2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu arada ben her ay pcos olduğumu bilmediğim için ovülasyon takibi yaptım ve her ay gelişen büyüyen çatlayan bir tane yumurtam mutlaka oldu. Çevremde pcos olup gebe kalan bir sürü insan oldu aşırı kilo yoksa lh fshtan yüksek değilse kesinlikle engel olmadığını düşünüyorum
Bende her ay düzenli regl olup her 14.gün yumurtlama çatlama gören kilo 50 sivilce tüylenme olmayan hormonları normal olan bir pcoyum🥹
3 çatlatma 1 aşılama denedim olmadı.
İnanın 3-5 ayda regl olup pcos belirtilerin hepsini yaşayan arkadaşlarım oldu hamile kaldılar maşallah

Valla ben sadece opuya 43.500 TL ilaclarada bı 30bine yakın verdim gerisi Allah kerim 😄
Ya bende çok verdim diyordum bizim rakamlar iyimiş şimdi yazdıklarınızı görünce 😂 sadece Opu 22 bin di ilaçlar çok fazla tuttu tabi ben baya çok gonal f kullandım.. birde ben tam zam geldikten sonra başlamıştım tedaviye 🙈😊

sperm sayısı ve morfolojide sıkıntı vardı ayrıca bende de pcos çıktı şaştık kaldık hiçbir doktor daha önceden söylememişti (ki o kadar iyi doktorlara da gitmeme rağmen) onu da biz çözdük yaptığım ovülasyon takibiyle ve amh değerime de baktık 6 ya yakın çıktı tamam dedik kesin var doktora görününce de pcos tanısı koydu. Daha fazla beklemek istemedik direkt tedavi 20 tane yumurta toplandı bundan 6 tanesi 5. Güne iyi yetişti dondurduk. Benim opudan sonra aşırı ağrım oldu hafif ohss gelişti yine kontrol altında tuttuk zaten dinlenme ve dondurma işlemi yapıldı. Yalnız doktoruma çok güveniyorum gidip sıkıntı yaşayan hasta görmedim bende mesleğim gereği bayağı hassasım bu konuda ☺️ hayırlısı olsun bakalım ❤️ sizde sıkıntı neydi ?
Amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım yaşımda 24 çok doktora gittim hem devlet hem özel hiçbir doktor böyle birşey söylemedi benimde opu sonra 1 hafta ağrı ve şişlik vardı bende doktoruma güveniyorum artık gerisi Rabbime kalmış ❣️

Ya bende çok verdim diyordum bizim rakamlar iyimiş şimdi yazdıklarınızı görünce 😂 sadece Opu 22 bin di ilaçlar çok fazla tuttu tabi ben baya çok gonal f kullandım.. birde ben tam zam geldikten sonra başlamıştım tedaviye 🙈😊
Bende Ağustos ta 5 kutu kullandım gonal f 900luk her hastaneye göre fiyatlar değişiyor hakkımızda hayırlısı

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳
Anne adayı🌼YaşDenemeEmbriyo gün Transfer tarih Sonuç💕
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme5.ci günKasım
@merry06261.ci deneme5.ci günKasım
@Xiangwei
@niles85
@minikbirevhanimi
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme
@tomrisn243.cü gün çift emriyo17 Ekim
@Ruyaaam123301.ci deneme3.cü gün
@Roseee353532
@pinar7834
@husniye35322 embriyo21 Ekim
@minikooommm
@yengec1107
@cnsu93301.ci deneme
E esrysn 333.cü deneme
@nevra07281.ci deneme2 embriyoKasım
@filozofia311.ci deneme5.ci gün
Hepimize hayırlı olsun inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur 9 ekimde opu oldum 19 yumurtam toplandı 5.gün embriyosu olarak 4 embriyo donduruldu. 20 ekim adet oldum 21 ekim kan tahlili verdim herşey yolunda olunca doktorum estrofeme başladı bugün 1 kasıma kadar günde 3 tane aynı anda alıcam 1 kasımda kontrolüm var inşallah herşey yokunda gider

