2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Geçmiş olsun canım stres yapma kendine rahim yapısı olabilir tabi ki

Benim de detaylıdan çıkınca karnım ağrımıştı nasıl bastırıyorlar Neyse ki her şey yolunda çıkmış çok şükür

Tanımı tam anlayamadım açıklığa serklaj yapılıyor ama sanırım doktorun dediği farklı bir şey onlar daha iyi bilir tabi. Doktorunu dinle canım yat dinlen hiçbi iş yapma gerekirse haftaya kadar baksın haftaya durumuna canını sıkma sağlıklı bebeğin

ben de anlayamadım bi de rahim açıklığı derken tam olarak neresi rahim ağzında mı açıklık o zaman serklaj yapıyorlar diye biliyorum çünkü
aynen rahim ağzı boyu kısalmışsa çok sıkı takip edilmesi gerekiyor, dedigin gibi rahim ağzında acıklık varsa öyle bırakıp eve göndermezdi. farklı bir durum sanırım, inşallah zamanla düzelir

İnanır mısın geçen hafta aynı şeyleri doktorum bana da söyledi, bebek gayet iyi ama rahimde açıklık var dedi hatta gösterdi bana köprü gibi bu durum anatomik yapıyla alakalı olabilir dedi haftaya bir daha göreyim erken doğum riski bu durumlar dedi eğer açılma artmışsa dikiş atılacakmış çok korkuyorum bende daha çok küçük Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok c.tesi tekrar gideceğim Allah yardıcımız olsun

Canim uzulmeyin, Ben de saglik sektorunde calisiyorum. Bazen cidden aksilik ust uste geliyor. Ciddi bi sey olmasa bekletmezler. Aslinda detaylida doktor bakti, tekrar cagirmasina gerek var miydi sizi bilemedim.... Benim doktorum, her sey yolunda ise 3 hafta sonra bana gel dedi...

Canını sıkma canım eğer öyle bile olsa tedavisi var. Rabbim dermansız dert vermesin yavrularımızı bile bağışlasın

Bu arada rahim uzunluğum iyimiş ayrıntılıda bişey dememişler di heralde yeni oluştu

takip edip ona göre önlem alırlar, üzmeyin kendinizi. bebek gayet iyi demiş, kontrole gittiginizde gerekliyse dikiş atarlar, bu şekilde sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayıp doğum yapan çok kişi var, gönlünüzü ferah tutun

aynen beni de doktorum detaylıdan 3 hafta sonrasına çağırdı
marshmallow size detaylı sonrası rapor verdiler mi, eğer doktorunuz illa hemen görmek istiyorsa belki raporun görüntüsünü atarsınız. hastaneden hastaneye değişiyor bu bekleme süreleri, bazı yerlerde gercekten cok yogunluk oluyor ve ameliyat durumlarında haber vermiyorlar. herşey yolundaysa üzmeyin kendinizi boş yere, daha sonra gidersiniz yine uygun zamanda

senin şikayetin var mıydı peki canım ?

Hayır detaylıda hiç bşr risk çıkmadı bütün değerler çok iyi dedi doktor bölgenin en iyi perinatoloji uzmanına gittim hatta. Rahim uzunluğu 44 mm dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…