2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu akşam ilk iğnemi yaptım. Kendime iğne yapamam diye eşimden yapmasını istedim. igne ucu görünce ben yapamam dedi. Neyse ben yaptim ama yaparken tansiyonum düşmeye başladı ve igne sonrasi hafif baygınlık geçirdim. ilacin tdi dilime kadar geldi. 300 ünite vurdum. Böyle olan var mi yoksa ben kendime igne yaptigim için mi kötü hissettim
Öncelikle hayırlı olsun canım tedavin♥️ eğer iğneye bakıp yaptıysan ondan olabilir ucu insülin iğnesinden zaten pek acitmaz yaparken etini sık morarma olmasın sonradan

Sivilceler çıkmaya başlamış yüzümde sanırım regli olmaya başlayacağım :KK54: hiç aklıma gelmezdi birgün regli olacağım duygusu ile sevinmek
Al bendende o kadar canım 😂 Bende yarın gidicem bakalım bişey çıkmazsa transfer tarihi Alicam🙂Bir tarafımda kelebekler uçuşuyor bir tarafım hicbirsey hissetmiyor

Uygulaması yok canım ama ben operadan giriş yapıyorum sekme olarak iniyor ekrana hemde reklamsız uzun zamandır böyle kullanıyorum

Bizim hiç gebelik oluşmadı başka sorunda yoktu doktor ona da bakmak istedi çok şükür oda temiz çıktı

Hoşgeldin gülümm nasılsın neler yapıyorsun 🌺

Elini bana da sür bende olayım biran evvel🤭🤭
Herhaldee aynı zamanda oluruz gbı vala Yarın dıs dolgusu yaptırcam Ondan sonra kekık cayı ıcmeye baslıcam 2 gune soker o genelde pazartesı kadar beklıcem bakalımmmmm

Vala Normalde adetıme 4 gun var yarın dolgu yaptırcam zaman 3 gun kalıyo pazartesı kadar oldum oldum yoksa Icecem ya Salı ya kadar ıns olurummmm Cok heycanlanıyorumm 🥹
Ayyy bende öyle karnımda ağrıyor aslında stres yapıp etkilemek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum süreç sürekli aklımda

Bazen korkuyorum ben yine tutmaz diye sonra kızıyorum olmadan böyle konuşursan ohooo diye ama insan düşünmeden de yapamıyor gerçekten
Vala Oyle dusunme bence kendıni olacagına ınandır canım benım. ılk kez denıyormuşsun gııbı bak zorlu yolu atlattık Yumurtalar toplandıı Embrıyolarmız olustu bebısımızı bedenımıze kabul etmek ıcınnn Bızı beklıyorlar 🥰🤲🏻

Sivilceler çıkmaya başladı karnımda hafif ağrı var ama bakalım işet

Bu süreçler strese gebe gülüm ne kadar yapmıyorum dersen o kadar yapıyorsun istemsiz yani
Benımde adet olacakmıs gbı agrı var bıde bel agrısı fazla tahmınen 3-4 gune olurumda bakalım olmasa Artık Kekık cayı ıccem ben ya

X