Gerçekten aynı durumdayız haraket ediyor durmuyor hiç kılır kıpır eşim eline koyuyor sanki hissediyor duruyorlar kıpırdamıyor hiçya benimki de aynı. videoyu açıyorum tık duruyo kapıyorum harekete devameşime diyorum gel gel koy elini yok bekle bekle tık yok adam çekiyo elini harekete devam şimdiden kendi kişisel tercihleri var yapcak bişi yok saygı duyacağız
Kız kardeşimdeyim yarın gönderirim canım beyaz kapsül haplar kutu içinde 60 kapsül var. Ben gebeliğe karar verdik o zaman başladım tutarsa düşmesin diye. İlk 12 hafta sabah akşam aldım bulantılarım fazlaydı o yüzden günde 1 adet aldığım da oldu canım. 12 den sonra hep günde 1 doğuma kadar da devam edeceğim Allah nasip ederse. Docmfk adresinden takip et istersen hergün canlı yayınları yapıyor sayfasından da takviyelerinden bahsetti hepadendo nun içerik görselini paylaşabilir misinLeedong bir de ne zamanda itibaren kullanılması gerektiği hakkında bilgi var mı ? ben mfk ve takviyeleri konusunda hiç bilgi sahibi değilim de
Maşallah saglıkla kucagımıza alalım inşallahMaşallah canım sağlıkla kavuşun inşallah gülümsüyor herhalde orada bıcırıktatlı mı yedirdin annesi sen bu kuzucup maşallah yaaa çok tatlılar minik insancık olmuş onlar artık ya hepsi de :))))
Ayy insan seçiyorlar bencede geçen bizim sıpada aynısını yaptı ablamaBen de bazen dalgınlığıma geliyo yüz üstü yatıyorum hemen rahatsız oluyo prensessıkışıyo herhalde zavallım beni daraltmayın diyo geçen gün eltimdeydim o kadar çok hareketlendi ki kv merak etti gel koy elini anne hissedersin dedim benim kız tık etmedi sessizleşti sonra eltim geldi o koydu elini hemen 2 tekme attı kv bozuldu tabi bizim ki insan da seçicek galiba tekmelerken
Maşallah annesi sağlıcakla gelsin inşallahBugün ayrıntılı ultrasondan cıktım cok sukur her sey cok guzeldiultrasonda kanama alanımıda göremedi bitmiş dedi ,
cok az kahverengiye yakın akıntım oluyor oda çok az kalmıstır o gelıyor olabılır dedi . Bebeğimin böbreklerine kalbine midesine kan akısına baktı her seyin gayet yolunda oldugunu soyledi. Ben normalde bu yasadıgım kanamalar öncesi faktor v heterizigot oldugum için hem coraspin hemde oksapar 4000lik oluyordum, coraspini bıraktırmıştı oksaparıda yarım 2000lik olmaya baslamıstım kan akısı benım için önemliydi sorun cıkmadı cok iyi dedi kan akısınada . Bebeğim 1 hafta onden gidiyor gayet iyi dedi doktor. Rahim seklımın kalp olmasından suphelendiğni soylemıstım bu nedenle rahim agzıda ölçtürüyorum ben hep , vajinal ultrasonda rahim agzımı 40ml ölçtü gayet iyi oldugunu soyledi içim bi rahatladı. Agrılardan bebek toplanmasından bahsettim normal dedi. Normalde vajinal kültürde baksın istiyordum alt karın agrımdan dolayı ,akıntımın sarı oldugundan ama kokusuz ve kasıntısız oldugundan bahsettim sorun yoktur o halde vajinal kültüre gerek olmadıgını soyledi bende üstelemedim bu nedenle . Daha oncede bahsetmiştim baska bir gözde görsün istiyor doktorum bu nedenle 3 hafta sonraya birini önerdi onada randevu alacagım ayrıca.çalışmama onay verdi cok sukur danışanlarımı işimi cok özlemiştim ve 35 gündür yatıyorum dışarı cıkmadan cok sevındım bunaBuda ultrason fotografımız teyzeleri babasına cok benzıyor
Amin hepimizin bebişler inşallahMaşallah annesi sağlıcakla gelsin inşallah
Asiri mantikli hareketBir iğne bile almadım 7.Aydan sonraya saklıyorum ama böylesi iyi ya en son size sorayım sizdensiri tavsiyelerle pratik şekilde alırım ben
Ahh keske bnde olsaydimKeşke orada olsaydım kesinlikle bütün kontrollerime ona giderdim :))) uzaktan takviyelerini alıyorum.
