- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.281
Oooo maşallahBenim de 10.gün 600, 12.gün 1200 küsür çıkmıştı. Bence ondan net gözüktü
Amin canım benimCanım öncelikle çok geçmiş olsun birbirimizi çok iyi anladığımız çok zor bir süreç. Ben de bugün kürtaj oldum genetiğe gönderildi. İnşallah sebebi belli olur ve tedavisi ona göre yapılır bir daha bu acıları yaşamak zorunda kalmayız,En azından hamile kalabiliyoruz ve eğer sebebi bulunabilirse tedavisi de bulunabilir. Ümidini kaybetme. Hayat devam ediyor. Belli ki bir sorunu vardı bebeklerimizin ve öyle dünyaya gelemiyorlardı. Dünyaya gelip eziyet içinde yaşamalarındansa belki de böyle olması onlar için daha iyi oldu. Cennette buluşacağız onlarla ve bize şefast edecekler. Dilerim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler de gelir
Bi gebelik kesesi var bir de yolk kesesi var.Allah Allah o nasıl yani kese içinde bişi yokmuyudu ki
Başka ne zaman gidiceksin doktora yada başka doktra gitme şansın yok mu içinin rahat etmesi içinBi gebelik kesesi var bir de yolk kesesi var.
3 ocağa kalp atışı için randevu verdi.Başka ne zaman gidiceksin doktora yada başka doktra gitme şansın yok mu içinin rahat etmesi için
Yok aşkım ben 3 ilaca devam başka bişi demedi şimdi doktorum değişecek doktor arayışıdayım o ne der bilmiyorumKızlar pozitif sonuç alanlar doktorunuz için takviye ilaç önerdi mi folik asit falan
Ayyyyy hadi inşallah bende doğum için doktor arıyorum kendi doktorum doğum işine bakmıyor3 ocağa kalp atışı için randevu verdi.
Bende aynı durumdayım ama benim şehrimdeki doktorlara hiç güvenmiyorumAyyyyy hadi inşallah bende doğum için doktor arıyorum kendi doktorum doğum işine bakmıyor
Burada daa bir dünya özel ve devlet var her iyi yerde de doğum yapmış yakınlarım var özel haddinden fazla pahalı devlete ben kararsızımBende aynı durumdayım ama benim şehrimdeki doktorlara hiç güvenmiyorum
benimde 8. gün kanda negatif çıktı daha umudum kalmadı...Benim hiç belirtim yoktu ve 6.ci gün testinden sonra heleki hiç pozitif düşüncem yoktu kızlar çok iyi biliyor yaşadıklarımı nötürdüm sürekli ama hamd olsun
Çok stres yapıyorsun sakin kalmaya çalışsan biraz her sayfada görüyorum seni insan üzülüyor evet kabullenemiyor zor geliyor ama yapmayın bunu kendizinize 2 günde neler değişiyor bilemeyizbenimde 8. gün kanda negatif çıktı daha umudum kalmadı...
evet gerçekten çok stres yapıyorun önüme gelen sayfaya yazıyorum, hemde kadın doğum katında sağlıkçıyım. insan başkasına çok güzel akıl veriyor ama söz konusu kendisi olunca maalesef... insan hiç tanımadıklarından umut bekliyor ah ah Allahım sen çok büyüksünÇok stres yapıyorsun sakin kalmaya çalışsan biraz her sayfada görüyorum seni insan üzülüyor evet kabullenemiyor zor geliyor ama yapmayın bunu kendizinize 2 günde neler değişiyor bilemeyizRabbim gönlüne ferahlık versin
O duyguları 8 senedir çok çok iyi biliyorum hem kapı kapı dolandıö hemde burada benimde yazmadığım açmadığım konu kalmadıevet gerçekten çok stres yapıyorun önüme gelen sayfaya yazıyorum, hemde kadın doğum katında sağlıkçıyım. insan başkasına çok güzel akıl veriyor ama söz konusu kendisi olunca maalesef... insan hiç tanımadıklarından umut bekliyor ah ah Allahım sen çok büyüksün
Ahhhh cancağızım benim sen bizim için çok kıymetlisin hakkında hayırlısı olsun mevlam en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah bütün dualarım kalbim seninleBenım NEGATİF kızlsrdktorla gorusmeyı beklıyorum. Size Basarılar dılerım
Canım rabbim bir daha negatif göstermesinBenım NEGATİF kızlsrdktorla gorusmeyı beklıyorum. Size Basarılar dılerım