Bugün ayrıntılı ultrasondan cıktım cok sukur her sey cok guzeldi
ultrasonda kanama alanımıda göremedi bitmiş dedi ,
cok az kahverengiye yakın akıntım oluyor oda çok az kalmıstır o gelıyor olabılır dedi . Bebeğimin böbreklerine kalbine midesine kan akısına baktı her seyin gayet yolunda oldugunu soyledi. Ben normalde bu yasadıgım kanamalar öncesi faktor v heterizigot oldugum için hem coraspin hemde oksapar 4000lik oluyordum, coraspini bıraktırmıştı oksaparıda yarım 2000lik olmaya baslamıstım kan akısı benım için önemliydi sorun cıkmadı cok iyi dedi kan akısınada . Bebeğim 1 hafta onden gidiyor gayet iyi dedi doktor. Rahim seklımın kalp olmasından suphelendiğni soylemıstım bu nedenle rahim agzıda ölçtürüyorum ben hep , vajinal ultrasonda rahim agzımı 40ml ölçtü gayet iyi oldugunu soyledi içim bi rahatladı. Agrılardan bebek toplanmasından bahsettim normal dedi. Normalde vajinal kültürde baksın istiyordum alt karın agrımdan dolayı ,akıntımın sarı oldugundan ama kokusuz ve kasıntısız oldugundan bahsettim sorun yoktur o halde vajinal kültüre gerek olmadıgını soyledi bende üstelemedim bu nedenle . Daha oncede bahsetmiştim baska bir gözde görsün istiyor doktorum bu nedenle 3 hafta sonraya birini önerdi onada randevu alacagım ayrıca.çalışmama onay verdi cok sukur danışanlarımı işimi cok özlemiştim ve 35 gündür yatıyorum dışarı cıkmadan cok sevındım buna
Buda ultrason fotografımız teyzeleri babasına cok benzıyor