- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
su içmeyi ihmal etmeyin vücudunuz susuz kalmasın ve doktorunuza danışın bence. enfeksiyon vs hiçbir şey yoksa bile yaşam kalitenizi düşürmeye başlamış, ilaç değişikliği ile çözülür muhtemelen. çok geçmiş olsun.minseo Rheaa kızlar sizin bilginize güvendiğim için öncelikle sizi etiketleyerek sormak istedim. 3-4 gündür rahatsızlığımdan buraya bile giremedim. 3 gündür ben de çok feci bi ishal başladı. Mide bulantısı, baş dönmeside cabası. Gün de en az 3 kez çıkıyorum. Bugun özür dileyerek söylüyorum tuvalete yetişmeye çalışırken çok hafiften kaçırdım bile eşimin yanında çok utandım Bu kan ilaçlarının her zaman kabız yapmadığını söylemiştiniz acaba bu derece şiddetli ishal de yapar mı acaba? Ben bu yaşıma kadar hiç bu şekilde ishal olmamıştım. Çok detayına da girmek istemiyorum ama tuvaleti batıracak kadar desem ayıp olmaz umarım Yarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum ama boşuna mı evhamlanıyorum acaba diye de düşünüyorum çok arada kaldım
Kötü düşünmeyin bir şey olmaz Allahın izniyle yarın gidersiniz içiniz rahatlarÇok teşekkür ederim canım az önce doktora yazdım bakalımsabah ne dicek inşaAllah ciddi bi durum yoktur
Canım geçmiş olsun bunun viral mi yoksa ilaç kaynaklı mı olduğunu anlamanın en iyi yolu ilacı kesmek 2-3 gün. Bi süre içme eğer iyileşme varsa ilaçtandır doktorundan başka ilaç iste ama bırakmna rağmen devam ediyorsa viral bir durum olabilir. 2-3 gün kan ilacını içme bence ne kullanıyorsun bu arada?minseo Rheaa kızlar sizin bilginize güvendiğim için öncelikle sizi etiketleyerek sormak istedim. 3-4 gündür rahatsızlığımdan buraya bile giremedim. 3 gündür ben de çok feci bi ishal başladı. Mide bulantısı, baş dönmeside cabası. Gün de en az 3 kez çıkıyorum. Bugun özür dileyerek söylüyorum tuvalete yetişmeye çalışırken çok hafiften kaçırdım bile eşimin yanında çok utandım Bu kan ilaçlarının her zaman kabız yapmadığını söylemiştiniz acaba bu derece şiddetli ishal de yapar mı acaba? Ben bu yaşıma kadar hiç bu şekilde ishal olmamıştım. Çok detayına da girmek istemiyorum ama tuvaleti batıracak kadar desem ayıp olmaz umarım Yarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum ama boşuna mı evhamlanıyorum acaba diye de düşünüyorum çok arada kaldım
Sık sık içmeye çalışıyorum canım çok su kaybettiğimin farkındayım halsizlikten başımı kaldıramıcak duruma geldim. Elimden geldiğinde su durumuna dikkat ediyorum. Çok teşekkür ederimsu içmeyi ihmal etmeyin vücudunuz susuz kalmasın ve doktorunuza danışın bence. enfeksiyon vs hiçbir şey yoksa bile yaşam kalitenizi düşürmeye başlamış, ilaç değişikliği ile çözülür muhtemelen. çok geçmiş olsun.
İnşaAllahh canımKötü düşünmeyin bir şey olmaz Allahın izniyle yarın gidersiniz içiniz rahatlar
Benim kullandığım uygulamada da yuvarlak bağ ağrısı olarak yazılmış canim, int.te de baktım rahmin büyümesiyle alakalı yazıyorKızlar sancı ve kasılmaları olanlar için kullandığım uygulamada böyle bir bilgi var sizinle de paylaşmak istedim
Onunda tam olarak bu yaglar hakkinda bilgisi yokmuş kuşum sadece kakao yagi iyi onu biliyorum dedi :/Merhaba canım, yaglarin emilimiyle ilgili o kadar ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama k.dogum doktorunuza sorarsanız size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır diye düşünüyorum.
