- 14 Ekim 2018
- 1.583
- 1.792
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.841
kızlar bu genetik testMerhaba canım bizim genetik testimiz temiz çıktı çok şükür eltim doğum yaptı ona doktor kan pıhtılaşması olmuş diye oksapar verdi ama kullanmadı o
merhaba canımmKızlar selamlarrrrr
Ekim topikten den transfer oldum
Ekim 10 da 5. gün tek embriyo transferim oldu 19 ekim de negatif sonuç aldım.
Şimdi Kasım ayında bir daha transferim olacak. Doktorum DOĞAL SİKLUS ile transfer hazırlığı yapalım bu ay ilaç kullanmayalım dedi. (yumurta geliştirici ilaç kullanıcam sadece 5 gün bunun sebebi de yumurta çatladığında içinden çıkan östrojen hormonu yeterli kadar olsun rahim kendini gebeliğe hazırlasın diyeymiş)
Büyük ihtimalle 6-11 KASIM arası transferim olacak
Aynen öyle canım benimhiç canını sıkma canım her şeyde bir hayır vardır biz cok sabırsısız ama bekki oyle daha hayırlıdır
inşallah kendi bebişin olur onu da boyle sever güzel güzel anlatırsınAyyyy hemde nasıl sürekli görmeye gidiyorum boynunu çevirip gidisini açmıyor mu bitiyorumşimdiden hastane kontrollerini falan öğrendim normal doğum yaptı eltim bana diyor sen yapamazsın benim canım tatlı nasıl olacak falan düşünmeye başladım deli gibi ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben
Sordum canım hiç bir şey vermedi sadece yumurta geliştirici bi hap verdikızlar bu genetik test
merhaba canımmcok az kalmış transfere oncesinde folik asit vs verdi ni doktorunuz
canım benim o kadar tatlısın kiSenin kalbinden öpeyim ben
Bende aynıyım 8 yıllık evliyim yemek ütü falan okey ama temizlik için çoğunlukla eşimle yapıyorum eşimde 2 Embriyo diye diretiyor olursa baksrsın artık diyorum olsunda sen gerisini düşünme diyor
Minik kuşum tadını çıkarırmısın lütfen sen ilk adımı attın ve hamişsin nolur güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşa keşke yakın olsan ilk hediyeni ben gönderseydim
Sordum canım hiç bir şey vermedi sadece yumurta geliştirici bi hap verdi anladım canım bana da vermediler ben kendim folik asit kullandım
Benim doktorum da bu ayki yumurta ya bakıyor onun gelişimine yumurtanın salgiladi hormonlarla beraber ilaç verip 2 kat hormon oluşsun diye niye size vermedi folik asit aceba bide hangi hastanede tedavi oluyorsun canimSordum canım hiç bir şey vermedi sadece yumurta geliştirici bi hap verdi
Bende tarayıcıdan giriyorum sürekli reklamkızlar siz bu siteye uygulamadan mı giriyorsunuz uygulaması var mı acaba tarayıcıdan xok zor mesajları kaçırıyorum hep
Benim doktorum benden kan testi almıştı tedavinin başında 3 haftada çıktı sonuç genetik testibi de genetik test opu oncesi herkesten istenen rutin genetik hastalık testleri mi yoksa size ozel mi istedi doktorunuz
Maşallah yaaa gıdı dedin ben bittimmmm mis kokulularimAyyyy hemde nasıl sürekli görmeye gidiyorum boynunu çevirip gidisini açmıyor mu bitiyorumşimdiden hastane kontrollerini falan öğrendim normal doğum yaptı eltim bana diyor sen yapamazsın benim canım tatlı nasıl olacak falan düşünmeye başladım deli gibi ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben
evet ya bi de cok sonradan mesajları görüyorum arada karışıyor uygulama da indirdim yanlışmışBende tarayıcıdan giriyorum sürekli reklam
hımm benim ki normal 2 günde çıktı eşimle de uzaktan akrabayız bilmiyorum artık eksik var mıydıBenim doktorum benden kan testi almıştı tedavinin başında 3 haftada çıktı sonuç genetik testi
Ben 4 senedir rutin coraspin 100 mg kullanıyorum ama dün hematolog muayenesine gittim bazı değerlerimi görünce acaba bende doğru olan oksapar miydi yada ikisi birlikte mi olmalıydı diye düşündüm . Çünkü kullandığımız hormon ilaçları da kan yogunluğumuzu arttırıyor benim zaten genetik bozuklugum var kafama takildi. Hematolog kadın dogumcu neyi uygun gorurse ona göre tedavini duzenler dedi tam bir cevap alamadım. Merak ediyorum benim gibi olup transfer öncesi ve transferden sonra gebelik haberini almadan önce kan sulandırıcı neler kullanıldı .genelde transferden sonra başlanıyor diye biliyorum kan sulandırıcıya
Benim kayinpederimle annem kuzenler doktor her ihtimale karşı yaptı benim kromozom sayılarına falan baktı kandahımm benim ki normal 2 günde çıktı eşimle de uzaktan akrabayız bilmiyorum artık eksik var mıydı
Bende baktimda yokmuş uygulamasıevet ya bi de cok sonradan mesajları görüyorum arada karışıyor uygulama da indirdim yanlışmış