2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
su içmeyi ihmal etmeyin vücudunuz susuz kalmasın ve doktorunuza danışın bence. enfeksiyon vs hiçbir şey yoksa bile yaşam kalitenizi düşürmeye başlamış, ilaç değişikliği ile çözülür muhtemelen. çok geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun bunun viral mi yoksa ilaç kaynaklı mı olduğunu anlamanın en iyi yolu ilacı kesmek 2-3 gün. Bi süre içme eğer iyileşme varsa ilaçtandır doktorundan başka ilaç iste ama bırakmna rağmen devam ediyorsa viral bir durum olabilir. 2-3 gün kan ilacını içme bence ne kullanıyorsun bu arada?

Sık sık içmeye çalışıyorum canım çok su kaybettiğimin farkındayım halsizlikten başımı kaldıramıcak duruma geldim. Elimden geldiğinde su durumuna dikkat ediyorum. Çok teşekkür ederim

Kızlar sancı ve kasılmaları olanlar için kullandığım uygulamada böyle bir bilgi var sizinle de paylaşmak istedim
Benim kullandığım uygulamada da yuvarlak bağ ağrısı olarak yazılmış canim, int.te de baktım rahmin büyümesiyle alakalı yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221023_231235.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20221023_231214.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba canım, yaglarin emilimiyle ilgili o kadar ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama k.dogum doktorunuza sorarsanız size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır diye düşünüyorum.
Onunda tam olarak bu yaglar hakkinda bilgisi yokmuş kuşum sadece kakao yagi iyi onu biliyorum dedi :/

Gün de iki kez içiyodum dün akşamdan beri hiç almadım ben de kesip gidişata bakmak istedim. Ferro sanol kullanıyorum. Bir de en bebeğin amniyon sıvısı da fazlaydı acaba bununla da alakalı olabilir mi diye düşünmeye başladım. Kafam allak bullak oldu valla Doktoruma da az önce yazdım yarın sabah görüp cevap yazar

Cok geçmiş olsun. Kotu düşünmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun 3 günden fazla süren ishali mutlaka doktora bildirmek gerekiyor

Ay ne guzel ya... Benim zihnimde surekli tez ve makalelerim var... Her hafta yapilacak bi sey cikiyor. Soyle yayilamadim bi guzel mesela bugun hic bir sey yapmadim surekli yedim bi seyler ama zihnimde donuyor isler
Zihnim dolu sürekli işimi düşünüyorum ama yemekten de kendimi alıkoyamıyorum

Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Gerçekten zor buradaki arkadaşlarım da biliyor çok ağır atlattım kimisi bana 12 den sonra dedi kimisi 16. Ama ben hem prilam hem zofer kullandım yine de serumla beslendim ne kullanırsan kullan geçmiyor. Bana sadece zofer iyi gelmişti o da 14.haftadan sonra. En azından günlük kusmalarım 2 ye inmişti 4/5 ten onu kullandığımda. Tamamen bitmesi 17 haftamı buldu 16 da azaldı baya sabah bulantıları devam etti tabi 18.haftama kdar ama ona Bile şükür ettim. Gelip geçiyordu en azından. Bu arada bazılarının 13/14 te de kesiliyormuş tamamen. Senin benden erken kesilir belki canım. Sonra altınçağına gireceksin merak etme. Dişimizi sıktık işte bu zamana kadar şimdi de o günlerin acısını çıkarıyorum ne bulduysam yiyorum. Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Stres yapma ben yaptığımla kaldım son zamanlar hem ağlıyordum hergün psikolojik olarakta bozuldum bulantı yüzünden. Zorlu süreç en iyi yaşayanlar bilir o günleri.

Ferro sanol kullanıyorum canım ama kabız yapmama durumunu aştı çol feci ishal oldum ilaçtan mı oldu kestiremiyorum hiç
İlaçtan olabilir canım benim kullandığım bazı demir haplarına ben de ishale sebep olmuştır doktorum bıraktırmıştı. Özellikle şurup bende ishal yapıyordu bş danış doktoruna istersen derim…

Sağol canım doktoruma akşam yazdım yarın sabah cevap verir muhtemelen. Belki kan ilacındandır diye dün akşam ilacı almayı kestim bi de magnezyumda kullanıyodum onuda kestim yarına durum düzelir mi bakıcam umarım ilaçtandırda başka bi durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…