2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar selamlarrrrr
Ekim topikten den transfer oldum

Ekim 10 da 5. gün tek embriyo transferim oldu 19 ekim de negatif sonuç aldım.

Şimdi Kasım ayında bir daha transferim olacak. Doktorum DOĞAL SİKLUS ile transfer hazırlığı yapalım bu ay ilaç kullanmayalım dedi. (yumurta geliştirici ilaç kullanıcam sadece 5 gün bunun sebebi de yumurta çatladığında içinden çıkan östrojen hormonu yeterli kadar olsun rahim kendini gebeliğe hazırlasın diyeymiş)
Büyük ihtimalle 6-11 KASIM arası transferim olacak

Merhaba canısı diğer topikte gördüm seni okudum nerdeyse yarı yorumlarını üzüldüm yolumuz çok uzun ama henüz pes etmek için çok erken birşeylerle sınanmamız gerekir ki daha çok önem kazansın bizim için yıllardır mücadele edip sonuç elde edemeyen de var ilk denemede mutlu sonu yaşayanda var mevlam bize en hayırlı olanı yaşatsın.... Hoşgeldin aramıza

Iron Butterfly canımm eklersin beni de 29 yaş 2. deneme 5. gün çift embryo transferi KASIM
(her an değişebilir fikrim çift konusunda )

Iron Butterfly canımm eklersin beni de 29 yaş 2. deneme 5. gün çift embryo transferi KASIM
(her an değişebilir fikrim çift konusunda )
Ekledim aşkım hoşgeldin tekrardan umarım şans getirir burası hepimize vazgeçme lütfen benimde 3 embriyom var doktorla görüşüp bende çift transfer isteyeceğim nasibimiz bu sefer bizimle olur belki

Çiçeğim benim aynen öyle dediğin gibi...

Dünyanın sonu değil ben asla bebek konusunda diretip hayatıma buna adamıyorum.
Diğer topikde de dedim burada da söyleyeyim;
Bizler hep;
ALLAHIM HAYIRLI İSE NASİP ET - ÖMRÜ UZUN OLACAKSA NASİP ET - SAĞLIKLI OLACAKSA NASİP ET -KAYBETMEYECEKSEM NASİP ET - KEŞKE ÇOCUK YAPMASAYDIM DİYECEKSEM HİÇ OLMASIN - BANA İYİ GELECEKSE OLSUN
diye dua ettik, ediyoruz..
Demek ki bizler için en hayırlı olan buymuş diyorum...

6 donmuş embriyom daha var hepsini denerim tutmazsa bir daha bebek konusunu açmamak üzere rafa kaldıracağız. Çok yıpranıyoruz aldığımız ilaçlar geçirdiğimiz süreçler çok zor...
Olmazsa benim için en en hayırlı olan buymuş derim en azından keşke diye pişmanlığım olmaz ileride sonuna kadar denedim derim. (tüplerimi işlevlerini kaybedip bağırsaklarıma yapıştığından ötürü aldırdığım için) zaten normal yolla asla hamile kalamayacağım içinde ömür boyu kafam rahat olur.

Ekledim aşkım hoşgeldin tekrardan umarım şans getirir burası hepimize vazgeçme lütfen benimde 3 embriyom var doktorla görüşüp bende çift transfer isteyeceğim nasibimiz bu sefer bizimle olur belki
çok kokuyorum çiçeğim ikiz olursa ben nasıl yaparım o kadar rahatıma düşkünüm ki çalışıyorum temizlik için eşimi beklerim pazardan pazara yaparız, ütü yapmayı asla bilmem yemek desen en son 3 hafta önce yaptık evde yemek
yani ben çok rahatım

Eşim de çift koydurmaktan yana ama o da bana diyor ki; sen rahatına düşkünsün zorluğu sevmiyorsun zorluk görünce hemen isyandasın ben bakarım ben seve seve tüm sorumluluğu alırım ama senin psikolojin bunu kaldırmaz diyo

cok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz kucagımıza aldıgımız günleri görürürx daha yeni diye kaptırmıyorum kendimi

amin cok cok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz boyle güzel haber veririrz dua ediyorum hep. canım ben asla ve asla özel bir şey yapmadım da yemedim de sadece ilaçlarıma dikkat ettim onun dışında temizlik dr yaptım çarşıya da cıktım gezdim de misafir de agırladım. doktorum rutin hayatına devam et dedi ben de oyle yaptım

duş da transfer gününden 2 gün sonra aldım canım

Senin kalbinden öpeyim ben
Bende aynıyım 8 yıllık evliyim yemek ütü falan okey ama temizlik için çoğunlukla eşimle yapıyorum eşimde 2 Embriyo diye diretiyor olursa baksrsın artık diyorum olsunda sen gerisini düşünme diyor
cok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz kucagımıza aldıgımız günleri görürürx daha yeni diye kaptırmıyorum kendimi
Minik kuşum tadını çıkarırmısın lütfen sen ilk adımı attın ve hamişsin nolur güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşa keşke yakın olsan ilk hediyeni ben gönderseydim

Bizden daha meraklılar bunlar bebişim

En güzelini yapmışsın canım ben fazla takıntılıyım sorularımdan da belli oluyordur senin adına sevindim umarım sıradaki hamişlerde biz oluruz tebrik ediyorum seni tekrar

genelde transferden sonra başlanıyor diye biliyorum kan sulandırıcıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…