- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
Evet canım ilk öksürük başladığı gece acile gittim. Doktor antibiyotik verdi birde parol. Kullanmaya devam ediyorum antibiyotigi ama parol kullanmadım agrim yok diye. Cok yoğun oksurukte nebulizatore serum fizyolojik koyup kullanıyorum o bir nebze rahatlatıyor ama her zaman da yapamıyorsun. Evet hicbirsey ise yaramıyor şuanDoktora gittin mi? Ben de yaşadığım için biliyorum çok bitkin düşüyor insan öksürmekten ve böyle bir durumda ihlamur bal vs pek işe yaramıyor maalesef, cok geçmiş olsun
Her türlü hava sartina uygun koymak lazım canımAnladım canım bede sancı olmadı sen bi sor bakalım doktoruna bizi de haberdar et
Of of çok geçmiş olsun canım. Kozalak macunu birebir öksürüğe bi doktoruna sorsana belki içebilirsin der
Bende difüzör var, kendim de kuru havaya gelemediğim için almıştım baya rahatlatıyor ortamı onla idare ederim heralde. Diğer dediklerine de indirimde bakayım uygun fiyatlı yakalarsam alırım sterilizör.
Ayy sıcağa hiç gelemeyen bi insan olarak okurken bile fenalık geldi Benim şansıma doğum yaptığım gün hastanede klimalar bozulabilir Böyle saçmalıklar hep beni bulur çünkü ama dediğin gibi ben yanınma yine bi kalın diğerlerini normal ince viskon kumaş tarzı koyarım
Doktora gittim zaten canım antibiyotik kullanmaya devam ediyorum ama artıyor. Tavuk suyu kemik suyu sarımsak tuketimi arttırmayı planlıyorum bendeçok çok geçmiş olsun , daha ilerlemeden bi doktora görünmek faydalı gibi. hepimizde üç aşağı beş yukarı ev yapımı tarifler var da insan gebelikte güvenip tüketemiyor ama bi tavuk suyu çorba limonla direnç verip yumuşatacaktır. çabucak atlatırsın inşallah
Sagol canim.. Hamilelik olduğu için etkili ilaç veremiyorlar ,verilenlerde çok çok etkilemiyor belki uzun vadede etkisini gösterir bakalım canım.Çok geçmiş olsun cok gecmeden doktora gidin bir sey olmaz allahın izniyle size ilaç verir geçer en yakın zamanda inşallah
Tesekkurler, bakalım bu süreçte olmazsa artık ilerleyen zamanda kesin yolları deneriz artıkteşekkür ederim canım cevabın için :) bende emzirmeye başlayınca orantılamaya çalışırım artık :)) çok geçmiş olsun bu arada
Ay inşallah canım ya valla öksürmekten boğazım tahriş oldu nefes alırken canım acıyor.ay inşallah geçer çabucak kıza geçecek diye korkuyorum tüm gün üstümde dibdibeyizHele hamileyken öksürük oyle zor ki. Geçmiş olsun ilac kullaniyosundur diye dusunuyorum o derece öksürük ilacsiz düzelmez. Ilerlemeden gecer insallah canim