- 8 Aralık 2018
- 445
- 688
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.621
Aminn canımMerhaba kızlar Ekim ayında doğal transfer olacaktım yumurtam çatlamadığı için ertelendi şimdi Kasım ayı adetimle transfer günü belirlenecekhepinize merhaba bu sefer bebeklerimizle kavuşalım
Banada hep olurmuş gibi geliyordu eşim tüp bebek dediğinde hayır ya ne alaka diyordum:) ama artık tamam dedim tüp bebek deneyelim. Hakkımızda hayırlısı olsunSağol kuzum. İnşallah ihtiyacın olmadan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe çok zor karar verebildim. Hep erken gibi geliyordu ama zaman da geçiyor. Beklemek istemedim daha fazla. Bu süreç de taze transfer olmazsa aylarca uzuyor sanırım. O biraz beni tedirgin ediyor. Bir an önce hayırlısıyla sağlıkla bebeklerime (artık ikiz istiyorum) kavuşmak istiyoruminşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.
Bende rahatım, ilişki olsun diye adamın tepesine cokmuyorum19 aydır, hatta bazı aylar iki kez adet oluyorum. Kaç defa negatif gördüm, artık son 6 aydır sürekli ağlıyordum. Sanırım en doğru kararı aldık kuzum.. bu ay kendiliğinden olacak diye bile kaygım yok. Oh çok rahatmışkafam dingin. Bir an önce Kasım gelsin istiyorum
Amin canım. Senelerce yolunu bekleyen biri olarak bende sağlıklı ömürlü ikiz bebeklerim olsun istiyorumSağol kuzum. İnşallah ihtiyacın olmadan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe çok zor karar verebildim. Hep erken gibi geliyordu ama zaman da geçiyor. Beklemek istemedim daha fazla. Bu süreç de taze transfer olmazsa aylarca uzuyor sanırım. O biraz beni tedirgin ediyor. Bir an önce hayırlısıyla sağlıkla bebeklerime (artık ikiz istiyorum) kavuşmak istiyoruminşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.
Aynı durumdayım canım. Keyfime göre oh çok rahatmışBende rahatım, ilişki olsun diye adamın tepesine cokmuyorum
Aminnn kuzum. Bu gece ikimiz için ikiz olsun diye dua edeceğimAmin canım. Senelerce yolunu bekleyen biri olarak bende sağlıklı ömürlü ikiz bebeklerim olsun istiyorum
Aminnn canım cümlemizi isteyen herkesi Rabbim bebislerine kavuştursunAminnn kuzum. Bu gece ikimiz için ikiz olsun diye dua edeceğimRabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarıyla buluştursun inşallah. Bizlerin de bebişleri olsun ikiz diye atıyor kalbim
Aminn canimKızlar Rabbim kalbinizden ne geçiyorsa onu verir inşallah en kısa zamanda
İnşaAllahTeşekkür ederimHepimiz sıkıntısız bir şekilde atlatırız inşallah
Ay ben bitirdim ne olur ne olmaz tedaviden sonra asla yapılamazBen daha yapamadım bile çalışmaktangünler geçtikçe daha da sıkıştırıyorum ama daha kışlıklar çıkacak halılar serilecek vs vs. eli kulağında regli olunca transfer tedavim başlıyacak yaaa o zaman nasıl yapacaksam
3. Gün embriyosu 12. Günde kendini ancak gösteriyor ya olumsuz düşünüp kendini etkileme hem her gebelik testi de aynı gösterecek diye bir şey yok o yüzden beta hcg bakılıyortekrar yapacagım ama hiç umudum yok
Erken gebelik testi yapacağına direkt gidip kanda baktır o zaman zaten tam belli olur sayıyla evde şu testleri yapıp neden işkence ediyoruz hala anlamıyorumevet erken yaptım biraz cumartesiye kadar bekleyyecegim erken gebelik testi yapacagım. hayırlısı olsun artık olumsuz düşünmüyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor olumlu ya da olumsuz sonucu bilsem daha rahat olurdum saol bu arada canım
Aret beyi arastirdim herkes tavsiye edior cok ilgili bi doktor bende ona gdiicem mehmet resite gitimAret kamar da duydum bende gitme şansım olmadı
Mehmet reşit asoğlu var ikisini çok duydum lab ları da iyi diyorlar
İnşallah arkadaşım, her güzel haber hepimize yeşeren umutHaftaya yumurtam toplanacak duruma göre transfer günü belli olacak . Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. O kadar emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz. İnanıyorum hepimiz güzel haberler vercez
evet doğru aslında hafta sonu köye gidecegiz ancak ptesi kandan baktırırım. akışa bırakmak gerek bazenErken gebelik testi yapacağına direkt gidip kanda baktır o zaman zaten tam belli olur sayıyla evde şu testleri yapıp neden işkence ediyoruz hala anlamıyorum
Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallahKızlar günaydınbende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller
Amin canımAyyy çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah
Yok henüz başlamadım ama belim çok ağrıyor sanki fıtık olmuşum gibi eğilim kalkarken zorlanıyorum sanırım olacağım ama belirsiz yarın başlarım olmazsa yapmaya bir an önce başlasın istiyorum bende uzun zaman oldu o bekleme duygusunu yaşamayalı Rabbim yaşatıp hayırlı sonuç almamızı nasip etsinAmin canımsen ne yaptın masaj falan yapmaya başladı mı