- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gümbür gümbür hissedemedim hala arada öyle kıpırdanma o kadarkızlar bi şey farkettim mesela bulaşık falan toplarken tezgaha dayanıyoruz ya karnımızla o zaman aşırı hareket ediyor bebek. az önce camdan dışarı bakarken pervaza yaslandım yine deli gibi kıpırdamaya başladı baskı olunca rahatsız oluyor galiba
Tamam canım çok sağollsen iyi ol da canım inşallah ilaçtandır değiştirirsin geçer :) eczacıya sor mutlaka onlar daha vakıf oluyor mevzuya. ama kan tahlili ver yine de doktorum istedi de aile hekimine rutin bi baksınlar. bakamam diyemez yani öyle bi hakkı yok...
Amin canım çok sağol Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin inşaAllahBencede @Akilvar dediği gibi ishal hamilelikte ciddi bir rahatsızlık , enfeksiyon olabılır en azından kan crp bakılması gerekıyor ihmal etmeyın derim cok gecmıs olsun Allahim sizi ve bebeğinizi korusun
Zararı var mıdır ben de çok bilmiyorum canım ama ben de mide bulantısı ve baş dönmeside eşlik edince tedirgin oldum ve tuvalete bile yetişememe durumuna kadar gitti.Ben de günde 5-6 kere tuvalete çıkıyorum. Sizinkini bilmiyorum ama kan ilaçlarından ve vitaminlerden oluyor benimki. Ara verdiğimde azalıyor çünkü. Ama bu durumdan çok da rahatsız değilim çünkü midem hep çok rahat. Zararı var mıdır acaba çok tuvalete gitmenin?
Büyük ihtimal farklı bi doktor arayışına girebilirim canım. İlacın etkisi olabilir mi diye de yazmıştım oraya da değindim baya da bi uzun detaylı anlattım tek yazdığı şey “ Şuan da bir ishal salgını var dahiliye doktoruna gitmeniz lazım” çok yardımcı oldu sağolsunCanim iste soyle de bir durum var babam yakalandi salgina 2 3 gun falan isal oldu sonra normale dondu. Simdi senin de.oyle oldu ise bugun ondan da kesilmis olabilir ya da ilacta. Doktorunu ara sor.istersen ilac meselesini. Doktorun da guven vermiyorsa da yol yakinken degistir bence.
Ben de bazen dalgınlığıma geliyo yüz üstü yatıyorum hemen rahatsız oluyo prenses sıkışıyo herhalde zavallım beni daraltmayın diyo geçen gün eltimdeydim o kadar çok hareketlendi ki kv merak etti gel koy elini anne hissedersin dedim benim kız tık etmedi sessizleşti sonra eltim geldi o koydu elini hemen 2 tekme attı kv bozuldu tabi bizim ki insan da seçicek galiba tekmelerkenkızlar bi şey farkettim mesela bulaşık falan toplarken tezgaha dayanıyoruz ya karnımızla o zaman aşırı hareket ediyor bebek. az önce camdan dışarı bakarken pervaza yaslandım yine deli gibi kıpırdamaya başladı baskı olunca rahatsız oluyor galiba
valla bakıyorum bakıyorum sadece bakıyorum ama beğendiğim bi kaç model vardı ama istediğim çok pahalılaşmış değer mi bilemedim kasım indirimlerinde bi bakıcam fiyatı düşerse alabilirim düşmezse uygun fiyatlı olanlara bakıcam, sana da link ekleyim fikir olur.Kizlar bakim cantasi aldiniz mi e bebekte babymom var ama kullanan var mi onu yada farkli onerisi olan var mi ama su bariz bakim cantasi tipinde istemiyorum
Sizinki farklı demek ki benim öyle sorunlarım olmadı. Ben sanki sindiremeden tuvalete gidiyorum yediklerimin vitaminlerini alamıyorum gibi düşünüyorum sadece. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.Zararı var mıdır ben de çok bilmiyorum canım ama ben de mide bulantısı ve baş dönmeside eşlik edince tedirgin oldum ve tuvalete bile yetişememe durumuna kadar gitti.
