2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba canım bizim genetik testimiz temiz çıktı çok şükür eltim doğum yaptı ona doktor kan pıhtılaşması olmuş diye oksapar verdi ama kullanmadı o
kızlar bu genetik test
Kızlar selamlarrrrr
Ekim topikten den transfer oldum :KK25:

Ekim 10 da 5. gün tek embriyo transferim oldu 19 ekim de negatif sonuç aldım.

Şimdi Kasım ayında bir daha transferim olacak. Doktorum DOĞAL SİKLUS ile transfer hazırlığı yapalım bu ay ilaç kullanmayalım dedi. (yumurta geliştirici ilaç kullanıcam sadece 5 gün bunun sebebi de yumurta çatladığında içinden çıkan östrojen hormonu yeterli kadar olsun rahim kendini gebeliğe hazırlasın diyeymiş)
Büyük ihtimalle 6-11 KASIM arası transferim olacak
merhaba canımm🌸🌸🌸 cok az kalmış transfere oncesinde folik asit vs verdi ni doktorunuz

Ayyyy hemde nasıl sürekli görmeye gidiyorum boynunu çevirip gidisini açmıyor mu bitiyorum 🤭🤭🤭🤭 şimdiden hastane kontrollerini falan öğrendim normal doğum yaptı eltim bana diyor sen yapamazsın benim canım tatlı nasıl olacak falan düşünmeye başladım deli gibi 🙃 ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben
inşallah kendi bebişin olur onu da boyle sever güzel güzel anlatırsın🥰

Senin kalbinden öpeyim ben 💖💖💖

Bende aynıyım 8 yıllık evliyim yemek ütü falan okey ama temizlik için çoğunlukla eşimle yapıyorum eşimde 2 Embriyo diye diretiyor olursa baksrsın artık diyorum olsunda sen gerisini düşünme diyor 😂😂😂

Minik kuşum tadını çıkarırmısın lütfen sen ilk adımı attın ve hamişsin nolur güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşa keşke yakın olsan ilk hediyeni ben gönderseydim 💮💮💮
canım benim o kadar tatlısın ki🥹🥹🥹Allah ım kalbınden ne geciyorsa kabul etsin inşallah bana destek olman en güzel hediye zaten cok teşekkürler🌸🥰

Sordum canım hiç bir şey vermedi sadece yumurta geliştirici bi hap verdi
Benim doktorum da bu ayki yumurta ya bakıyor onun gelişimine yumurtanın salgiladi hormonlarla beraber ilaç verip 2 kat hormon oluşsun diye niye size vermedi folik asit aceba bide hangi hastanede tedavi oluyorsun canim

Ayyyy hemde nasıl sürekli görmeye gidiyorum boynunu çevirip gidisini açmıyor mu bitiyorum 🤭🤭🤭🤭 şimdiden hastane kontrollerini falan öğrendim normal doğum yaptı eltim bana diyor sen yapamazsın benim canım tatlı nasıl olacak falan düşünmeye başladım deli gibi 🙃 ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben
Maşallah yaaa gıdı dedin ben bittimmmm mis kokulularim 🥰🧿 canım Rabbim o annelik duygusuyla kolaylaştırıyor ben buna inanıyorum. Maşallah Allah'ım esirgesin korusun kollasin her zaman 💜

genelde transferden sonra başlanıyor diye biliyorum kan sulandırıcıya
Ben 4 senedir rutin coraspin 100 mg kullanıyorum ama dün hematolog muayenesine gittim bazı değerlerimi görünce acaba bende doğru olan oksapar miydi yada ikisi birlikte mi olmalıydı diye düşündüm . Çünkü kullandığımız hormon ilaçları da kan yogunluğumuzu arttırıyor benim zaten genetik bozuklugum var kafama takildi. Hematolog kadın dogumcu neyi uygun gorurse ona göre tedavini duzenler dedi tam bir cevap alamadım. Merak ediyorum benim gibi olup transfer öncesi ve transferden sonra gebelik haberini almadan önce kan sulandırıcı neler kullanıldı .

X