- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.321
Ertesi gün 1 olarak sayılıyortransfer günü 1. gün olarak mı sayılıyor
Allah razı olsun canım coklk teşekkur ederım. İnşaAllah Bakalım Surec devam edecek pes etmek yokAhhhh cancağızım benim sen bizim için çok kıymetlisin hakkında hayırlısı olsun mevlam en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah bütün dualarım kalbim seninle
Evet canom ılktı ıns bıda gormemCanım rabbim bir daha negatif göstermesinilk denemen miydi
Regli günümde benimde karnım hafif agrimisti psikolojini sakın bozma canımTamam canım sağol. Bugün de biraz karnım ağrıyordu o yüzden iyice psikolojim bozuldu.
Vala sizin (hepinizin) sayeniz de çok rahatladım. 6 ocağı bekleyeceğim sakinceRegli günümde benimde karnım hafif agrimisti psikolojini sakın bozma canım
Peki tek kese mi görüldü sizde acaba ?2 tane 4 AA transfer edilmişti
Tek kese tek bebek canımPeki tek kese mi görüldü sizde acaba ?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTek kese tek bebek canım
Amin canım benim inşallah darısı tüm isteyenlere inşallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahçok mutlu oldum.
Ben tüp bebek sürecine başladığımdan beri matarex plus kullanıyorum canım. Folik asit ve omega3 içeriği zengin güzel bir takviyeKızlar pozitif sonuç alanlar doktorunuz için takviye ilaç önerdi mi folik asit falan
Benim normalde şaşmaz canım kimyasaldan sonra bir sürü bitki çayı özellikle adaçayı içtim 10 hün sonra anca geldiMerhaba arkadaşlar pozitif gören herkesi tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Negatif görenler içinde pes etmek yok . En kısa sürede bizlerde görcez bol bol dua ve psikolojik olarak iyi olalım inşallah. Birşey sormak istiyorum. Kimyasal gebelikten sonra 2. Adeti ne zaman oldunuz. Tam adet takviminizde mı oldunuz .gecikmeniz oldu mu
Peki doktor önerisi miBen tüp bebek sürecine başladığımdan beri matarex plus kullanıyorum canım. Folik asit ve omega3 içeriği zengin güzel bir takviye
Evet canım doktorum bunu kullan içerik olarak önerebileceğim en iyi omega 3 ve folik asit dedi. Negans.com sıtesinden sipariş verebiliyorsun eczanelerde satılmıyor tek sarıl yeri orası. Diğer folik asıtlere göre tabi biraz fiyat yuksek.Peki doktor önerisi mi
Benim şu an bir doktorum yok 11. Haftadan öncede sorun olmazsa gitmem heralde kendim mi başlasam acaba geç olmadan sizceEvet canım doktorum bunu kullan içerik olarak önerebileceğim en iyi omega 3 ve folik asit dedi. Negans.com sıtesinden sipariş verebiliyorsun eczanelerde satılmıyor tek sarıl yeri orası. Diğer folik asıtlere göre tabi biraz fiyat yuksek.
Folik asit zaten 12.haftaya kadar kullanılıyor mutlaka başlayın beyin gelişimi için çok önemliBenim şu an bir doktorum yok 11. Haftadan öncede sorun olmazsa gitmem heralde kendim mi başlasam acaba geç olmadan sizce
Bana tüp bebek doktorum vermedi folik asit hiç kullanmadımFolik asit zaten 12.haftaya kadar kullanılıyor mutlaka başlayın beyin gelişimi için çok önemli
Aynı durumdayım bende Allah Allah ne olucak şimdiBana tüp bebek doktorum vermedi folik asit hiç kullanmadımşimdi devlete gideceğim bakalım o nasıl yol çizecek ne garip
Kullanan da var kullanmayan da sanırım. Doktorum aksatmadan kullan dedi canım ama sanırım folık asıtlerınde bazı cesitleri varmış folat vs. Kendin başlayacaksan iyi arastırmalısın. Doktor bana demeseydı de ben kullanırdım. Omega 3 ve folık asıt iki ayrı tablet benımkınde her gun bırer tane içiyorum ıkısınden.Benim şu an bir doktorum yok 11. Haftadan öncede sorun olmazsa gitmem heralde kendim mi başlasam acaba geç olmadan sizce