2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yüzünü gösterdi mi

Çok şükür canım her şeyin yolunda olması süper Devlete mi gidiyordun amma ertelemişler bari yarın gelin deselerdi saatlerdir hastanede mi bekliyorsun

Yok canım özel hastane inanır mısın çok sinirliyim ama napayım mecbur beklioz işim gücüm var hep erteledik
büyük saçmalık cidden bir sürü hamileyi bekletiyorlar ne ameliyatıymış bu bu kadar saatlerce süren? sezeryanda bile doktorun işi maksimum 15 dk sürüyor.

Bazilari evin icinde cok kullaniyor tum gun bence onlar icin zararli.Bel bosluguna cocuk doktorumuz ince minder tarzi bir sey koyun demisti. Ben disari cikinca o sekilde.kullandim. Ilk aylar puset bebek arabasina cok rahat oluyor.

büyük saçmalık cidden bir sürü hamileyi bekletiyorlar ne ameliyatıymış bu bu kadar saatlerce süren? sezeryanda bile doktorun işi maksimum 15 dk sürüyor.
Yogunuz diyorlar canım ameliyatlar var dedi bende ameliyat varsa vermeyin bu saatlere randevu dedim tahliller de sorun çıkmışsa erken almışlardır dedi hiç bir zaman kendi randevu saatimde gitmedim illaki 1 gün öncede arayıp degiştiriyorlar bu saatten sonra başka doktor başka hastane zor olur napalım devam artık

demek koordinasyon diye bir şey yok. gereğinden fazla randevu kabul edip batırıyorlar. insanlar devlette uğraşmamak için özele gidip bara döküyor olana bak

Belkide canım ondanda olabilir ama bebegin hereketini anlayabiliyorum bu çok farklı bir bir anda oluyor sancılı oluyor bilemiyorum dogrusu bu yeni olan bir durumda degil 17 haftalıkken de oldugu olmuştu benim
O ağrılar bende de oluyor canım, özellikle cok yürüyünce, ve ayakta kalınca
Ay benim oğlan da aynı sol tarafı çok emdi, e tabi haliyle fark var. Ben de senin gibi yapayım 2 sağ 1 sol

Bana da 19 ve 24 arası demişti doktor. Bu hafta sonu gideceğim detaylı usg için, bende de inanılmaz bir stres var 20+3 te gidecegiz inşallah

Kızlar kasıklarımda toplanma sertleşme değil ee baskı hissediyorum ağrı oluyor doktoruma yazdım gel bakayım görmem lazım dedi. Hareketlerini sürekli aşağıda hissediyorum deyince de çağırdı şimdş yanına gidiyorum dua edin kötü bişi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…