- 19 Eylül 2023
- 223
- 419
- 40
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.261
Tebrik ederim kalp atısını duymayı da nasip etsin rabbim . Yolk sac için 5+4 çok erken daha . Bir sonraki muayenede yolk sac da görünür . Zaten su an doktor vajinal bakmıştır karından görünmez . Biz de ilk keseyi görüşümüz 5+5 idi . Sağlıkla ilerlemeyi ve kucagına almayı bekleyen herkese rabbim nasip etsinHenüz öyle bişey söylemediler
Aaaa çok geçmiş olsun aman dikkst et canısıCanım çok geçmiş olsun , ben domuz gribi kapmışım lütfen ihmal etme doktora git , ateşim 39 oldu acile zor yetiştik , kaç gündür de günde 3 parol alarak ancak kontrol edebiliyorum , en azından serumla vs yardımcı oluyorlar
Canımm bize de haber ver Rabbim hayırlısını versin bakalım güzellikler tek mi çift mi
Canımm Allah korusun kötü düşünme , lekelenmeler hep kötüye gitmiyor ki Allaha şükür , sen kendini üzme
Amin amin Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız öyle yolk saç ne oluyo benim ilk sürecinde pozitif olmasıTebrik ederim kalp atısını duymayı da nasip etsin rabbim . Yolk sac için 5+4 çok erken daha . Bir sonraki muayenede yolk sac da görünür . Zaten su an doktor vajinal bakmıştır karından görünmez . Biz de ilk keseyi görüşümüz 5+5 idi . Sağlıkla ilerlemeyi ve kucagına almayı bekleyen herkese rabbim nasip etsininşallah vatana millete hayırlı evlatlarımız olur
Canım yolc sac kesenin içinde bebek var mı yok mu o oluyor yani boş gebelik mi değil mi öyle anlaşılıyor. Göremediğim için sordum ama arkadaşın dediği gibi daha erken olabilirAmin amin Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız öyle yolk saç ne oluyo benim ilk sürecinde pozitif olması
Çok küçük bi nokta var kalp atışı olmaya başlamış dedi doktorCanım yolc sac kesenin içinde bebek var mı yok mu o oluyor yani boş gebelik mi değil mi öyle anlaşılıyor. Göremediğim için sordum ama arkadaşın dediği gibi daha erken olabilirdoktor da kalp atışına çağırdıysa endişelenme. Benim 5+5’te veya 5+6’da aşağıdaki gibiydi ilk randevumda
5+6 da kese + kalp atışını duydum benKeseyi gördükten kaç gün sonra kalp atışı duydunuz ? Beni 2 hafta sonraya çağırdı.
O zaman bir sıkıntı yokturÇok küçük bi nokta var kalp atışı olmaya başlamış dedi doktor
Teşekkür ederim canımın içi siz de dikkat edin kendinizeAaaa çok geçmiş olsun aman dikkst et canısıtek kese göründü kalp atışı başlamış 10 gün sonra net olur dedi artık gerisi takdiri ilahi 5+4 dedi burada adet başını değil 10kasım değil 12 Kasım baza alınmış başlangıç diye
10 aralık 122O zaman bir sıkıntı yokturBenim ilk değerlerim çok yüksekti ondan erken gözükmüş olabilir benimki
AminnnnnnTeşekkür ederim canımın içi siz de dikkat edin kendinizeay maşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize
Ben kaç artı kaçtayım onu bile bilmiyorum şu an :/5+6 da kese + kalp atışını duydum ben
Doktora gitmedin miBen kaç artı kaçtayım onu bile bilmiyorum şu an :/
Gittim sadece bakın bu kese oluşmuş hayırlı olsun ama önemli olan kalp atışı onu duymazsak düşük olmuş olur. Herşey olabilir dedi. Başka hiç bişey söylemedi.Doktora gitmedin mi
Ohhh çok şükürKızlar ben acile geldim keseyi gördüm çok şükür5+3 uyumluyuz keseyi gördük betaya gerek yok dediler. Kanama alanı da yokmuş çok rahatladım
Allah Allah o nasıl yani kese içinde bişi yokmuyudu kiGittim sadece bakın bu kese oluşmuş hayırlı olsun ama önemli olan kalp atışı onu duymazsak düşük olmuş olur. Herşey olabilir dedi. Başka hiç bişey söylemedi.
Benim de 10.gün 600, 12.gün 1200 küsür çıkmıştı. Bence ondan net gözüktü10 aralık 122
13 aralık 1054
16 aralık 2915 çıkmıştım benimde