gidicem. Çok endişeliyim. 450-500 gr arası ve 24-25 cm aralığında dedi. Gelişimi normal dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı, ya da eşinden dostundan böyle bi şey duyan var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…