Kız kardeşimdeyim yarın gönderirim canım beyaz kapsül haplar kutu içinde 60 kapsül var. Ben gebeliğe karar verdik o zaman başladım tutarsa düşmesin diye. İlk 12 hafta sabah akşam aldım bulantılarım fazlaydı o yüzden günde 1 adet aldığım da oldu canım. 12 den sonra hep günde 1 doğuma kadar da devam edeceğim Allah nasip ederse. Docmfk adresinden takip et istersen hergün canlı yayınları yapıyor sayfasından da takviyelerinden bahsetti hep
Asiri mantikli hareketbnde youtubeden izliyorum kim ne allmis nasil almis tecrube edineyim diyr.
Aa öyle mi, nasıldı acaba memnun kaldiniz mıBende ona gitmiştim teşekkür ederim
canım benim normalde gittiğim doktor perinatolog Ayşe Kırbaş hem onda hemde devlette yaptırdım ayrıntılı ultrasonu?Arkadaşlar ayrıntılı ultrason için Ankarada doktor öneriniz var mı perinatolog
canım tüm kolestrol değerleri kötü anlama gelmiyormuş iyi kolestrol diye birşeyde var sen yine de uzman görüşü al ama hemen stres yapma kendine ishalinde devam ederse aman ihmal etme çok geçmiş olsun tekrardan ama bu salgında eşimde 3-4 gün ağır atlattı bağırsak enfeksiyonu diye geçiyor sen kendini takipte kal seninki dediğin gibi ilaçtan da olabilir.Aile hekimi benim doktordan da beter çıktı. O da ishal için bişey veremem hamilesin, muz ye dediMuz yasak çünkü suyum fazla olduğu için diyetteyim dedim o zaman tuzlu yoğurtla patates ye dedi onu ben de yapıyorum zaten gel de delirme.. Ayrıca 6 ekimde yaptırdığım teste ben hiç girip bakmamıştım doktor baktı diye şimdi kan değerime bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti benim kolestrol testlerimde bi problem var sanki bana mı öyle geldi doktorumdan yana güven problemi yaşamaya başladım şuan
canım dün ayrıntılıda doktor bastırınca benimki resmen karnımda halay çekti doktor diyor çok hareketli istediğim pozisyonu yakalayamıyorum diğer doktorda o kadar bastırıp çocuğu rahatsız edersen oda seni rahatsız eder diyorkızlar bi şey farkettimmesela bulaşık falan toplarken tezgaha dayanıyoruz ya karnımızla o zaman aşırı hareket ediyor bebek. az önce camdan dışarı bakarken pervaza yaslandım yine deli gibi kıpırdamaya başladı baskı olunca rahatsız oluyor galiba
çok sevindim canım gözün aydın inşallah bundan sonra herşey yolunda gider sağlıkla gelir minik kuzucuk daBugün ayrıntılı ultrasondan cıktım cok sukur her sey cok guzeldiultrasonda kanama alanımıda göremedi bitmiş dedi ,
cok az kahverengiye yakın akıntım oluyor oda çok az kalmıstır o gelıyor olabılır dedi . Bebeğimin böbreklerine kalbine midesine kan akısına baktı her seyin gayet yolunda oldugunu soyledi. Ben normalde bu yasadıgım kanamalar öncesi faktor v heterizigot oldugum için hem coraspin hemde oksapar 4000lik oluyordum, coraspini bıraktırmıştı oksaparıda yarım 2000lik olmaya baslamıstım kan akısı benım için önemliydi sorun cıkmadı cok iyi dedi kan akısınada . Bebeğim 1 hafta onden gidiyor gayet iyi dedi doktor. Rahim seklımın kalp olmasından suphelendiğni soylemıstım bu nedenle rahim agzıda ölçtürüyorum ben hep , vajinal ultrasonda rahim agzımı 40ml ölçtü gayet iyi oldugunu soyledi içim bi rahatladı. Agrılardan bebek toplanmasından bahsettim normal dedi. Normalde vajinal kültürde baksın istiyordum alt karın agrımdan dolayı ,akıntımın sarı oldugundan ama kokusuz ve kasıntısız oldugundan bahsettim sorun yoktur o halde vajinal kültüre gerek olmadıgını soyledi bende üstelemedim bu nedenle . Daha oncede bahsetmiştim baska bir gözde görsün istiyor doktorum bu nedenle 3 hafta sonraya birini önerdi onada randevu alacagım ayrıca.çalışmama onay verdi cok sukur danışanlarımı işimi cok özlemiştim ve 35 gündür yatıyorum dışarı cıkmadan cok sevındım bunaBuda ultrason fotografımız teyzeleri babasına cok benzıyor
canım çok şükür bebeğin beyindeki koroid pleksus kisti dışında birşey görmediler kalpteki parlaklık da gitmiş gelişimi de güzel kisti de takip edeceğiz dedi bakalım oda yok olacak inşallahMerhabalar naptiniz hersey yolundadır inşallah
Burun aspratorunu al canim şimdiden o illaki lazim oluyor. Digerlerini almadim ben.Leedong kızlar benim tekstil kısmı bitti. Büyük ürünlerin de çoğu bitti. Bi tek pusetini alıcaz kasım indiriminde. Büyükbaşlara kasım indiriminde bakın derim belki iyi bi indirim yakalarsınız onlar çok para tutuyor malesef. Araba, puset, ana kucağı, beşik gibi şeyleri bulursanız kaçırmayın. Kasımda biraz kendime bişeyler alayım diyorum şu pijama gecelik kısmını halledeyim. Bi de güzel indirim olursa bebek bakım çantasını alacağım. Süt sağma makinesini doğumdan sonra almaya karar verdim ben. Sütüme ve bebeğin durumuna göre bir cihaz seçip alacağım. İlk ay hastane tipi kiralamaya karar verdim. Eğer sütümde sıkıntı olmazsa bebek emerse orta halli bir cihaz, ama emmezse daha güçlü bir cihaz alacağım.
