-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.701
Doktor beni 21nde çağırdı yani iki hafta sonra gel demişti ama kalp atışı diye bir detay vermedi25 kasımda transfer olup pozitifi gören arkadaşlar kalp atılı ve kese için ne zaman gideceksiniz doktora?
18inde gidicem bende doktora bana 10 gün sonra gel dedi. Benim de iki gündür regl sancısı gibi bir ağrım oluyor. İkimizde de olması içimi rahatlattı benim birazGece boyunca kasığıma sık sık regl sancısı girdi uyanıp bi kaç saniye geçmesini beklemek zorunda kaldım bu gün tam 5 haftalık oldu normal mi sizce şuan mi şeyim yok
O evreyi de yaşadım ya. Sanırım normal. Aşırı koku hassasiyetim var yumusatıcı bile kullanamaz oldum k9 köpeği gibi oldum inanın. Bulantım vardı o geçti şimdi sadece koku hassasiyeti ve regl agrısı gibi sancı kaldıBenim midem çok yanıyor ve ağrıyor normal mi acaba bu durum yaaa
Canımm tebrik ediyorum maşallahGünaydın kızlaaaaarr. Dayanamayıp kan verdim veeeeee sonuç 91
Canım çok geçmiş olsun , çok çok rahatsız edici olursa istersen bir doktora git yanma ve ağrı belki de midede başka bir problemi gösteriyor olabilirBenim midem çok yanıyor ve ağrıyor normal mi acaba bu durum yaaa
Tebrik ederim cnm çok sevindimGünaydın kızlaaaaarr. Dayanamayıp kan verdim veeeeee sonuç 91
Amin canım benim teşekkür ederim. İnşallahCanımm tebrik ediyorum maşallahRabbim tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederim canımTebrik ederim cnm çok sevindim
YaaaaaaGünaydın kızlaaaaarr. Dayanamayıp kan verdim veeeeee sonuç 91
Nasıl geçti peki doktora falan gittiniz miO evreyi de yaşadım ya. Sanırım normal. Aşırı koku hassasiyetim var yumusatıcı bile kullanamaz oldum k9 köpeği gibi oldum inanın. Bulantım vardı o geçti şimdi sadece koku hassasiyeti ve regl agrısı gibi sancı kaldı
Yarın kan vereceğim canım o zaman acile sorarım olmazsa sağolasınCanım çok geçmiş olsun , çok çok rahatsız edici olursa istersen bir doktora git yanma ve ağrı belki de midede başka bir problemi gösteriyor olabilir
Evet canımm oraya bir danışırsın netleşmiş olur sen de sağol kuzum benimYaaaaaa
Nasıl geçti peki doktora falan gittiniz mi
Yarın kan vereceğim canım o zaman acile sorarım olmazsa sağolasın
Seni yalnız bırakamazdımYaaaaaa
Nasılsın kuzucum nasıl gidiyor sürecinEvet canımm oraya bir danışırsın netleşmiş olur sen de sağol kuzum benim
Yemin ederim o kadar devindim ki anlatamam sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallahSeni yalnız bırakamazdım
Yok gitmedim doktora çok uzun sürmedi hiçbiri. Şuan drdiğim gibi koku olayı beni çok etkiliyor pazartesi doktora gittigimde söyleceğim bakalım.uygulama indirdiniz mi happy mom diye. Oraya göre mercimek büyüklüğünde olmuş bebem doğru mu bunlar yavYaaaaaa
İyiyim canım benim hamdolsunNasılsın kuzucum nasıl gidiyor sürecin
Yemin ederim o kadar devindim ki anlatamam sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah
BiliyorumNasılsın kuzucum nasıl gidiyor sürecin
Yemin ederim o kadar devindim ki anlatamam sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba ay bende öyleyim dünden beri kasık ağrım ve bel ağrım var.ptesi kanamam da olmuştu korkuyorum bende ama Allahım yardımcımız olsunGece boyunca kasığıma sık sık regl sancısı girdi uyanıp bi kaç saniye geçmesini beklemek zorunda kaldım bu gün tam 5 haftalık oldu normal mi sizce şuan mi şeyim yok
Normal canım bebek büyüyor baharatlı şeyler yememeye çalış beslenmene dikkat et mide konusunda ılık süt içebilirsin yudum yudum ama birkere de içme o rahatlatabilir bana iyi geliyor benımde öyleydi midem geçen haftaBenim midem çok yanıyor ve ağrıyor normal mi acaba bu durum yaaa