Tabi canim karindan.ölculuyor zaten. Ilk hamileligimde hep karnimdan ölctu doktorum. Ancak bazi seyler de alttan bakilinca net goruluyor.benim önceki hamileliğimde detaylıda rahim agzı boyu 30 mm cıkmıstı, sonra kendi doktorum alttan da ölçmüştü. tedbir amaçlı iğne vurmuşlardı sonrasında da 2 haftada bir kontrole gitmiştim hep. yani bildigim kadarıyla ölçebiliyorlar detaylıda
Oglumda karnim cok sertlesirdi pozisyonu da asagidaydi Sonra ki kontrolum de doktorum yukari çikmis demisti.Ben tabi acemiydim cok bilmiyordum hic stres yapmamistim. Bazen çok bilmekte iyi olmuyor.Aynen öyle canım detaylıda alttan bakmıyor doktorlar sancın ağrın kanamam vs olursa alttan bakılıyor. Ben şikayetlerimi söyleyince doktor alttan bakmak istedi. Kasılıyordu sertleştiriyor sürekli mesaneme baskı yapıyordu saat balı sıkılıyordum. Bugün şiddetli hissettim 2/3 defa oldu ama bı sefer kaşıkta ve belimde ağrı hissettim hep o yüzden doktoruma yazdım o da çağırdı baktı .
Yok zaten aktif çalışmıyordum sadece çekimlere gidiyordum onada ara vermiştim zaten. Ayda bir yapıyordum şimdi dinleneceğim ama bol bol özellikle şu 1/1,5 ayımda daha da dikkatli olacağım canım. Bol su iç dedi doktorumda suyu içiyorum zaten. İdar yolu enf. Olmamam lazım o yüzden bol su dinlenme nalla yapabileceğim bişey ypk zaten hakkımızda hayırlısı neyee o olsun ne diyim canıminşallah bebişin yukarıya cıkar canım, rahim yapısı bazı gebelerde boyle oluyor dediğine göre demek ki rastlanan bir durum. magnezyum iyi gelir kabızlık icin, su içmeyi ihmal etme. bir de sen ekmek yiyorum demiştin, bol tahıllı olanlardan yersen belki daha iyi olur. bir de çalışma demiş bak bunu ihmal etme, kendini yormaman lazım
Bende içerden ilk defa duydum inşalalh iyi amin canım sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallahbak içerden olanı hiç duymadım ama sen içini ferah tut rahim uzunluğun gayet güzel şuan bence dinlenip uzandıkça düzelir bu durum
Benimde genelde hep aşağıdaydı zaten çok nadir yukarıda hissettiğim oldu ama heleki şu sıralar sürekli aşağıda onu zaten sıkıntı etmedim şikayetlerim üzerine doktora gittim açıklık olunca stres yaptım. Doktorumda zten yapma dedi olağan şeyler artık dedi çok karşılaşıyoruz güzel sonuçlar alıyoruz dedi rahatladım biraz.Oglumda karnim cok sertlesirdi pozisyonu da asagidaydi Sonra ki kontrolum de doktorum yukari çikmis demisti.Ben tabi acemiydim cok bilmiyordum hic stres yapmamistim. Bazen çok bilmekte iyi olmuyor.
Akşama kadar çöp kalmazCuma günü teyzelerle birlikte sıra savaslarındayım kızlarBir bakın yok yok
Aynı şeyleri yaşıyoruz o zaman canım ben de haftaya çarşamba gideceğim inşallah rahim yapısıyla alakalıdır sağlıkla kavuşuruz çok erken çünkü en azından 30.haftaya kadar gelsen yine rahat edeceğim. Allah korusun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bizleri canım. Beni de haberdar et mutlaka canım.
AminnnAyrıntıda alttan bakmadı üstende bir açıklık galan gözükmedi rahim iyi durumda demişti herşy iyi gözüküyordu sonrasında benim şikayetlerimden dolayı doktorum alttan baktı oradan gördü o Hafif açıklığı. Bakalım inşalalh güzel haberler alacağız haftaya canım
Sabah dokuzda kapıda olmamız lazımAkşama kadar çöp kalmaz
Kabızlık deyince 3 hafta önce falan inanılmaz kabızlık vardı çok rahatsız ediyordu mecbur ıkındım ama dua ede ede acaba diyorum o mu etkiledi doktora soracağımKabızlığa gelince vallahi hep kabızım ondan korkuyorum işte ıkınıyroım ister istemez canım. Dışarıdan değil ama içeriden hafif bir açıklık var dedi ama rahim yapısıylada alakası olabilir dedi. Haftaya belli olur sen dinlen yazdığım ilaçları dakullan dedi. Bebeksin kafası Rahime dayanmış öyle söyledi aşağıdaymış bebek. İnşallah yukarıya çıkar kızlar. Hafta da inşalalh rahim yapısının böyle olduğunu öğrenirim.
