2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
Üzgün olmayın 1 yumurta yeter olması gereken zaman gelmişse sizin motivasyonunuz psikolojiniz de çok önemli.

Bugüne kadar çok rahattım aslında sabah olmuyor biraz heyecan yaptım uyuyamıyorumda bu sefer düşünüp kurmaya başladım havuz yapılacak bana ama tabiki istiyoruz ilk toplamada yeterli yumurtam olsaydı diye aynı süreci bir kaç kez yaşayacak olma düşüncesi bile stres yaratıyor umarım hepimizin emekleri istekleri karşılık bulur bebeklerimiz bize gelir

Canım sen de mustafa hocanya gıdıyordun demı

Maşallah çok güzel bir haber sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün bebeğin annesi sana sıkı sıkı tutunsun beraber güzel mutlu sağlıklı yaşlar almayi nasip etsin Rabbim
amin cok saol canım benimhep duamdasınız inşallah benim de buradaki tüm kız kardeşlerim de bir gün bebeklerimizi kucagımıza alırız çektiğimiz maddi manevi psikolojik tüm sıkıntılarımızı unuturuz

Herkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
günaydın canımm asla üzülme.ben ilaçları cok yüksek dozla başladım benim de 4 yumurtam vardı sadece.günlerce cok araştırdım cok sıkıntı yaptım hangisi kaliteli olacak hangisi döllenecek de elime embriyo kalacak diyordum 4 taneden 3 ü döllendi. yani kalitesi önemli sayısı hiç onemli degil 20 civarı yumurta toplayıp eline 1 embriyo kalan da var. inşallah opu ya girmeden bunu okursun

Benim transfer olmuştu tutmadı ne yazıkki
Ne desem bilemedim ne zaman oldu ne zaman negatif aldın
Sen ne yaptın ne durumdasın canım
Ben Kasım reglisini bekliyorum transfer hazırlığı için
1 yunurtan bilr olsa o senin için büyük bir şans olmalı lütfen stres yapıp onlara zarar verme Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüze

kızlar ben tekrar test aldım yaptım 2 dk içinde boyle oldu silik cizgiyi görüyor musunuz
canım benim maşallah sonunda gördük çizgiyi bak inşallah daha da koyulaşır kanda da yüksek çıkar değerlerin sağ salim alırsın kucağına inşallah tebrik ederim bilgisayardan yazıyorum buradan emoji gönderemiyorum ya da bilemiyorum ama ben de Iron Butterfly gibi bir sürü emoji gönderiyorum sana
Allaaaaaahhhhhhh çalsın davullar oynasın kızlar

Allah'ım yar ve yardımcın olsun. 4 yumurtadan 4 çok iyi kaliteli embriyoların olsun canım. Sana sımsıkı tutunacak yaşayacak ömrü nefesi olacak embriyolar.

Günaydin arkadaşlar nasılsınız ? Sizlere birşey sormak istiyorum . Genetik test yaptıran ve faktör 5 Leiden mutasyonu ( kalıtsal kan pıhtılaşma bozukluğu ) olan var mı? Hekiminiz transfer öncesi kan sulandırıcı başladı mı ? Başladı ise hangi ilaçları verdi ?

Merhaba canım bizim genetik testimiz temiz çıktı çok şükür eltim doğum yaptı ona doktor kan pıhtılaşması olmuş diye oksapar verdi ama kullanmadı o

Merhaba canım bizim genetik testimiz temiz çıktı çok şükür eltim doğum yaptı ona doktor kan pıhtılaşması olmuş diye oksapar verdi ama kullanmadı o
Çok şükür canım çok sevindim eltin keşke kullansaydi böyle şeyler şakaya gelmez . Yeni doğum yaptıysa lütfen hekimine danissin yada kullansın. Emboli riski var demektir çünkü Allah korusun

Eki Görüntüle 3324340

Günaydın Kardeş Topiğimmmm
Hayırlı cumalar
Az kaldı Rabbim bu yolda hepimize kolaylık versin aminnnn
Günaydın canımın içi hayırlı bereketli cumalar olsun hepimiz için
Çok şükür canım çok sevindim eltin keşke kullansaydi böyle şeyler şakaya gelmez . Yeni doğum yaptıysa lütfen hekimine danissin yada kullansın. Emboli riski var demektir çünkü Allah korusun
Eltim normal hamile kaldı canım tedavi falan değil doğum yapınca doktor vermiş oksaparıniçinde d ile başlayan hayvan hınzırdan bir içerik varmış sanırım ben hayatta kullanmam dedi dolaba koydu çok dikkatlidir ilaç konusunda söyledim beni dinlemedi benda daha ses etmedim ama iyi şimdi değişik bitkisel şeyler tüketiyor oda iyi geliyor sanırım emzirdiği için ilaç falan da kullanamıyor bebeğimiz daha 1 haftalık

Canım tebrik ederim insallah çok güzel ilerler bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sormak istediğim bişey var ekstra bişey yaptın mı tutması için mesela 3 gün duş almayın diyorlar yada ananas falan yiyiorlarmıs böyle şeyler yaptın mı

Maşallah maşallah Allah'ım analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömrü olsun. Mis kokuludur şimdi minik kuzu

Bildiğim kadarıyla gezip tozdu bile

Maşallah maşallah Allah'ım analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömrü olsun. Mis kokuludur şimdi minik kuzu
Ayyyy hemde nasıl sürekli görmeye gidiyorum boynunu çevirip gidisini açmıyor mu bitiyorum şimdiden hastane kontrollerini falan öğrendim normal doğum yaptı eltim bana diyor sen yapamazsın benim canım tatlı nasıl olacak falan düşünmeye başladım deli gibi ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…