2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amin canım benim inşallah Rabbim herkese yardımcı olsun inşallah . Canım benim ah gitmez mi canından can , Allahım sana iyilik versin inşallah

Benim keseyi testen 1 hafta sonra hem yolk kesesi hem de kese görülmüştü canım kalp atışı ile beraber görmek istedi bence bölesi daha iyi
Cnm keseyi görmeye gittinde kaç mm di acaba yol sacta görünmüş ya ondan soruyorum bende yakında gidicem görmeye keseyi içinde yol saç göremem diye korkuyorum

benim değerim 200 küsürken 9. günde 12. günde 900 küsür oldu bana niye garip geliyor bu durum arkadaşlar sizce bir sorun mu var bende
cok artmamış normal artmış olması gerektigi gibi. 9. günde 200 küsür, 10.günde 400 küsür, 11 de 800 küsür, 12 de 900 lerde devam ediyor canım

Amin canım Allah razı olsun rabbim senin, sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin benim yaşadığımı da kimseye yaşatmasın
Neden böyle oldu şimdi nasılsın ne durumdasın
Merhabalar arkadaşlar Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah bebek transfer ten 10 gün sonra kan testi yaptırdım 91.28 çıktı normal mi sizce
Evet cnm pozitif hayırlı olsun güzel ssğlıkla ilerlesin inşallah

Amin bitanem aynen ona ümit sardım şimdide belki kendiliğinden olabilir diye allah büyük

Keşke o insanları benim elime verseler bütün sinirimi çıkarsam hiç anlamıyorlar insan halinden derdinden
Aynen hiç anlamıyorlar evden dışarı atmıyorum kaç gündür bugun bi bakkala gittim kadın gözümün içine içine bakıyor belli duymuş tüp bebek yaptırdığımı laf almaya çalışıyor mahallede yaşayınca kimin ne yaptığını ne ettiğini öğrenmeye çalışıyorlar burunlarını sokuyorlar en son dayanamadım sor buyur abla öyle bakıyon ne diceksen de dedim yok birşey iyimisin diye merak ettim dedi kaç gündür görünmüyordun geçen hafta evdede yoktunuz bi kaç gün gibi dedi cevap vermeden çıktıö ağzımı açsam kavga etcem koca mahalle toplancak sessiz kaldım eve geldim ağladım

Evet canım benim inşallah

Canım ne kadar da güzel bir düzen oturtmuşsun kendine maşallah , hepsi şifa olsun inşallah hayırlısıyla da bebiş gelsin en doğru en güzel zamanda Rabbim kolaylaştırsın süreci
Ah aminnnn canım benim ne yapayım ağla ağla nereye kadar hemen toparlanıp sahalara dönmem lazım

Canım benim çok üzüldüm ya şimdi ne söylesem de senin acını hafifletmez doktorun ilaçlarını kesmismiydi senin
Hayır cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi söylemişti sabah aç karnına geldiğim için ilaçları içmemiştim iyiki içmemişim kan değerlerimde de sorun çıktı hemoglobin demir yerlerde kan bankasından kan getirdiler her ihtimale karşı gerek duyarlarsa takacaklar

Neden böyle oldu şimdi nasılsın ne durumdasın

Evet cnm pozitif hayırlı olsun güzel ssğlıkla ilerlesin inşallah
Doktor olabilir diyor böyle şeyler diyor rahmin bebek tutuyor bu güzel bir şey diyor hamile kalabiliyorsun yani diyor
Yarım saat önce çıktım ameliyathaneden şimdilik ağrım yok ama dediğim gibi duygusal olarak acı çekiyorum

Acaba değerlerin düşmesinden dolayı olabilir mi bu durum transferden önce hiç kan değerlerine bakmadılar mı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…