- 11 Kasım 2023
- 686
- 1.385
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.401
Amin canım benim inşallahAminn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat bambaşka bir duygu dileyen herkese nasip etsin inşallahdaha hareketlerini hissetmediğim halde bu kadar üzülüyorsam hareketi geçtim kalp atışını bile duyamadım ama canımdan can gidiyor sanki
Evet kese için gün verdiler pazartesiye onu bekliyorum:)
Cnm keseyi görmeye gittinde kaç mm di acaba yol sacta görünmüş ya ondan soruyorum bende yakında gidicem görmeye keseyi içinde yol saç göremem diye korkuyorumBenim keseyi testen 1 hafta sonra hem yolk kesesi hem de kese görülmüştü canım kalp atışı ile beraber görmek istedi bence bölesi daha iyi
Cnm keseyi görmeye gittinde kaç mm di acaba yol sacta görünmüş ya ondan soruyorum bende yakında gidicem görmeye keseyi içinde yol saç göremem diye korkuyorum
Canım merhabalar , bence iyi bir değer tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsinMerhabalar arkadaşlar Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah bebektransfer ten 10 gün sonra kan testi yaptırdım 91.28 çıktı normal mi sizce
Yaa maşallah Rabbim tamamına erdirsinMerhabalar arkadaşlar Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah bebektransfer ten 10 gün sonra kan testi yaptırdım 91.28 çıktı normal mi sizce
cok artmamış normal artmış olması gerektigi gibi. 9. günde 200 küsür, 10.günde 400 küsür, 11 de 800 küsür, 12 de 900 lerde devam ediyor canımbenim değerim 200 küsürken 9. günde 12. günde 900 küsür oldu bana niye garip geliyor bu durum arkadaşlar sizce bir sorun mu var bende
Amin inşallahCanım merhabalar , bence iyi bir değer tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin
Amin inşallahYaa maşallah Rabbim tamamına erdirsin
Neden böyle oldu şimdi nasılsın ne durumdasınAmin canım Allah razı olsunrabbim senin, sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin benim yaşadığımı da kimseye yaşatmasın
Evet cnm pozitif hayırlı olsun güzel ssğlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar arkadaşlar Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah bebektransfer ten 10 gün sonra kan testi yaptırdım 91.28 çıktı normal mi sizce
Amin bitanemCanım benim ya gelmez mi o kadar haklısın ki kolay şeyler değil ama her şeyin başı sağlık , sen iyi ol ki geri kalan her şey sırayla olacak
Şimdi değilse bir sonrakine Allahım nasip etsin inşallah ki tüp bebek sonrası kendiliğinden gebelik de çok oluyor , Rabbim hakkınızda en güzelini nasip etsin
İnşallahh canım benimm aminnAmin bitanemaynen ona ümit sardım şimdide belki kendiliğinden olabilir diye allah büyük
Aynen hiç anlamıyorlar evden dışarı atmıyorum kaç gündür bugun bi bakkala gittim kadın gözümün içine içine bakıyor belli duymuş tüp bebek yaptırdığımı laf almaya çalışıyor mahallede yaşayınca kimin ne yaptığını ne ettiğini öğrenmeye çalışıyorlar burunlarını sokuyorlar en son dayanamadım sor buyur abla öyle bakıyon ne diceksen de dedim yok birşey iyimisin diye merak ettim dedi kaç gündür görünmüyordun geçen hafta evdede yoktunuz bi kaç gün gibi dedi cevap vermeden çıktıö ağzımı açsam kavga etcem koca mahalle toplancak sessiz kaldım eve geldim ağladımKeşke o insanları benim elime verseler bütün sinirimi çıkarsamhiç anlamıyorlar insan halinden derdinden
Evet canım benim inşallahAmin canım benim bende kendime bir program hazırlıcam zaten doktor 2 3 ay ara vericek diye tahmin ediyorum hemen. 2.tüp bebeği yapamam maddi açıdanda bakalım pes etmek yok yola devam ama sağlıkla devam etmemiz lazım hazırlancaz böyle allah en güzel vakitte bize o mutluluğu yaşatcak biliyorum
Ah aminnnn canım benim ne yapayım ağla ağla nereye kadar hemen toparlanıp sahalara dönmem lazımCanım ne kadar da güzel bir düzen oturtmuşsun kendine maşallah , hepsi şifa olsun inşallah hayırlısıyla da bebiş gelsin en doğru en güzel zamandaRabbim kolaylaştırsın süreci
Hayır cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi söylemişti sabah aç karnına geldiğim için ilaçları içmemiştim iyiki içmemişim kan değerlerimde de sorun çıktı hemoglobin demir yerlerde kan bankasından kan getirdiler her ihtimale karşı gerek duyarlarsa takacaklarCanım benim çok üzüldüm ya şimdi ne söylesem de senin acını hafifletmez doktorun ilaçlarını kesmismiydi senin
Doktor olabilir diyor böyle şeyler diyor rahmin bebek tutuyor bu güzel bir şey diyor hamile kalabiliyorsun yani diyorNeden böyle oldu şimdi nasılsın ne durumdasın
Evet cnm pozitif hayırlı olsun güzel ssğlıkla ilerlesin inşallah
Acaba değerlerin düşmesinden dolayı olabilir mi bu durum transferden önce hiç kan değerlerine bakmadılar mı seninHayır cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi söylemişti sabah aç karnına geldiğim için ilaçları içmemiştim iyiki içmemişim kan değerlerimde de sorun çıktı hemoglobin demir yerlerde kan bankasından kan getirdiler her ihtimale karşı gerek duyarlarsa takacaklar