- 4 Ocak 2022
- 3.157
- 6.815
Sülalesi rahat birisi teyzesiYaa çok tatlı maşallah yeri baya bir rahatmış demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sülalesi rahat birisi teyzesiYaa çok tatlı maşallah yeri baya bir rahatmış demekki
Yüzünü gösterdi miKıslar detaylu ultrasona girdim şükür bir durum yok ama kadın doguma daha gidemedim bugün doktorun hep ameliyatı çıkmış hep erteleyip duruyorlar benim muane mi ilk 11 de almıştım randevuyu sonra meliyat var 13. 30 verelim dendi ameliyat çıktı sonra saat 14 dendi o saatte gene ameliyat çıktı şimdide 15 e verdiler çok moralim bozuk
Çok şükür canım her şeyin yolunda olması süper Devlete mi gidiyordun amma ertelemişler bari yarın gelin deselerdi saatlerdir hastanede mi bekliyorsunKıslar detaylu ultrasona girdim şükür bir durum yok ama kadın doguma daha gidemedim bugün doktorun hep ameliyatı çıkmış hep erteleyip duruyorlar benim muane mi ilk 11 de almıştım randevuyu sonra meliyat var 13. 30 verelim dendi ameliyat çıktı sonra saat 14 dendi o saatte gene ameliyat çıktı şimdide 15 e verdiler çok moralim bozuk
Yok canım yüzüstü yatıyordu yüzüne bakamadık hatta 11 kasıma tekrar ultrason verdi detaylı yüzü içinYüzünü gösterdi mi
Yok canım özel hastane inanır mısın çok sinirliyim ama napayım mecbur beklioz işim gücüm var hep erteledikÇok şükür canım her şeyin yolunda olması süper Devlete mi gidiyordun amma ertelemişler bari yarın gelin deselerdi saatlerdir hastanede mi bekliyorsun
büyük saçmalık cidden bir sürü hamileyi bekletiyorlar ne ameliyatıymış bu bu kadar saatlerce süren? sezeryanda bile doktorun işi maksimum 15 dk sürüyor.Yok canım özel hastane inanır mısın çok sinirliyim ama napayım mecbur beklioz işim gücüm var hep erteledik
Bazilari evin icinde cok kullaniyor tum gun bence onlar icin zararli.Bel bosluguna cocuk doktorumuz ince minder tarzi bir sey koyun demisti. Ben disari cikinca o sekilde.kullandim. Ilk aylar puset bebek arabasina cok rahat oluyor.Bilgi sahibi annelere birşey sormak istiyorum.
Doona kendiliğinden tekerlekleri katlanabilen puset alacaktım ama araştırdığıma göre pusetler çok sık kullanılmamalıymış. 1-2 saat belki. Zararlıymış bebek için. Daha çok tamamen sırtı düz olabilen bebek arabalarını tercih edin diyorlar. Bende ağır ve hareket zorluğu olur diye almak istememiştim ama şimdi araştırıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Pis bogaz olacak anam bunlar neredeyse icinizde ne var ne yok yiyeceklerplasentaya yapışmış bence bizimki de böyleydi plasentaya yapışmış emiyordu ağzını açıp kapıyor annewith
Ahaha cok guldumBen de temmuzda dogum yapmistim. Buz dolabinin kapagini acip onune oturuyordum
Yogunuz diyorlar canım ameliyatlar var dedi bende ameliyat varsa vermeyin bu saatlere randevu dedim tahliller de sorun çıkmışsa erken almışlardır dedi hiç bir zaman kendi randevu saatimde gitmedim illaki 1 gün öncede arayıp degiştiriyorlar bu saatten sonra başka doktor başka hastane zor olur napalım devam artıkbüyük saçmalık cidden bir sürü hamileyi bekletiyorlar ne ameliyatıymış bu bu kadar saatlerce süren? sezeryanda bile doktorun işi maksimum 15 dk sürüyor.
Bende agri yok hafif his var hep sola yattim sag koluma hic yatmadim. Buz koydun muValla gece uyuyamadım doğru düzgün kolumun üstüne yatmıyım diye diken üstünde uyudum ve hala ağrıyor kolum biraz
demek koordinasyon diye bir şey yok. gereğinden fazla randevu kabul edip batırıyorlar. insanlar devlette uğraşmamak için özele gidip bara döküyor olana bakYogunuz diyorlar canım ameliyatlar var dedi bende ameliyat varsa vermeyin bu saatlere randevu dedim tahliller de sorun çıkmışsa erken almışlardır dedi hiç bir zaman kendi randevu saatimde gitmedim illaki 1 gün öncede arayıp degiştiriyorlar bu saatten sonra başka doktor başka hastane zor olur napalım devam artık
kız boğazı kaz boğazı demişler teyzesiPis bogaz olacak anam bunlar neredeyse icinizde ne var ne yok yiyecekler
O ağrılar bende de oluyor canım, özellikle cok yürüyünce, ve ayakta kalıncaBelkide canım ondanda olabilir ama bebegin hereketini anlayabiliyorum bu çok farklı bir bir anda oluyor sancılı oluyor bilemiyorum dogrusu bu yeni olan bir durumda degil 17 haftalıkken de oldugu olmuştu benim
Ay benim oğlan da aynı sol tarafı çok emdi, e tabi haliyle fark var. Ben de senin gibi yapayım 2 sağ 1 solFarklı bir noktadan olaya dahil olayım canım iki göğüs orantısız büyümeyle ilgili. Genelde sağ ve sol göğüs bildiğim kadarıyla tam aynı oranda olmuyor azda olsa farklılık mevcut diye biliyorum. Benim kızım emzirme döneminde sol memeyi daha çok tercih eden bir bebekti nedendir bilmiyorum. Sağ memeyi de emiyordu ama solla resmen aşk yaşıyordu biri 10 dakikaysa öbürü saatler sürerdi... veeeee iki göğüs arasında belirgin bir fark olmaya başladı. Şuan sol göğsümün sağ göğüse göre gözle görülür bir oranti farkı var ne yapacağım bu seferde 2 sağ meme 1 sol meme emzirir oranı olabildiğince sabitlemeye çalışırım diyorum..
Bana da 19 ve 24 arası demişti doktor. Bu hafta sonu gideceğim detaylı usg için, bende de inanılmaz bir stres var 20+3 te gidecegiz inşallahGünaydın umarım güzel haberler alacağımız bir gün olur Yarın doktor kontrolüne gidecektim ama doktorum Amerika'ya gitmiş kendimi zar zor tutmuştum oysa kliniğini aradım 2 kasıma randevu aldım. 19+5 te olacağım o güne detaylı ultrason randevusuda aldım 19-24 haftalar arası öneriyorlarmış erken değil değil mi? tam gün izin almışken işyerinden herşeyi aynı gün aradan çıkartmak istedim.. Ama ne kadar korktuğumu tahmin bile edemezsiniz bugün bütün ofise çikolata aldım bana dua edin diye resmen rüşvet dağıtıyorum
Güzel haberler alırsınız inşallahBana da 19 ve 24 arası demişti doktor. Bu hafta sonu gideceğim detaylı usg için, bende de inanılmaz bir stres var 20+3 te gidecegiz inşallah
Güzel haberlerinizi alacağız inşallah CRASRPBana da 19 ve 24 arası demişti doktor. Bu hafta sonu gideceğim detaylı usg için, bende de inanılmaz bir stres var 20+3 te gidecegiz inşallah