merhabalar ben buralarda yeniyim, bütün bebiş bekleyen, isteyen herkesin duası kabul olması dileklerimle diyerek selam vereyim dedim. :)
ben de tüp bebek serüvenine başladım, yaşım 28 pkos var ve kendi uğraşlarımız sonucu hiç bir yol ilerleyemedik açıkçası ve iğnelerle başlanan ilerleme de opu işlemi 6 ekimde 26 adet yumurta alınıp 17 adeti döllendi 3. gün yumurtası 6 adet 5. gün yumurtasıda 3 adet olarak donduruldu. bir hafta baya bi sancılı geçti yumurta fazlalıgı sonucu baya bi şişkinlik ve sancılar yaşadım. 20 ekimde adet oldum şuan adetimin 4. günündeyim ama anlamadığım şey 3. günü bana yasmin başlattılar ve 9 kasımda da hem muayene olup hemde lucrin depot 3.75 tek doz hepsini enjekte edecekler. hazırlık aşamasına başladık ama hem adet düzensizliğim için ilaç verip hem adet olmamam için ilaç vermeleri kafamı karıştırdi detayları gidince anlatıcaklar ama bu kadar merak dedim belki yaşayan vardır ilk oldugu için herşeyden korkar herşeye de bi o kadar meraklı oluyorum. tedavileriniz yarısını okuyabildim benim vitamin takviyesi falan başlanmadı daha sonra başlanacak belki ama bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim kullandıktan sonra gelecek aymı yoksa belli bi gün de mi transfer işlemi gerçekleşti.