2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

cok saol canımmm iyiyim normalim sabırsızlıkla günlerin gecmesini bekliyorum. belirsizlikten nefret ediyorum olmadıgından emin olsam daha az sıkıntıya girerim. sen nasılsın😍
Hamd olsun bugüne 😘 sürekli aklımdasın çok isterim pozitif sonuç almanı Rabbim nasip etsin inşallah 🌺 olmasada pes etme lütfen daha yaşın çok geç öyle de böylede o bebe gelecek
Canım dinlenmedeyim. Bu ay kafamı rahat geçirmeye çalışıyorum 😊 önğmüzdeki ay telaşe başlayacak ne olsa. Sen naptın kuzum?
Yeni tüp bebek sürecine mi başlayacaksın yoksaa aşılama falan mı ?

teşekkür ederim, hoşbuldum :) amin inşallah herşeyin hayırlısı diyorum artık :) ben DR. Şerife dikayak kendi polikliniğinde muayene oluyorum. yumurta toplamadan sonra ilk adetim bu ikincisi için bekleniyor mu orası karışık baya gelince anlatıcaz dediler ama işte merak ediyor insan bide ben öncesinde rahim içi perde ameliyatı ollmuştum sene başında ondan mı fazla bekletiyorlar bilemedim.
canım ben de pcosum aynı yollardan geçiyoruz inşallah hepimizde güzel olacak, buradan birbirimize güzel haberlerimizi paylaşacağız inşallah. Öncelikle doktorumun bana dediği şekilde anlatayım; ben de senin gibi opudan sonra regli oldum, doktorum doğum kontrol ilacına başlattı, bu ilacı içerken reglimin 20. gününe gelecek şekilde lucrin iğne yaptırdı. Amacı biz pcos olduğumuz için hormonları kendi tedavi şekline göre yönlendirmek. İğneden sonra 5. günüm ben de regli olmayı bekliyorum.Drum iğneden hemen hemen10 gün sonra gelir reglin, gelince 2. ya da 3. günü transfer için tedaviye başalayacağını söyledi. Yani biraz araştırmama göre de hormonlarımızı doğuym kontrol ilaçlarıyla düzenleyip reglimizi beklenilen tarihte olmamız için, lucrin iğneyi de bi sonraki ay yumurtlama zamansız olmasın böylece tedavide aksaklık yaşamayalım diye veriyor. İçini rahat tut, iğneden sonraki regli olduğunda transfer sürecine başlayacaksın Sonrasında bize güzel habeelerle geleceksin inşallah :)

Hamd olsun bugüne 😘 sürekli aklımdasın çok isterim pozitif sonuç almanı Rabbim nasip etsin inşallah 🌺 olmasada pes etme lütfen daha yaşın çok geç öyle de böylede o bebe gelecek

Yeni tüp bebek sürecine mi başlayacaksın yoksaa aşılama falan mı ?
4 aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdim kuzum ama Ekim'de klomenden dolayı kistim çıktığı için Kasım ayına kaldı. Bu ayı rahat geçirmeye çalışıyorum. Kasımda inşallah sürecim başlayacak canım. Taze transfer olursam tabloya ekleteceğim kendimi 😍 sen hangi aşamadasın?

bugun 7. günüm dayanamadım test yaptım cok erken belki ama negatif cıktı. zaten oyle de hissediyordum. 3-4 gün sonra
canım benim bence erken yapmışşsın, 3. gün embriyosu için. Bak forumda görüyoruz en erken 5. gün embriyoları için transferden sonra 7. günde yapıyorlar gebelik testini. yani döllenme dahil 12 13. gün oluyor. Sen 2 gün erken yapmışsın. Yarın ya da sonraki gün dayanamıyacak kadar hisssedersen erken gebelik yaparsın evde. Olumsuz hiç düşünme aman

Ben daha yapamadım bile çalışmaktan :KK43: günler geçtikçe daha da sıkıştırıyorum ama daha kışlıklar çıkacak halılar serilecek vs vs. eli kulağında regli olunca transfer tedavim başlıyacak yaaa o zaman nasıl yapacaksam
Çalışan insan için temizlik çok zor pluyor heleki bu süreç tam yorucu yaparsın inşallah
4 aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdim kuzum ama Ekim'de klomenden dolayı kistim çıktığı için Kasım ayına kaldı. Bu ayı rahat geçirmeye çalışıyorum. Kasımda inşallah sürecim başlayacak canım. Taze transfer olursam tabloya ekleteceğim kendimi 😍 sen hangi aşamadasın?
Bende 1.ci regli oldum 2yi bekliyorum nasipse Kasım'da transfer inşallah 🌹

canım benim bence erken yapmışşsın, 3. gün embriyosu için. Bak forumda görüyoruz en erken 5. gün embriyoları için transferden sonra 7. günde yapıyorlar gebelik testini. yani döllenme dahil 12 13. gün oluyor. Sen 2 gün erken yapmışsın. Yarın ya da sonraki gün dayanamıyacak kadar hisssedersen erken gebelik yaparsın evde. Olumsuz hiç düşünme aman
evet erken yaptım biraz cumartesiye kadar bekleyyecegim erken gebelik testi yapacagım. hayırlısı olsun artık olumsuz düşünmüyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor olumlu ya da olumsuz sonucu bilsem daha rahat olurdum saol bu arada canım🌸

