2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende transfer bekliyorum şuan opu dan sonra bu şekilde bilgilendirdik embriyolarımız donduruldu transfer günü ödeyebilirsiniz dediler beklemedeyiz
Bana çift transfer yapacaklar herhalde cnku 4 embrıyo 2 li olarak donduruldu. Diğeride orta kalıtese herhlde doktor dondurunn derse donduracagız. Onuda zaten transfer gunu dıyecekler sızın dedıgınız gbo o zaman

bence iyi fiyat bana tüp başına 1 yıl için 2500 tl dedi her yıl fiyat güncellemesi oluyor dedi bi tüpde de 2 veya 3 embriyo dondurulabilir dedi fiyat değişmese bile 5 yıl için 12500 yapar o yüzden 5 yıl için 9500 iyiymiş
Bana sadece senede 1 çok düşük bir rakam bakım için istiyolarmis

Bana çift transfer yapacaklar herhalde cnku 4 embrıyo 2 li olarak donduruldu. Diğeride orta kalıtese herhlde doktor dondurunn derse donduracagız. Onuda zaten transfer gunu dıyecekler sızın dedıgınız gbo o z

Hakkimizda hayırlısı olsun insaAllah güzel sonuçlar alırız 🤲💜sizin kaçıncı denemeniz Nerde tedavi görüyorsunuz ?

İnşallah canım normalde 6sı ama takvim genel ekranı 1i gösteriyor umarım o zaman olurum
Yaa😍 İnşallah olursun canım 1 kasım istediğin gibi 💜 bende iptal olacak derken bugün devam ediyoruz dedi doktor çok şükür 🌺🌺 haftaya transfer olurum diye düşünüyorum bakalım bu arada grip oldum transfere kadar iyilesmem gerek dua edin 🤲🤲🤲

Herkes transfer öncesi temizliğini bitirmiş sanırım 😅
Aynen bende bitti çok şükür bugün son kez söyle sil süpür anca 🤭
Kuzum günaydın beni listeden çıkartmışsın sanırım Iron Butterfly Iron Butterfly
Yok çıkarmadım yönetici tabloyu düzenledi geri eklemeyi unuttum 🤦🏻‍♀️kaldı daha da öyle
Hayır almıyorlar kuzum hatta bana ilk 1yıl ücretsiz dediler ilk ödediğim paradan başka para istemiyorlar dondurma için
Bendende 1 sene para almayacağız dediler
Günaydın canım regliden ne kadar sonra transfer için gün veriliyor bana da ilk günü ara dediler de merak ediyorum.
Bana 2 yada 3cü günü gel dediler nasıl ilerleyecekler bende tam bilmiyorum 10 15 gün içerisinde gerçekleşir sanırım rahim kalınlığına göre
Yaa😍 İnşallah olursun canım 1 kasım istediğin gibi 💜 bende iptal olacak derken bugün devam ediyoruz dedi doktor çok şükür 🌺🌺 haftaya transfer olurum diye düşünüyorum bakalım bu arada grip oldum transfere kadar iyilesmem gerek dua edin 🤲🤲🤲
Ayyyyyy amin amin 🤲🏻🤲🏻💝💝 beklemek yoruyor artık beynim rahatlasın istiyorum biraz da olsa

tomrisn tomrisn kuzucum nasılsın aklım sende kaldı yazamadım bugün pek. Kendini nasıl hissediyorsun iyisin inşallah 🌹🌹
cok saol canımmm iyiyim normalim sabırsızlıkla günlerin gecmesini bekliyorum. belirsizlikten nefret ediyorum olmadıgından emin olsam daha az sıkıntıya girerim. sen nasılsın😍

X