2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende 2018 de femare kullandım bana etki etmedi doktor o zaman bana vücudun ilaca karşı çok dirençli demişti.İnsallah sende güzel sonuçlar alır bize verirsin♥️
İnşallah canım benim
Opuda 22 yumurta toplanmıştı 3. güne 17 si 5. güne de 7 si gelmişti.
Dr. da rahim kalınlığı ve yumurta sayısı iyi ve genelde çatlama olduğu için bu ay transferi doğal sirküs deneyelim dedi.
Bakalım umarım her şey yolunda gider olurum bu ay beklemek istemiyorum hiç,
olmayacaksa da bir an önce ne kadar yumurtam varsa hepsi bitsin bir daha tedaviye girmek istemiyorum yaa

İnşallah canım benim
Opuda 22 yumurta toplanmıştı 3. güne 17 si 5. güne de 7 si gelmişti.
Dr. da rahim kalınlığı ve yumurta sayısı iyi ve genelde çatlama olduğu için bu ay transferi doğal sirküs deneyelim dedi.
Bakalım umarım her şey yolunda gider olurum bu ay beklemek istemiyorum hiç,
olmayacaksa da bir an önce ne kadar yumurtam varsa hepsi bitsin bir daha tedaviye girmek istemiyorum yaa
İnşallah Allah'ın izniyle olacak sen gönlünü ferah tut bolca dua et kendine 🤲♥️

Hoşgeldin gülümm nasılsın neler yapıyorsun 🌺
Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın :) şuaralar yaptığım pek bişi yok yarın baskılama iğnesini yaptırcam bi onun gerginliği var onun dışında garip duygular içindeyim biran önce transfer tarihim gelse diyorum bi yandan ya tutmazsa diye evde öyle boş boş kafamın içini dolduruyorum psikolojim altüst kısacası 🙈

Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın :) şuaralar yaptığım pek bişi yok yarın baskılama iğnesini yaptırcam bi onun gerginliği var onun dışında garip duygular içindeyim biran önce transfer tarihim gelse diyorum bi yandan ya tutmazsa diye evde öyle boş boş kafamın içini dolduruyorum psikolojim altüst kısacası 🙈
Tarih belli değil mi seninde bende öyle regli olmayı bekliyorum ağır kaldırıp indiriyorum regli olayım diye sonra belimi inciteceğim diye korkuyorum regli olmam gerek 1inde falan ki transfer işlemine başlayabileyim🥰

Bu akşam ilk iğnemi yaptım. Kendime iğne yapamam diye eşimden yapmasını istedim. igne ucu görünce ben yapamam dedi. Neyse ben yaptim ama yaparken tansiyonum düşmeye başladı ve igne sonrasi hafif baygınlık geçirdim. ilacin tdi dilime kadar geldi. 300 ünite vurdum. Böyle olan var mi yoksa ben kendime igne yaptigim için mi kötü hissettim

Bu akşam ilk iğnemi yaptım. Kendime iğne yapamam diye eşimden yapmasını istedim. igne ucu görünce ben yapamam dedi. Neyse ben yaptim ama yaparken tansiyonum düşmeye başladı ve igne sonrasi hafif baygınlık geçirdim. ilacin tdi dilime kadar geldi. 300 ünite vurdum. Böyle olan var mi yoksa ben kendime igne yaptigim için mi kötü hissettim
Sen kendine yaptığın için de olabilir ilaçla da canım çünkü ben hep hastanede girip vurundum hepde geri geldi ağzıma kadar resmen 🥴 hayırlı olsun sürecin canım

X