Ben daha yapamadım bile çalışmaktan :KK43: günler geçtikçe daha da sıkıştırıyorum ama daha kışlıklar çıkacak halılar serilecek vs vs. eli kulağında regli olunca transfer tedavim başlıyacak yaaa o zaman nasıl yapacaksam
Çalışan insan için ev işleri temizlik yapmak zor Rabbim yardımcın olsun .Ailenden birileri gelip yardım etsin sana canim

Canım dinlenmedeyim. Bu ay kafamı rahat geçirmeye çalışıyorum 😊 önğmüzdeki ay telaşe başlayacak ne olsa. Sen naptın kuzum?
Ben de doktorla görüştüm, öncesinde başlamam gereken bir ilaç takviye var mı diye, 2. Günü gel tedaviye ilaçlarla birlikte başlayacağız dedi. Birşey kullanmadım bende bekliyorum.

Sen birşey kullanıyor musun su an ?

Ben de doktorla görüştüm, öncesinde başlamam gereken bir ilaç takviye var mı diye, 2. Günü gel tedaviye ilaçlarla birlikte başlayacağız dedi. Birşey kullanmadım bende bekliyorum.

Sen birşey kullanıyor musun su an ?
Yok canım yumurta geliştiren takviyelerin hepsini bıraktım. Sadece multivitamin içiyorum. Bi de hayıt suyu, o da kistim geçsin diye. Eşim devam ediyor ama keçiboynuzu, çakşır, proxeed ve klomene. Tüp bebek doktoru birşey vermedi öncesinde. Muhtemelen biz de direk başlayacağız. Eşime de vermedi birşey. Biz elimizde var diye kullanıyoruz eşime takviyeleri. Bir an önce başlasak ya 😍 çok heyecanlı

Diğer topiklerden hatırlıyorum ismini canm inşallah hayırlı haberi alırsın önümüzdeki aylarda bizde tüp bebeğe baslicaz sanirm hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Yok canım yumurta geliştiren takviyelerin hepsini bıraktım. Sadece multivitamin içiyorum. Bi de hayıt suyu, o da kistim geçsin diye. Eşim devam ediyor ama keçiboynuzu, çakşır, proxeed ve klomene. Bir an önce başlasak ya 😍 çok heyecanlı
Bende biraz unut olsun diye sayfaları takip ediyorum ama hiç unut heyecan yok 😢
Kaniksadim sanırım her ay negatif olma durumunu.

Diğer topiklerden hatırlıyorum ismini canm inşallah hayırlı haberi alırsın önümüzdeki aylarda bizde tüp bebeğe baslicaz sanirm hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
Sağol kuzum. İnşallah ihtiyacın olmadan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe çok zor karar verebildim. Hep erken gibi geliyordu ama zaman da geçiyor. Beklemek istemedim daha fazla. Bu süreç de taze transfer olmazsa aylarca uzuyor sanırım. O biraz beni tedirgin ediyor. Bir an önce hayırlısıyla sağlıkla bebeklerime (artık ikiz istiyorum) kavuşmak istiyorum 🙏💜 inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Umarım herkes çok iyidir 😊 💐Bugün hastaneye gittim kan değerlerime vitamin mineral ne varsa hepsine bakılması için rica ettim. Yarın eksiklikler varsa bu sürecimde takviyelerle başlayıp miniklerime hazirlanacagim. Ayrıca düzenli yürüyüş yapan birisi değilim ama bu konuda da gayretlenip günlük yürüyüş yapıp miniklerime yuvalarını daha iyi hale getireceğim inşaallah sıkı sıkı tutunsunlar diye .🤲🥰

Bende biraz unut olsun diye sayfaları takip ediyorum ama hiç unut heyecan yok 😢
Kaniksadim sanırım her ay negatif olma durumunu.
19 aydır, hatta bazı aylar iki kez adet oluyorum. Kaç defa negatif gördüm, artık son 6 aydır sürekli ağlıyordum. Sanırım en doğru kararı aldık kuzum.. bu ay kendiliğinden olacak diye bile kaygım yok. Oh çok rahatmış 😍🥰 kafam dingin. Bir an önce Kasım gelsin istiyorum 💜

Merhaba kızlar Ekim ayında doğal transfer olacaktım yumurtam çatlamadığı için ertelendi şimdi Kasım ayı adetimle transfer günü belirlenecek☺️ hepinize merhaba bu sefer bebeklerimizle kavuşalım 🤲🏻✨

X