2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok daha kötüyüm canım. Öksürük çok yoğunlaştı nefes alamıyorum bazen öksürük yoğunluğundan, yoğun öksürük olunca boğazım tahriş oldu iyice bazen kan geliyor o derece. Boğazım ayrı yanıyor açıyor nefes alırken ciğerlerimin damarlarını hissediyorum yanıyor resmen birde üstüne öksürük. Çok fenalardayım...
Canım çok geçmiş olsun öksürük te kötü gebelikte 😔😔 dikkat et kendine 🌸

Gebelikte ben gibi kaşıntı deride döküntü kal
kaŞıntılı kabarcıkları olan var mı arkadaşlar ,avuç içimde ayak tabanımda kuçuk kuçuk vardılar hep , gece cıkatrardı yine
Doktora sormuştum normal gebreikte cok sık görünen bir sey avuç içi syak tabanında kırmızı kucuk kasıntılı lekeker demişti ,dün duphaloc ve magnezyum içtim gece boyle kaşıntılı seyler cıktı kurdesen gibi , ilaçta yapmıs olabilir diye düşündüm kullanmayacağım bugun sabah şimdi söndü gibi kaşıntılar kabarıklıklar ,bebege bir zararı olmaz deniyor ama artar veya devam ederse gideceğim doktora,benzer problem yaşayan oldu mu acaba
Canım çok geçmiş olsun ihmal etme dikkat et kendine inşallah geçer 😔🌸

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz doğurana kadar hep güzel haberler alırız :dua: doktoruma sordum randevu almadan önce alayım mı diye al dedi. Özel sektörde malesef kontroller yasal hakkımız olmasına rağmen sıklaşınca problem oluyor..
Amin 🤲 ozel sektör calisanin haklarini vermemek icin cabaliyor resmen. 😒

Kıslar detaylu ultrasona girdim şükür bir durum yok ama kadın doguma daha gidemedim bugün doktorun hep ameliyatı çıkmış hep erteleyip duruyorlar benim muane mi ilk 11 de almıştım randevuyu sonra meliyat var 13. 30 verelim dendi ameliyat çıktı sonra saat 14 dendi o saatte gene ameliyat çıktı şimdide 15 e verdiler çok moralim bozuk🥺

Bugün bi fenalık var üzerimde başım çatlıyor hiç bişey yapasım yok yatıp uyuyabilsem keşke 🥴 güneş tutulması etkileri midir nedir üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi resmen 🤦🏻‍♀️

X