- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
Canım geçmiş olsun öncelikle. Üzerinden zaman geçmiş umarım iyilesmissindir, duzelmistir. Net sundandir demek pek doğru değil ama ilk aklıma gelen demir ilacı yan etkisi oldu. Kiminde kabız kimind3 ishal yapabiliyor buny3den bünyeye değişiyor. İkinci seçenek salgın var çok uzun zamandır ishal ve kusma, ondan olabilir bir diğer seçenekte fena üşüttün ayaklarını eğer demir ilacindan ise ilacı biraktiginda 3-5 gun gibi hir zamanda duzelir diye dusunuyorum. Ama mutlaka bir doktora danis tabi. Birde vucudunu sususz birakma bol bol su ic. Ishal cok sivi kaybi yapiyor malesef. Birde probiyotik kullanabilirsin bu surecte ben sabit olarak kullaniyorum doktorum vermisti. umarım en yakın zamanda düzelir canımminseo Rheaa kızlar sizin bilginize güvendiğim için öncelikle sizi etiketleyerek sormak istedim. 3-4 gündür rahatsızlığımdan buraya bile giremedim. 3 gündür ben de çok feci bi ishal başladı. Mide bulantısı, baş dönmeside cabası. Gün de en az 3 kez çıkıyorum. Bugun özür dileyerek söylüyorum tuvalete yetişmeye çalışırken çok hafiften kaçırdım bile eşimin yanında çok utandım Bu kan ilaçlarının her zaman kabız yapmadığını söylemiştiniz acaba bu derece şiddetli ishal de yapar mı acaba? Ben bu yaşıma kadar hiç bu şekilde ishal olmamıştım. Çok detayına da girmek istemiyorum ama tuvaleti batıracak kadar desem ayıp olmaz umarım Yarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum ama boşuna mı evhamlanıyorum acaba diye de düşünüyorum çok arada kaldım