Gün de iki kez içiyodum dün akşamdan beri hiç almadım ben de kesip gidişata bakmak istedim. Ferro sanol kullanıyorum. Bir de en bebeğin amniyon sıvısı da fazlaydı acaba bununla da alakalı olabilir mi diye düşünmeye başladım. Kafam allak bullak oldu vallaCanım geçmiş olsun bunun viral mi yoksa ilaç kaynaklı mı olduğunu anlamanın en iyi yolu ilacı kesmek 2-3 gün. Bi süre içme eğer iyileşme varsa ilaçtandır doktorundan başka ilaç iste ama bırakmna rağmen devam ediyorsa viral bir durum olabilir. 2-3 gün kan ilacını içme bence ne kullanıyorsun bu arada?
Cok geçmiş olsun. Kotu düşünmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun 3 günden fazla süren ishali mutlaka doktora bildirmek gerekiyorİnsanın kafası allak bullak oluyo böyle tersliklerde maalesefçok haklısın Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğime Doktoruma yazdım sabah ne dicek bakalım ona göre hareket ederim artık çok teşekkür ederim
Çok sağol canım zaten bugun 3.gün olunca endişelenmeye başladım önemli bişey çıkmaz inşaAllahCok geçmiş olsun. Kotu düşünmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun 3 günden fazla süren ishali mutlaka doktora bildirmek gerekiyor
Bende tam tersi işte yalnızken yiyemiyorum :)))Ben evde yanlizken bir seyler yemeği çok seviyorum.Oğlumu esimle bir yerlere yollayip ,Tv mi aciyorum karsisinda yiyip içiyorum ohh mis
Zihnim dolu sürekli işimi düşünüyorum ama yemekten de kendimi alıkoyamıyorumAy ne guzel ya... Benim zihnimde surekli tez ve makalelerim var... Her hafta yapilacak bi sey cikiyor. Soyle yayilamadim bi guzelmesela bugun hic bir sey yapmadim surekli yedim bi seyler ama zihnimde donuyor isler
Ben aldım canım weewell wte250 kulaktan ölcenden yorumlara baktım açıkçası bikac siteden ona gore aldım aynı marka koltuk altından ölçenden aldım birdeKızlar ateş ölçer aldınız mı
Öncelikle Allah yardımcın olsun.Merhaba bulantınız kaçıncı haftada bitti acaba? Ben şu an 8+6dayım 5. Haftadan beri bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ne yesem çıkarıyorum ve mecburen prilam kullanıyorum. Sizde bu durum nasıl ve tamamen ne zaman bitti?
İlaçtan olabilir canım benim kullandığım bazı demir haplarına ben de ishale sebep olmuştır doktorum bıraktırmıştı. Özellikle şurup bende ishal yapıyordu bş danış doktoruna istersen derim…Ferro sanol kullanıyorum canım ama kabız yapmama durumunu aştı çol feci ishal oldum ilaçtan mı oldu kestiremiyorum hiç
braun pt2000 çubuk ateş ölçer aldım ben. bir tane de eczaneden almayı düşünüyorum teyit için kullanmaya.Kızlar ateş ölçer aldınız mı
Sağol canım doktoruma akşam yazdım yarın sabah cevap verir muhtemelen. Belki kan ilacındandır diye dün akşam ilacı almayı kestim bi de magnezyumda kullanıyodum onuda kestim yarına durum düzelir mi bakıcam umarım ilaçtandırda başka bi durum yokturİlaçtan olabilir canım benim kullandığım bazı demir haplarına ben de ishale sebep olmuştır doktorum bıraktırmıştı. Özellikle şurup bende ishal yapıyordu bş danış doktoruna istersen derim…
Bnde ferro sanol kullaniyorum canim bnde ishal olmadi kabizlikta yapmadi. Belki bagirsaklarini uyaran bi madde vardir icinde o ishal yapmistir yada tamamen baska sebep olabilir.Ferro sanol kullanıyorum canım ama kabız yapmama durumunu aştı çol feci ishal oldum ilaçtan mı oldu kestiremiyorum hiç