- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.801
Üzgün olmayın 1 yumurta yeter olması gereken zaman gelmişseHerkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
Canım sen de mustafa hocanya gıdıyordun demıBen 20 ekimde 3.gün çift embriyo transferi oldumm canım 6.gün
Bende dekort yerine prednol kullanıyorum bunlar tutunmayı artırıyormuş (ilaçlarını ikiside aynı içeriğe sahip hemen hemen)
Coraspin bende de var
Progestan fitil
Progestan dex
Multibiyol
Omegrav
Prednol
Oksapar kullanıyorum
Ayyy cok sevındımmm Çok sukur yaçıktı canım 20.5 cıkmış
amin cok saol canım benimAmin canım inşallah sımsıkı tutunur sana
amin cok saol canım benimMaşallah çok güzel bir habersağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün bebeğin annesi sana sıkı sıkı tutunsun beraber güzel mutlu sağlıklı yaşlar almayi nasip etsin Rabbim
günaydın canımm asla üzülme.ben ilaçları cok yüksek dozla başladım benim de 4 yumurtam vardı sadece.günlerce cok araştırdım cok sıkıntı yaptım hangisi kaliteli olacak hangisi döllenecek de elime embriyo kalacak diyordum 4 taneden 3 ü döllendi. yani kalitesi önemli sayısı hiç onemli degil 20 civarı yumurta toplayıp eline 1 embriyo kalan da var. inşallah opu ya girmeden bunu okursunHerkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
Evet canımmCanım sen de mustafa hocanya gıdıyordun demı
Ne desem bilemedim ne zaman oldu ne zaman negatif aldınBenim transfer olmuştu tutmadı ne yazıkki
Ben Kasım reglisini bekliyorum transfer hazırlığı içinSen ne yaptın ne durumdasın canım
1 yunurtan bilr olsa o senin için büyük bir şans olmalı lütfen stres yapıp onlara zarar verme Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüzeHerkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
canım benim maşallah sonunda gördük çizgiyi bak inşallah daha da koyulaşır kanda da yüksek çıkar değerlerin sağ salim alırsın kucağına inşallah tebrik ederim bilgisayardan yazıyorum buradan emoji gönderemiyorum ya da bilemiyorum ama ben dekızlar ben tekrar test aldım yaptım 2 dk içinde boyle oldu silik cizgiyi görüyor musunuz
Allaaaaaahhhhhhh çalsın davullar oynasın kızlar
Allah'ım yar ve yardımcın olsun. 4 yumurtadan 4 çok iyi kaliteli embriyoların olsun canım. Sana sımsıkı tutunacak yaşayacak ömrü nefesi olacak embriyolar.Herkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
Merhaba canım bizim genetik testimiz temiz çıktı çok şükür eltim doğum yaptı ona doktor kan pıhtılaşması olmuş diye oksapar verdi ama kullanmadı oGünaydin arkadaşlar nasılsınız ?Sizlere birşey sormak istiyorum . Genetik test yaptıran ve faktör 5 Leiden mutasyonu ( kalıtsal kan pıhtılaşma bozukluğu ) olan var mı? Hekiminiz transfer öncesi kan sulandırıcı başladı mı ? Başladı ise hangi ilaçları verdi ?
Çok şükür canım çok sevindimMerhaba canım bizim genetik testimiz temiz çıktı çok şükür eltim doğum yaptı ona doktor kan pıhtılaşması olmuş diye oksapar verdi ama kullanmadı o
Günaydın canımın içi hayırlı bereketli cumalar olsun hepimiz içinEki Görüntüle 3324340
Günaydın Kardeş Topiğimmmm
Hayırlı cumalar
Az kaldı Rabbim bu yolda hepimize kolaylık versin aminnnn
Eltim normal hamile kaldı canım tedavi falan değil doğum yapınca doktor vermiş oksaparıniçinde d ile başlayan hayvan hınzırdan bir içerik varmış sanırım ben hayatta kullanmam dedi dolaba koydu çok dikkatlidir ilaç konusundaÇok şükür canım çok sevindimeltin keşke kullansaydi böyle şeyler şakaya gelmez . Yeni doğum yaptıysa lütfen hekimine danissin yada kullansın. Emboli riski var demektir çünkü Allah korusun
Canım tebrik ederim insallah çok güzel ilerler bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızamin cok saol canım benimhep duamdasınız inşallah benim de buradaki tüm kız kardeşlerim de bir gün bebeklerimizi kucagımıza alırız çektiğimiz maddi manevi psikolojik tüm sıkıntılarımızı unuturuz
Maşallah maşallah Allah'ım analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömrü olsun. Mis kokuludur şimdi minik kuzuGünaydın canımın içi hayırlı bereketli cumalar olsun hepimiz için
Eltim normal hamile kaldı canım tedavi falan değil doğum yapınca doktor vermiş oksaparıniçinde d ile başlayan hayvan hınzırdan bir içerik varmış sanırım ben hayatta kullanmam dedi dolaba koydu çok dikkatlidir ilaç konusundasöyledim beni dinlemedi benda daha ses etmedim ama iyi şimdi değişik bitkisel şeyler tüketiyor oda iyi geliyor sanırım emzirdiği için ilaç falan da kullanamıyor bebeğimiz daha 1 haftalık
Bildiğim kadarıyla gezip tozdu bileCanım tebrik ederim insallah çok güzel ilerler bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızsormak istediğim bişey var ekstra bişey yaptın mı tutması için mesela 3 gün duş almayın diyorlar yada ananas falan yiyiorlarmıs böyle şeyler yaptın mı
Ayyyy hemde nasıl sürekli görmeye gidiyorum boynunu çevirip gidisini açmıyor mu bitiyorumMaşallah maşallah Allah'ım analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömrü olsun. Mis kokuludur şimdi minik kuzu