ya benimki de aynı. videoyu açıyorum tık duruyo kapıyorum harekete devam eşime diyorum gel gel koy elini yok bekle bekle tık yok adam çekiyo elini harekete devam şimdiden kendi kişisel tercihleri var yapcak bişi yok saygı duyacağızBen de bazen dalgınlığıma geliyo yüz üstü yatıyorum hemen rahatsız oluyo prenses sıkışıyo herhalde zavallım beni daraltmayın diyo geçen gün eltimdeydim o kadar çok hareketlendi ki kv merak etti gel koy elini anne hissedersin dedim benim kız tık etmedi sessizleşti sonra eltim geldi o koydu elini hemen 2 tekme attı kv bozuldu tabi bizim ki insan da seçicek galiba tekmelerken
maşallah güzel haberler ile çıkmışsın demek ki endişe edecek bir şey yok şuan keyfini çıkar artık :)Bugün ayrıntılı ultrasondan cıktım cok sukur her sey cok guzeldi ultrasonda kanama alanımıda göremedi bitmiş dedi ,
cok az kahverengiye yakın akıntım oluyor oda çok az kalmıstır o gelıyor olabılır dedi . Bebeğimin böbreklerine kalbine midesine kan akısına baktı her seyin gayet yolunda oldugunu soyledi. Ben normalde bu yasadıgım kanamalar öncesi faktor v heterizigot oldugum için hem coraspin hemde oksapar 4000lik oluyordum, coraspini bıraktırmıştı oksaparıda yarım 2000lik olmaya baslamıstım kan akısı benım için önemliydi sorun cıkmadı cok iyi dedi kan akısınada . Bebeğim 1 hafta onden gidiyor gayet iyi dedi doktor. Rahim seklımın kalp olmasından suphelendiğni soylemıstım bu nedenle rahim agzıda ölçtürüyorum ben hep , vajinal rahim agzımı 40ml ölçtü gayet iyi oldugunu soyledi içim bi rahatladı. Agrılardan bebek toplanmasından bahsettim normal dedi. Normalde vajinal kültürde baksın istiyordum alt karın agrımdan dolayı ,akıntımın sarı oldugundan ama kokusuz ve kasıntısız oldugundan bahsettim sorun yoktur o halde vajinal kültüre gerek olmadıgını soyledi bende üstelemedim bu nedenle . Daha oncede bahsetmiştim baska bir gözde görsün istiyor doktorum bu nedenle 3 hafta sonraya birini önerdi onada randevu alacagım ayrıca.Buda ultrason fotografımız teyzeleri babasına cok benzıyor
Ay inşallah bir daha yaşanmaz inşallah cok zor bir süreçti Allahım kimseye yaşatmasınmaşallah güzel haberler ile çıkmışsın demek ki endişe edecek bir şey yok şuan keyfini çıkar artık :)
Bende alisveris icin kasim i bekliyorum vallahi insallah indirime once bindirim yapilmaz brandbaby olanin modeller guzelmis aslinda ama biraz pahali ciddenvalla bakıyorum bakıyorum sadece bakıyorum ama beğendiğim bi kaç model vardı ama istediğim çok pahalılaşmış değer mi bilemedim kasım indirimlerinde bi bakıcam fiyatı düşerse alabilirim düşmezse uygun fiyatlı olanlara bakıcam, sana da link ekleyim fikir olur.
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mark Bells Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Termal Biberonluk Ve Bebek Arabası Askı Aparatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mark Bells Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Termal Biberonluk Ve Bebek Arabası Askı Aparatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
aynen canım kaliteli ve kullanışlı duruyor beslenme termal çanta falan da setli, ama çok yükseldi fiyat hamile kaldığım ay bakarken 250 lira falandı bu takımlar umudumuz kasıma kaldı artıkBende alisveris icin kasim i bekliyorum vallahi insallah indirime once bindirim yapilmaz brandbaby olanin modeller guzelmis aslinda ama biraz pahali cidden
Ben de bu boyayi biliyorum ama ben de güvenemiyorum daha önce kullanmistim. Doktor ne kadar bitkisel de olsa sonuc olarak kimyasal var dediBenim çok beyazlarim var Gratiste bir boya buldum. Doğal Amonyak, ppd, rezorsinol yok içinde ama eşim asla istemiyor zararlı diye. Eki Görüntüle 3150427
Merhaba canım hastaneye gittim doktor böbreklerinden kaynsklanıyor dedi kum döküyorsun ve üşütmüşsün ondan sancıların var dediBi de hamilesin Allah vicdan versin cidden en azından insan bi sedyeye yatırır bi ağrı kesici verir bi serum takar bişey yapar. Allah korusun ya
Bence de canım bi dene şansını bence de inşallah gerek kalmaz da geçer
Çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatırsınız inşallah bol bol su içinMerhaba canım hastaneye gittim doktor böbreklerinden kaynsklanıyor dedi kum döküyorsun ve üşütmüşsün ondan sancıların var dedi