Tam keyifçi çıktı bu annesiBuraya bir keyifçi bırakıyorumannenin karnında da bacak bacak üstüne atmazsın ya
Canım çok geçmiş olsun öksürük te kötü gebelikteÇok daha kötüyüm canım. Öksürük çok yoğunlaştı nefes alamıyorum bazen öksürük yoğunluğundan, yoğun öksürük olunca boğazım tahriş oldu iyice bazen kan geliyor o derece. Boğazım ayrı yanıyor açıyor nefes alırken ciğerlerimin damarlarını hissediyorum yanıyor resmen birde üstüne öksürük. Çok fenalardayım...
Canım çok geçmiş olsun ihmal etme dikkat et kendine inşallah geçerGebelikte ben gibi kaşıntı deride döküntü kal
kaŞıntılı kabarcıkları olan var mı arkadaşlar ,avuç içimde ayak tabanımda kuçuk kuçuk vardılar hep , gece cıkatrardı yine
Doktora sormuştum normal gebreikte cok sık görünen bir sey avuç içi syak tabanında kırmızı kucuk kasıntılı lekeker demişti ,dün duphaloc ve magnezyum içtim gece boyle kaşıntılı seyler cıktı kurdesen gibi , ilaçta yapmıs olabilir diye düşündüm kullanmayacağım bugun sabah şimdi söndü gibi kaşıntılar kabarıklıklar ,bebege bir zararı olmaz deniyor ama artar veya devam ederse gideceğim doktora,benzer problem yaşayan oldu mu acaba
bu kızlar çok zilli olacak belliBuraya bir keyifçi bırakıyorumannenin karnında da bacak bacak üstüne atmazsın ya
plasentaya yapışmış bence bizimki de böyleydi plasentaya yapışmış emiyordu ağzını açıp kapıyorSanki meme emiyor gibi
Aynı performansı doğunca da bekliyorumplasentaya yapışmış bence bizimki de böyleydi plasentaya yapışmış emiyordu ağzını açıp kapıyorannewith
Senin göresin gelmiş dedibu kızlar çok zilli olacak belline dedi dr un ağrı için ?
İnşallah doğunca da memeye yapışırlarAynı performansı doğunca da bekliyorum
Maşallah kuzuyaBuraya bir keyifçi bırakıyorumannenin karnında da bacak bacak üstüne atmazsın ya
Ben de temmuzda dogum yapmistim. Buz dolabinin kapagini acip onune oturuyordumYa ben ne cok sicaga ne soguga dayanirim ama Temmuzun en sicaginda dogurdum yine de sicak beni basmadi.Kendimi de usutturmek istemem sicak bassa da sicak tutarim kendimiZaten cok cabuk idrar yolu enfeksiyonu da olan biriyim
Aminteşekkür ederim canım inşallah hepimiz doğurana kadar hep güzel haberler alırızdoktoruma sordum randevu almadan önce alayım mı diye al dedi. Özel sektörde malesef kontroller yasal hakkımız olmasına rağmen sıklaşınca problem oluyor..
Ayyy bu nasil guzellik parmaklara bakBuraya bir keyifçi bırakıyorumannenin karnında da bacak bacak üstüne atmazsın ya
Yaa çok tatlı maşallah yeri baya bir rahatmış demekkiBuraya bir keyifçi bırakıyorumannenin karnında da bacak bacak üstüne atmazsın ya
Babası gibi dolma parmaklıAyyy bu nasil guzellik parmaklara bak