Buhar makinesi, sterilizör, burun aspiratörü hakkında tecrübeli anneler gerekli mi hemen alalım mı ne diyorsunuz?
tamam canım ona da bakayım kasım indirimlerindeBurun aspratorunu al canim şimdiden o illaki lazim oluyor. Digerlerini almadim ben.
Bizde bu hafta odasını halledeceğiz inşallah canım bebek arabası puset battaniyeler alındı tekstilim tam değil yarısı alındı.Leedong kızlar benim tekstil kısmı bitti. Büyük ürünlerin de çoğu bitti. Bi tek pusetini alıcaz kasım indiriminde. Büyükbaşlara kasım indiriminde bakın derim belki iyi bi indirim yakalarsınız onlar çok para tutuyor malesef. Araba, puset, ana kucağı, beşik gibi şeyleri bulursanız kaçırmayın. Kasımda biraz kendime bişeyler alayım diyorum şu pijama gecelik kısmını halledeyim. Bi de güzel indirim olursa bebek bakım çantasını alacağım. Süt sağma makinesini doğumdan sonra almaya karar verdim ben. Sütüme ve bebeğin durumuna göre bir cihaz seçip alacağım. İlk ay hastane tipi kiralamaya karar verdim. Eğer sütümde sıkıntı olmazsa bebek emerse orta halli bir cihaz, ama emmezse daha güçlü bir cihaz alacağım.
Buhar makinesi, sterilizör, burun aspiratörü hakkında tecrübeli anneler gerekli mi hemen alalım mı ne diyorsunuz?
oh siz de baya halletmişsiniz canım benim oda derdim yok şimdilikBizde bu hafta odasını halledeceğiz inşallah canım bebek arabası puset battaniyeler alındı tekstilim tam değil yarısı alındı.
Benim hiç ağrım olmadı canım. Aşı olurken kolunu sıkma, kasların gergin olursa bence daha çok ağrı yapıyor. Aşıdan sonra önlem amaçlı koluna buz koyabilirsin. Bir de gece üstüne yatma onun da çok etkisi var ağrı olmamasında ben bunlara dikkat ettim hiç ağrım olmadı, hatta aşı olduğum ertesi gün mutfak dolaplarını falan sildim ağrır diye bekledim ama ağrımadıBugün tetanoz olacağım inşallah ağrım olmaz biraz korku var içimde
Oh masallah ben daha bisey almadim. Araba sut sagma mak.burun aspiratoru ablamdan alicam temiz temiz saklamıştı. Kasimda tum ihtiyaclari almayi planliyorum. Simdiden alacaklarimi netlestiriyorum. Insallah basarili olurum.Leedong kızlar benim tekstil kısmı bitti. Büyük ürünlerin de çoğu bitti. Bi tek pusetini alıcaz kasım indiriminde. Büyükbaşlara kasım indiriminde bakın derim belki iyi bi indirim yakalarsınız onlar çok para tutuyor malesef. Araba, puset, ana kucağı, beşik gibi şeyleri bulursanız kaçırmayın. Kasımda biraz kendime bişeyler alayım diyorum şu pijama gecelik kısmını halledeyim. Bi de güzel indirim olursa bebek bakım çantasını alacağım. Süt sağma makinesini doğumdan sonra almaya karar verdim ben. Sütüme ve bebeğin durumuna göre bir cihaz seçip alacağım. İlk ay hastane tipi kiralamaya karar verdim. Eğer sütümde sıkıntı olmazsa bebek emerse orta halli bir cihaz, ama emmezse daha güçlü bir cihaz alacağım.