2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba canım hastaneye gittim doktor böbreklerinden kaynsklanıyor dedi kum döküyorsun ve üşütmüşsün ondan sancıların var dedi
Çok geçmiş olsun zamanında müdahale etmeyenlere de allah akıl fikir vicdan versin İlaç mı verdi şimdi ne kullanacaksın ?

Çok sevindim canım gözünüz aydın sağlıkla gelsin yavrular

aynen canım kaliteli ve kullanışlı duruyor beslenme termal çanta falan da setli, ama çok yükseldi fiyat hamile kaldığım ay bakarken 250 lira falandı bu takımlar umudumuz kasıma kaldı artık
Ileriyi goremedik ki bebek düşünmeye başladığımda bazi seyleri resmen bedavaya alabilirmişim onun pişmanlığı var resmen

Cok geçmiş olsun :) sizin bebisin yüzü bayag net cikmis maşallah saclari da var gibi çıkmış. 20.haftalardan itibaren saç çıkmaya başlıyormuş zaten. eger detaylıya kendi doktorunuz baktiysa dediği gibi farklı bir gözün bakmasinda yarar var. İnşallah bir daha yatmak zorunda kalmazsınız, sağlıkla gelsin minik

Tesekkur ederim Doktorumun cihazı cok gelişmiş ondan sanırım,19 haftalıgım ama ultrasona göre 20, evet 3 hafta sonra yönlendirdiği prof perinatologada görünecegim amin Allahım kimseye yasatmasın

iyi canim cok sevindim. Bak her sey yoluna girmeye baslamis. Benim de kanama alani kapanmisti ama ufak ufak leke vardi. Normaldir o iceri de kalanlar.

O adam Ankara ya mı geçti çok takip ederdim hamile kalmadan önce
Adamım benim ya
Onun takviyesini kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım sayesinde.
6 düşük 2 Tüp bebek 1 aşılama olumsuz sonuç
Mfk tankı olumlu oldu çok şükür
Adendo düşük önleyici takviyesi mucizevi bişi

Benim çok beyazlarim var Gratiste bir boya buldum. Doğal Amonyak, ppd, rezorsinol yok içinde ama eşim asla istemiyor zararlı diye. Eki Görüntüle 3150427
Benim doktorum hiç bir boyayı tavsiye etmedi hatta emzirirken daha istemiyor boyayı. Ben ztwn boyatmıyorum saçlarımı o yüzden sıkıntı yapmıyorum ama yakın dostum çok stres yaptı şuan emziriyor o yüzden boyayamıyor emzirmesi bitsin hemen ilk gün boyatacağım diyor

Kizlar bakim cantasi aldiniz mi e bebekte babymom var ama kullanan var mi onu yada farkli onerisi olan var mi ama su bariz bakim cantasi tipinde istemiyorum
Bir iğne bile almadım 7.Aydan sonraya saklıyorum ama böylesi iyi ya en son size sorayım sizden tavsiyelerle pratik şekilde alırım ben

adendo nun içerik görselini paylaşabilir misin Leedong bir de ne zamanda itibaren kullanılması gerektiği hakkında bilgi var mı ? ben mfk ve takviyeleri konusunda hiç bilgi sahibi değilim de

Maşallah canım sağlıkla kavuşun inşallah gülümsüyor herhalde orada bıcırık tatlı mı yedirdin annesi sen bu kuzucup maşallah yaaa çok tatlılar minik insancık olmuş onlar artık ya hepsi de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…