- 18 Kasım 2022
- 1.166
- 1.659
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.901
18.günDongunuzun kaçıncı günü transfer oldunuz acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18.günDongunuzun kaçıncı günü transfer oldunuz acaba ?
Çok teşekkür ederim çok içtensinAllah'ım rast getirsin. Sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip olsun. Bu transfer vesilen olsun canım
Öncelikle hayırlı olsun canım tedavin eğer iğneye bakıp yaptıysan ondan olabilir ucu insülin iğnesinden zaten pek acitmaz yaparken etini sık morarma olmasın sonradanBu akşam ilk iğnemi yaptım. Kendime iğne yapamam diye eşimden yapmasını istedim. igne ucu görünce ben yapamam dedi. Neyse ben yaptim ama yaparken tansiyonum düşmeye başladı ve igne sonrasi hafif baygınlık geçirdim. ilacin tdi dilime kadar geldi. 300 ünite vurdum. Böyle olan var mi yoksa ben kendime igne yaptigim için mi kötü hissettim
Al bendende o kadar canım Bende yarın gidicem bakalım bişey çıkmazsa transfer tarihi AlicamBir tarafımda kelebekler uçuşuyor bir tarafım hicbirsey hissetmiyorSivilceler çıkmaya başlamış yüzümde sanırım regli olmaya başlayacağım hiç aklıma gelmezdi birgün regli olacağım duygusu ile sevinmek
Hayırlısı olsun stres yapma Rabbim hayırlı kapılar açsınAl bendende o kadar canım Bende yarın gidicem bakalım bişey çıkmazsa transfer tarihi AlicamBir tarafımda kelebekler uçuşuyor bir tarafım hicbirsey hissetmiyor
Sorma ya vakabekleyince olmuyor sankinormalde de hemen oluyorduk nasıl bi ay doldu diyordum
Merry sen ne durumdasın hiç sesin çıkmıyorSorma ya vaka
Herhaldee aynı zamanda oluruz gbı vala Yarın dıs dolgusu yaptırcam Ondan sonra kekık cayı ıcmeye baslıcam 2 gune soker o genelde pazartesı kadar beklıcem bakalımmmmmUygulaması yok canım ama ben operadan giriş yapıyorum sekme olarak iniyor ekrana hemde reklamsız uzun zamandır böyle kullanıyorum
Bizim hiç gebelik oluşmadı başka sorunda yoktu doktor ona da bakmak istedi çok şükür oda temiz çıktı
Hoşgeldin gülümm nasılsın neler yapıyorsun
Elini bana da sür bende olayım biran evvel
Valla Yenı musaıt olabıldım. Senınle bırlıkte bende Adet olmayı beklıyorum işte bakalımMerry sen ne durumdasın hiç sesin çıkmıyor
Regli sökücü mü kekil çayı zararlı falan değil mi tedavi süreci öncesiHerhaldee aynı zamanda oluruz gbı vala Yarın dıs dolgusu yaptırcam Ondan sonra kekık cayı ıcmeye baslıcam 2 gune soker o genelde pazartesı kadar beklıcem bakalımmmmm
Bekleyen bekleyene deneseneValla Yenı musaıt olabıldım. Senınle bırlıkte bende Adet olmayı beklıyorum işte bakalım
Vala Normalde adetıme 4 gun var yarın dolgu yaptırcam zaman 3 gun kalıyo pazartesı kadar oldum oldum yoksa Icecem ya Salı ya kadar ıns olurummmm Cok heycanlanıyorummRegli sökücü mü kekil çayı zararlı falan değil mi tedavi süreci öncesi
Sende belırtı varmıBekleyen bekleyene denesene
Amin canım Stres yapmıyorum ama ne bilim değişik hissediyorumHayırlısı olsun stres yapma Rabbim hayırlı kapılar açsın
Ayyy bende öyle karnımda ağrıyor aslında stres yapıp etkilemek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum süreç sürekli aklımdaVala Normalde adetıme 4 gun var yarın dolgu yaptırcam zaman 3 gun kalıyo pazartesı kadar oldum oldum yoksa Icecem ya Salı ya kadar ıns olurummmm Cok heycanlanıyorumm
Benımde oyle ınankı bı an once transfer olup bebısımı karnımda buyutmek ıstıyorummmAyyy bende öyle karnımda ağrıyor aslında stres yapıp etkilemek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum süreç sürekli aklımda
Sivilceler çıkmaya başladı karnımda hafif ağrı var ama bakalım işetSende belırtı varmı
Bu süreçler strese gebe gülüm ne kadar yapmıyorum dersen o kadar yapıyorsun istemsiz yaniAmin canım Stres yapmıyorum ama ne bilim değişik hissediyorum
Bazen korkuyorum ben yine tutmaz diye sonra kızıyorum olmadan böyle konuşursan ohooo diye ama insan düşünmeden de yapamıyor gerçektenBenımde oyle ınankı bı an once transfer olup bebısımı karnımda buyutmek ıstıyorummm
Vala Oyle dusunme bence kendıni olacagına ınandır canım benım. ılk kez denıyormuşsun gııbı bak zorlu yolu atlattık Yumurtalar toplandıı Embrıyolarmız olustu bebısımızı bedenımıze kabul etmek ıcınnn Bızı beklıyorlarBazen korkuyorum ben yine tutmaz diye sonra kızıyorum olmadan böyle konuşursan ohooo diye ama insan düşünmeden de yapamıyor gerçekten
Benımde adet olacakmıs gbı agrı var bıde bel agrısı fazla tahmınen 3-4 gune olurumda bakalım olmasa Artık Kekık cayı ıccem ben yaSivilceler çıkmaya başladı karnımda hafif ağrı var ama bakalım işet
Bu süreçler strese gebe gülüm ne kadar yapmıyorum dersen o kadar yapıyorsun istemsiz yani