Hepimize hayırlı olsun inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur 9 ekimde opu oldum 19 yumurtam toplandı 5.gün embriyosu olarak 4 embriyo donduruldu. 20 ekim adet oldum 21 ekim kan tahlili verdim herşey yolunda olunca doktorum estrofeme başladı bugün 1 kasıma kadar günde 3 tane aynı anda alıcam 1 kasımda kontrolüm var inşallah herşey yokunda gider
Hoşgeldin canım tedavinde hayırlı uğurlu olsun hangi hastanede tedavi oluyorsun inşallah sorunsuz bir şekilde tedavin sonuçlanır💙

Merhaba hoşgeldiniz 🌹 hayırlı olsun süreciniz Rabbim gönlünüze göre versin 💐 umarım kasıma kalmadan hallorur işiniz

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳
Anne adayı🌼YaşDenemeEmbriyo gün Transfer tarih Sonuç💕
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme5.ci günKasım
@merry06261.ci deneme5.ci günKasım
@Xiangwei
@niles85
@minikbirevhanimi
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme
@tomrisn243.cü gün çift emriyo17 Ekim
@Ruyaaam123301.ci deneme3.cü gün
@Roseee353532
@pinar7834
@husniye35322 embriyo21 Ekim
@minikooommm
@yengec1107
@cnsu93301.ci deneme
E esrysn 333.cü deneme
@nevra07281.ci deneme2 embriyoKasım
@filozofia311.ci deneme5.ci gün
Merhabalar herkese, bende Ekim de raporum çıktı; Kasım ortası başlayacağım. 50 adet Meriofert bulmamı istediler. İstanbuldayım bulamıyorum. Güya raporum var ama ilaç yok. İkinci denemem. İlkinde 44 adet iğne satın aldım. Artık gücümde yok. Bildiğiniz yer varsa bana yazar mısınız lütfen.. Herkese sağlıkla güzellikle anne olmayı diliyorum🌸

Merhabalar herkese, bende Ekim de raporum çıktı; Kasım ortası başlayacağım. 50 adet Meriofert bulmamı istediler. İstanbuldayım bulamıyorum. Güya raporum var ama ilaç yok. İkinci denemem. İlkinde 44 adet iğne satın aldım. Artık gücümde yok. Bildiğiniz yer varsa bana yazar mısınız lütfen.. Herkese sağlıkla güzellikle anne olmayı diliyorum🌸
Merhaba hoşgeldiniz öncelikle süreciniz hayırlıs olsun umarım herşey yolunda gider ecza depoları var onları arasanız yardımcı olurlar netten bakın nunara var oradan iletişim kurabilirsiniz hepimiz çok kez sıkıntı yaşıyoruz ilaç bulma konusında birde çapa Hastanesi'ne yakınsanız oralara bakıp mevcut oluyor genelede ilaçlar

Bence bölgeden bölgeye değişiyor ben de 10 gün gonalf kullandım üstüne bir de bir yumurtam önde gitti büyüdü o çatlamasın diye baskılayıcı iğne 4 gün kullandım yumurta çatlatma günü de 3 tane çatlama iğnesi vuruldum

Bence bölgeden bölgeye değişiyor ben de 10 gün gonalf kullandım üstüne bir de bir yumurtam önde gitti büyüdü o çatlamasın diye baskılayıcı iğne 4 gün kullandım yumurta çatlatma günü de 3 tane çatlama iğnesi vuruldum
Evet benimde gonal f 10 gün sürdü yumurtalarim yavaş büyüdü geç tepki verdi 2 adette çatlatma iğnesi ve bazı haplar kullandım tarlusal gibi 15bin civarı tuttu ben İstanbul'a gelmek istemiştim tedavi için ama burda çok daha uygun fiyatlar onu fark ettim hemde gelip gitmesi zor olacaktı tabi orda kalmam da gerekecekti

X