Amirine bi sor bakalım ne diyecekSabah dokuzda kapıda olmamız lazımamirimden bunun icin izin alsam çok mu abartı olur jdjdjdjdk
kızlar belki alakası bile yoktur kabızlıkla ama kesinlikle ıkınmayın en ufak bir kabızlıkta çok etkili ilaçlar var için hemen duphalac vs. gebelikte ıkınmak en son yapmamız gereken eylem doktorların hiç istemediği şey karın iç basıncını çok arttırıyor çünküKabızlık deyince 3 hafta önce falan inanılmaz kabızlık vardı çok rahatsız ediyordu mecbur ıkındım ama dua ede ede acaba diyorum o mu etkiledi doktora soracağım
Evt son haftalarda daha riskliymiş ıkınmak zaten sürekli kayısı,kefir içiyorum daha iyi şu an durumumkızlar belki alakası bile yoktur kabızlıkla ama kesinlikle ıkınmayın en ufak bir kabızlıkta çok etkili ilaçlar var için hemen duphalac vs. gebelikte ıkınmak en son yapmamız gereken eylem doktorların hiç istemediği şey karın iç basıncını çok arttırıyor çünkü
Strese kapılma canım inşallah bir sıkıntı yoktur. Rahim uzunluğun da normal görünüyor. Doktorun da stres yapma demiş bak, bir sorun olsa seni eve göndermezdi zaten muhtemelen. Bol bol dinlen inşallah haftaya kontrolüne kadarKızlar şimdi çıktım doktordan Altan baktı rahimde içerden hafif açıklık var dedi bebeğin başıda Rahime baskı yapıyor evet aşağıda bebek dedi. Ama rahim yapında böyle olabilir bazen doğuma kdar böyle gidenler var haftaya gel mutlaka kontrol edelim dedi. Magnezyum ve kalsiyum verdi. O açıklığı kontrol edeceğiz dedi o yüzden haftaya çağırdı. Dinleneceksin çalışmayacaksın dedi.. Rahim filmini de yolluyorum şimdi. Bilmiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu. Stres yaptım ister istemez. Doktorum stres yapma dedi. Ama erken doğum riski bunlar. Daha da çok erken Yeni girdim 6.ayıma.. sürekli aşağıda bebek. İnşallah yapısıyla alakalıdır. Ne diyim bekleyeceğiz işte 1 hafta.
Ya sorma benim kabızlığım magnezyumdan sonra baya baya kesildi aslında ama dün wcden sonra makatımdan kan geldi bi an vajenden mi geldi acaba diye o kadar korktum ki. Halbuki zorlanmadım da aslında ama anlamadım. Hamile değilken de 1 kere olmuştu doktora gitmiştim bazen böyle çatlaklar olabiliyormuş bi sıkıntı çıkmamıştı. Yarın kontrolüm var bunu da bi sorayım doktoruma yinekızlar belki alakası bile yoktur kabızlıkla ama kesinlikle ıkınmayın en ufak bir kabızlıkta çok etkili ilaçlar var için hemen duphalac vs. gebelikte ıkınmak en son yapmamız gereken eylem doktorların hiç istemediği şey karın iç basıncını çok arttırıyor çünkü
Oyy nohut burunlu prenses yaKızlar bugun kontrolum vardı çok şükür herşey yolundaymışHiç durmadan büyüyor kızımız
Canım içini rahatlatır mi bilmem ama eski bir arkadaşımın 2 hamileliğinde de rahim ağzına dikiş atıldı. 2 tane tam zamanında doğan bebeği var . Üzülme haftaya kontrole git, ona göre şekil alırsınız doktorunlaİnanır mısın geçen hafta aynı şeyleri doktorum bana da söyledi, bebek gayet iyi ama rahimde açıklık var dedi hatta gösterdi bana köprü gibi bu durum anatomik yapıyla alakalı olabilir dedi haftaya bir daha göreyim erken doğum riski bu durumlar dedi eğer açılma artmışsa dikiş atılacakmış çok korkuyorum bende daha çok küçük Allaha sığınmaktan başka çaremiz yokc.tesi tekrar gideceğim Allah yardıcımız olsun
Maşallah fındık burunluyaKızlar bugun kontrolum vardı çok şükür herşey yolundaymışHiç durmadan büyüyor kızımız
Ben duphalac kullanıyorum kaç aydır yine de kabızım ama eskiye göre öyle çok ıkınmıyorum. Rahat yapıyorum yine de. Kullanmaya devam ediyorum. Şimdi doktor magnezyum verdi o da kabızlığa iyi geliyor canım inşallah daha iyi olacağızkızlar belki alakası bile yoktur kabızlıkla ama kesinlikle ıkınmayın en ufak bir kabızlıkta çok etkili ilaçlar var için hemen duphalac vs. gebelikte ıkınmak en son yapmamız gereken eylem doktorların hiç istemediği şey karın iç basıncını çok arttırıyor çünkü