- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.301
Ben dün gördüm csnım 5+4 kalp içinde 10 gün sonra dedikeselerinizi kaçıncı hafta gördünüz ve kesenden ne kadar sonra kalp atışı duydunuz ????
Evet cnm hala da varMrs-cicek canım senin mi kahverengi lekelerin oluyordu yanlış mı hatırlıyorum?
canım sana özelden yazamadım bana yazar mısın? Birşeyler sormak istiyorum sakıncası yoksaEvet cnm hala da var
Attım bakabilirsincanım sana özelden yazamadım bana yazar mısın? Birşeyler sormak istiyorum sakıncası yoksa
merhaba embriyo kaliteniz neydi acaba ?Benim 6. Gün 8 di 11. Gün 41.09 çıktı 14. Gün 252 olmuştu bana göre çok iyi
Hamd olsun bebişler geliyor inşallah
Pazartesi günü başka doktora randevu aldım. Ama yine tüp bebeği yapan doktoruma da devam edeceğim mecburen herhangi bir sorun olduğunda belki daha iyi biliyordur diye düşünüyorum.Ben dün gördüm csnım 5+4 kalp içinde 10 gün sonra dedi
Ben folbiol kullaniyordum doktorum kese için çağırdığı da ben sağlık ocağında kan vermiştim sonuçları gosterdim bana gyno Ferro sanal verdi hem demir folik asit b12 iceriyorKızlar pozitif sonuç alanlar doktorunuz için takviye ilaç önerdi mi folik asit falan
Benim ara ara oluyor progestan kullandığım icinYaaa kızlar kalp atışı olduğu halde hala kahverengi lekesi olan biri vardı. Kimdi bana bi özelden yazabilir mi?
Bir sorun yok ama değil mi? Ya doktor da normal diyor ama ben kafaya fazla taktım sanırımBenim ara ara oluyor progestan kullandığım icin
Normal dedi benim doktorum da ilaçların etkisi olduğunu söyledi e bide vücuda aşırı hormon aldık ya kanama yoksa korkma gönlünü ferah tutBir sorun yok ama değil mi? Ya doktor da normal diyor ama ben kafaya fazla taktım sanırım
Tamam canım sağol. Bugün de biraz karnım ağrıyordu o yüzden iyice psikolojim bozuldu.Normal dedi benim doktorum da ilaçların etkisi olduğunu söyledi e bide vücuda aşırı hormon aldık ya kanama yoksa korkma gönlünü ferah tut
Çok stres yapıyorsun sakin kalsan biraz vücudun da rahatlayacakTamam canım sağol. Bugün de biraz karnım ağrıyordu o yüzden iyice psikolojim bozuldu.
Doğru diyorsun kuzum ama insan ister istemez takıyor.Çok stres yapıyorsun sakin kalsan biraz vücudun da rahatlayacak
Evet çok iyi anlıyorum seni gerçekten şuan bu durumu yaşadığın için sıkıntıyı sadece sen biliyorsun ama bizde destek olarak burdayız sakin la havle çek üzülmemeye çalış çok öpüyorum seni ve minişiiiiiDoğru diyorsun kuzum ama insan ister istemez takıyor.
Canım benim teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Burası olmasa zaten daha çok aklımı oynatırdımEvet çok iyi anlıyorum seni gerçekten şuan bu durumu yaşadığın için sıkıntıyı sadece sen biliyorsun ama bizde destek olarak burdayız sakin la havle çek üzülmemeye çalış çok öpüyorum seni ve minişiiiii
2 tane 4 AA transfer edilmiştimerhaba embriyo kaliteniz neydi acaba ?
Hayır canım bir sonraki günden itibaren sayılıyor.transfer günü 1. gün olarak mı sayılıyor
Regenesis Max diye bi ilaç verdi bana sadece ama içinde folik asit dahil 15 e yakın vitamin vs varmışKızlar pozitif sonuç alanlar doktorunuz için takviye ilaç önerdi mi folik asit falan