2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım ben yerimde saymaya devam regli bekliyorum malesef ki Ekim ayından kasıma kaldım hakkımda hayırlı olan bu demekki Rabbim başka sıkıntı vermesin Kasım başında regli olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bende 🌼

Beklemedeyim canım olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yok haktan hayırlı 💕
Biz hayırlısını düşünüp isteyelim inşallah güzel düşünün güzel olsun inşallah

Selam arkadaşlar benimde cumartesi günü yumurta toplama işlemim yapıldı. toplam da 11 yumurta toplandı dün aradılar 9 u işleme alındı 8 i döllenmiş dediler. bugün ikinci günü diye tekrar aradılar 8 i de gününde ve gayet sağlıklı ilerliyor dediler yarın dondurmak için gün belirlenecek onun içinde arayacağız dediler. reglimin ilk günü de arayıp randevu almam gerektiğini söylediler inşallah kasım ayı transfer listesinde ben de olurum.

İnşallah canım kaçıncı gün embriyosu olucak seninki birde hangi hastanede tedavi oluyorsu
selam kızlar az önce aradılar beni yine bugün 3. gün ilk gün 9 yumurta işleme alınmıştı ama 8 i döllendi demişlerdi o son kalan dokuzuncu da döllenmiş hatta diğerlerine yetişmiş o da sağlıklıymış yani toplamda 9 tane 3.gün embriyosu var yaşınız genç (yaşım 33 bu arada) ve hepsinin durumu sağlıklı ilerlediği için 5.güne taşımayı planlıyoruz dediler yarın aramayacağız 5.gün arayıp sayı ve dondurma için bilgilendirme yapacağız dediler. her şey yolunda dediler ama 5. güne gelindiğinde sayı da azalma olabilir bu beklenen bişey dediler.

selam kızlar az önce aradılar beni yine bugün 3. gün ilk gün 9 yumurta işleme alınmıştı ama 8 i döllendi demişlerdi o son kalan dokuzuncu da döllenmiş hatta diğerlerine yetişmiş o da sağlıklıymış yani toplamda 9 tane 3.gün embriyosu var yaşınız genç (yaşım 33 bu arada) ve hepsinin durumu sağlıklı ilerlediği için 5.güne taşımayı planlıyoruz dediler yarın aramayacağız 5.gün arayıp sayı ve dondurma için bilgilendirme yapacağız dediler. her şey yolunda dediler ama 5. güne gelindiğinde sayı da azalma olabilir bu beklenen bişey dediler.
Benim içinde aynı şey oldu canım 13 yumurtadan 10u işleme işleme alındı 3 cü gün aradılar 6 yumurtanız bu güne geldi ve biz 5.ci güne götürmeyi ön görüyoruz dediler bende tamam dedim ve 3 adet 5.ci güne gelen embriyom oldu ve donduruldu şuanda 🤗 sağlıklı olsun umarım tutunsun da elimden gelen herşeyi yaparım nasipten öteye yol yok kimileri 1 embriyo ile gebe kaldı kimileri bu aşamaya gelip herşeyini kaybedip yeniden başlamaya yelteniyor. Zor ve çok sancılı yollar malesef

Kızlar bende dün transfer oldum hayırlısıyla inşallah bende dahil tüm kader arkadaşlarımın sağlıklı hayırlı çifter çifter bebeleri olur😁
Amiiin Rabbim sana sımsıkı tutunmalarını nasip etsin canım hayırlı olsun 🌺🌺🌺 darısı biz bekleyenlere inşallah 💖

Benim içinde aynı şey oldu canım 13 yumurtadan 10u işleme işleme alındı 3 cü gün aradılar 6 yumurtanız bu güne geldi ve biz 5.ci güne götürmeyi ön görüyoruz dediler bende tamam dedim ve 3 adet 5.ci güne gelen embriyom oldu ve donduruldu şuanda 🤗 sağlıklı olsun umarım tutunsun da elimden gelen herşeyi yaparım nasipten öteye yol yok kimileri 1 embriyo ile gebe kaldı kimileri bu aşamaya gelip herşeyini kaybedip yeniden başlamaya yelteniyor. Zor ve çok sancılı yollar malesef
inşallah 5. güne gelenlerle yolumuza devam ederiz. Rabbim hayırlısıyla bize de gebe kalmayı nasip eder. yolumuz zor ama umudumuz Allah'tan. Ol der olur inşallah.

Tamam ablacım 🤗🤗🤗🤗

Aaaaaa maşallah maşallah 🤩🤩🤩 kasıma ne kaldı şurda bilgilerinizi girin sizleride düzelteyim tabloda 😘😘😘😘
Iron Butterfly Iron Butterfly bu mesajını yeni gördüm canım hemen yazayım. yaş 33 ilk deneme bugün 3. gün 9 tane embriyo var ama 5.gün embriyosu olacak ama transfer günü ve embriyo sayısı net olarak perşembe günü belli olacak. bizim sorunumuz erkek infertilitesi sperm sayımız ve hareketi düşüktü o yüzden doğrudan tüp bebek denemsi oldu.

X