- 14 Ekim 2018
- 1.583
- 1.792
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.861
ben öncesi hiç kullanmadım canım transefer sonrası clexane 04 kulllanmaya başladımBen 4 senedir rutin coraspin 100 mg kullanıyorum ama dün hematolog muayenesine gittim bazı değerlerimi görünce acaba bende doğru olan oksapar miydi yada ikisi birlikte mi olmalıydı diye düşündüm . Çünkü kullandığımız hormon ilaçları da kan yogunluğumuzu arttırıyor benim zaten genetik bozuklugum var kafama takildi. Hematolog kadın dogumcu neyi uygun gorurse ona göre tedavini duzenler dedi tam bir cevap alamadım. Merak ediyorum benim gibi olup transfer öncesi ve transferden sonra gebelik haberini almadan önce kan sulandırıcı neler kullanıldı .
ay benim de eşimle babam kuzenler hala dayı cocugu oluyorlar. inşallah bi sıkıntı cıkmaz iyi yapmıs senin detaylı bakılmış demekBenim kayinpederimle annem kuzenler doktor her ihtimale karşı yaptı benim kromozom sayılarına falan baktı kanda
Benimde Adet yakın herhlde Kasıklarda sızlanma ve Agrı başladı bel agrısıda
bekleyince olmuyor sankiBenimde Adet yakın herhlde Kasıklarda sızlanma ve Agrı başladı bel agrısıda
bence tek oksapar yeterli. cok fazla kan sulandırcı almak da iyi degil mide kanaması riski oluyor ve kanda İNR degeri var o cok yükseliyor tehlikeli bir durum bayaBen 4 senedir rutin coraspin 100 mg kullanıyorum ama dün hematolog muayenesine gittim bazı değerlerimi görünce acaba bende doğru olan oksapar miydi yada ikisi birlikte mi olmalıydı diye düşündüm . Çünkü kullandığımız hormon ilaçları da kan yogunluğumuzu arttırıyor benim zaten genetik bozuklugum var kafama takildi. Hematolog kadın dogumcu neyi uygun gorurse ona göre tedavini duzenler dedi tam bir cevap alamadım. Merak ediyorum benim gibi olup transfer öncesi ve transferden sonra gebelik haberini almadan önce kan sulandırıcı neler kullanıldı .
Uygulaması yok canım ama ben operadan giriş yapıyorum sekme olarak iniyor ekrana hemde reklamsız uzun zamandır böyle kullanıyorumkızlar siz bu siteye uygulamadan mı giriyorsunuz uygulaması var mı acaba tarayıcıdan xok zor mesajları kaçırıyorum hep
Bizim hiç gebelik oluşmadı başka sorunda yoktu doktor ona da bakmak istedi çok şükür oda temiz çıktıbi de genetik test opu oncesi herkesten istenen rutin genetik hastalık testleri mi yoksa size ozel mi istedi doktorunuz
Hoşgeldin gülümm nasılsın neler yapıyorsun
Elini bana da sür bende olayım biran evvelBenimde Adet yakın herhlde Kasıklarda sızlanma ve Agrı başladı bel agrısıda
opera nedşr o nasıl oluyo canım bilgim yokUygulaması yok canım ama ben operadan giriş yapıyorum sekme olarak iniyor ekrana hemde reklamsız uzun zamandır böyle kullanıyorum
Bizim hiç gebelik oluşmadı başka sorunda yoktu doktor ona da bakmak istedi çok şükür oda temiz çıktı
Hoşgeldin gülümm nasılsın neler yapıyorsun
Elini bana da sür bende olayım biran evvel
Google playdan opera yaz onu indiropera nedşr o nasıl oluyo canım bilgim yok
Ekle ya tıkla ordan da ekrana ekleGoogle playdan opera yaz onu indir
indireyim bi deneyeyim canımEkle ya tıkla ordan da ekrana ekle
Böyle kullanıyorum ben yıllardır reklamsız hemde
Tamam canım rahat bende aynı sosyal medya ya giriyormusum gibi hene giriş yapıyorum bildirim de geliyor biri yazınca yaza alıntı yapıncaindireyim bi deneyeyim canım
başladınız mı tedaviyeben de ekimde başlıyorum hadi hayırlısı
Çıkmaz canım ya öyle düşünme bazen akraba olmayanlarda bile olabiliyor sorun sen şimdi hiç bunlara kafanı takmaay benim de eşimle babam kuzenler hala dayı cocugu oluyorlar. inşallah bi sıkıntı cıkmaz iyi yapmıs senin detaylı bakılmış demek
Ben amasyalıyım eşim Erzurumlu hiç bir bağımız yok canım ama bizden de istediler neden olmuyor diye sorun çıkmadı düşünme sende böyle şeyleray benim de eşimle babam kuzenler hala dayı cocugu oluyorlar. inşallah bi sıkıntı cıkmaz iyi yapmıs senin detaylı bakılmış demek
Canım bi tek femara diye bi hap verdi 2 kez içicem günde. Pazartesi kontrole gidicem. Alle de tedavi görüyorum Furkan Kayabaşoğlu ve Serkan Aydoğdu doktorlarım acıbadem Ataşehir de işlemler yapılıyor.Benim doktorum da bu ayki yumurta ya bakıyor onun gelişimine yumurtanın salgiladi hormonlarla beraber ilaç verip 2 kat hormon oluşsun diye niye size vermedi folik asit aceba bide hangi hastanede tedavi oluyorsun canim
ya ben de oyle istiyorum cunku cok zor oluyor buradan reklam cokTamam canım rahat bende aynı sosyal medya ya giriyormusum gibi hene giriş yapıyorum bildirim de geliyor biri yazınca yaza alıntı yapınca
haklısın canım inşallah bi sorun olmaz o kadar detay var ki önümüzdeÇıkmaz canım ya öyle düşünme bazen akraba olmayanlarda bile olabiliyor sorun sen şimdi hiç bunlara kafanı takma
yok canım ismini de ilk kez duydumKızlar selam transferden 1 gün once froven iğne yazıldımı sizlere... Bılen var mı?
Bende 2018 de femare kullandım bana etki etmedi doktor o zaman bana vücudun ilaca karşı çok dirençli demişti.İnsallah sende güzel sonuçlar alır bize verirsinCanım bi tek femara diye bi hap verdi 2 kez içicem günde. Pazartesi kontrole gidicem. Alle de tedavi görüyorum Furkan Kayabaşoğlu ve Serkan Aydoğdu doktorlarım acıbadem Ataşehir de işlemler yapılıyor.
Bende önceden öyleydim şimdi rahatya ben de oyle istiyorum cunku cok zor oluyor buradan reklam cok