2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayır detaylıda hiç bşr risk çıkmadı bütün değerler çok iyi dedi doktor bölgenin en iyi perinatoloji uzmanına gittim hatta. Rahim uzunluğu 44 mm dedi doktor.
demek ki yeni indi o bölgeye. rahim uzunluğu iyi görünüyor bence 40 mm üzeri olması gerekiyor normalde. inşallah çıkar yukarı sen dinlen canım mutlaka. önceki düşüklerinden dolayı rahim şekline bağlı böyle bir durum oluşmuş olabilir mi ?

Kabızlığa gelince vallahi hep kabızım ondan korkuyorum işte ıkınıyroım ister istemez canım. Dışarıdan değil ama içeriden hafif bir açıklık var dedi ama rahim yapısıylada alakası olabilir dedi. Haftaya belli olur sen dinlen yazdığım ilaçları dakullan dedi. Bebeksin kafası Rahime dayanmış öyle söyledi aşağıdaymış bebek. İnşallah yukarıya çıkar kızlar. Hafta da inşalalh rahim yapısının böyle olduğunu öğrenirim.

Evet canım dikkat edeceğim. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

inşallah bebişin yukarıya cıkar canım, rahim yapısı bazı gebelerde boyle oluyor dediğine göre demek ki rastlanan bir durum. magnezyum iyi gelir kabızlık icin, su içmeyi ihmal etme. bir de sen ekmek yiyorum demiştin, bol tahıllı olanlardan yersen belki daha iyi olur. bir de çalışma demiş bak bunu ihmal etme, kendini yormaman lazım

Bebek yukari cikar canim merak etme. Insallah hic bir sey olmayacaktir

Canım çok geçmiş olsun peki bu ilk defa mi göründü yani bu açıklık yeni mi oluşmuş anlamadım
Üstten gözükmüyor zaten canım ben baskı var kasıklarımda bebek sürekli orada sertleşiyor bu seferki hatta sancılı oldu o yüzden doktoruma yazdım o da çağırdı beni. Alttan Rahimin durumuna bakmam lazım dedi çyle baktı. Bebeğin başında rahme dayanmış. Sanırım onun pozisyonuyla alakalı bir durum bu sancılar belki de rahim açıklığıyla ilgisi de yok doktor bakacak haftaya o zaman belli olavak işte yapıyla mı alakalı yoksa bebekle mi alakası var bakalım

ben de anlayamadım bi de rahim açıklığı derken tam olarak neresi rahim ağzında mı açıklık o zaman serklaj yapıyorlar diye biliyorum çünkü
Dışardan da açılma oluyormuş içerden de oluyormuş benim içeriden gözüküyor hafif haftaya netleşecek şuan doktorum bu süreci takibe aldı. Bakalım inşallah açılma da ilerlemez canım.

Dışardan da açılma oluyormuş içerden de oluyormuş benim içeriden gözüküyor hafif haftaya netleşecek şuan doktorum bu süreci takibe aldı. Bakalım inşallah açılma da ilerlemez canım.
bak içerden olanı hiç duymadım ama sen içini ferah tut rahim uzunluğun gayet güzel şuan bence dinlenip uzandıkça düzelir bu durum

Öyle canım yatışa geçtim ilaçları da kullanmaya başlayacağım bugün haftaya netleşir inşallah Yapıyla alakalıdır.

Bugun alttan bakmis ya sira fark etmis. Detaylida alttan bakmamistir ki
benim önceki hamileliğimde detaylıda rahim agzı boyu 30 mm cıkmıstı, sonra kendi doktorum alttan da ölçmüştü. tedbir amaçlı iğne vurmuşlardı sonrasında da 2 haftada bir kontrole gitmiştim hep. yani bildigim kadarıyla ölçebiliyorlar detaylıda

Aynı şeyleri yaşıyoruz o zaman canım ben de haftaya çarşamba gideceğim inşallah rahim yapısıyla alakalıdır sağlıkla kavuşuruz çok erken çünkü en azından 30.haftaya kadar gelsen yine rahat edeceğim. Allah korusun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bizleri canım. Beni de haberdar et mutlaka canım.

Bu arada rahim uzunluğum iyimiş ayrıntılıda bişey dememişler di heralde yeni oluştu
Ayrıntıda alttan bakmadı üstende bir açıklık galan gözükmedi rahim iyi durumda demişti herşy iyi gözüküyordu sonrasında benim şikayetlerimden dolayı doktorum alttan baktı oradan gördü o Hafif açıklığı. Bakalım inşalalh güzel haberler alacağız haftaya canım

Canım sen diğer kontrole kadar ekstra dikkat et bence yapıyla ilgili bir durumdur bu sıkıntı çıkmayacak diye umuyorum

Karnımın ortası arada sertleşme ve kasılma oluyordu, zaten bu aralar yine şiddetli yaşarsam doktorum hemen hastaneye git dedi
Bwnim karnımın ortası ama kasık tarafıma doğdu baya aşağıda oluyordı sertleşme kasılma ağrı. 2 haftadır oluyrordu ama bugün şiddetli hissettim canım. Doktorun görmesinde hayır var deidm yazdım o da çağırdı hemen. Demekki aynı şeyleri yaşamışız canım.

Bilmiyorum ki doktor şimdi kesin bişey söyleyemem haftaya görmem lazım dedi. Durumuna bakacağım dedi aynı ölçülerdeyse sıkıntı değildir rahiöin yapısıyla alakalıdır dedi.

Aslında karından da ölçüm yapılabiliyor detaylıda benim de karından ölçtü ekstra bi durum olursa vajinal bakıyorlarmış
Evet karindan ölçum yapiliyor canim.Ama bu farkli bir sey soylemis ya hani onu alttan bakarken gormus diye dusundum. Oglum da nedense doktorum alttan hic bakmazdi o zaman da lekelenmem.olmustu arastirma hastanesine gitmistim doktorumu aradim izin verme alttan bakmalarina demsiti hep karindan ölçerdi.

Bugun alttan bakmis ya sira fark etmis. Detaylida alttan bakmamistir ki
Aynen öyle canım detaylıda alttan bakmıyor doktorlar sancın ağrın kanamam vs olursa alttan bakılıyor. Ben şikayetlerimi söyleyince doktor alttan bakmak istedi. Kasılıyordu sertleştiriyor sürekli mesaneme baskı yapıyordu saat balı sıkılıyordum. Bugün şiddetli hissettim 2/3 defa oldu ama bı sefer kaşıkta ve belimde ağrı hissettim hep o yüzden doktoruma yazdım o da çağırdı baktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…