- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.421
Allah'a havale et sen onları ve üzülme o sana laf edenlere kötülük yağdırır elbet onun adaleti herkese yeterAynen hiç anlamıyorlar evden dışarı atmıyorum kaç gündür bugun bi bakkala gittim kadın gözümün içine içine bakıyor belli duymuş tüp bebek yaptırdığımı laf almaya çalışıyor mahallede yaşayınca kimin ne yaptığını ne ettiğini öğrenmeye çalışıyorlar burunlarını sokuyorlar en son dayanamadım sor buyur abla öyle bakıyon ne diceksen de dedim yok birşey iyimisin diye merak ettim dedi kaç gündür görünmüyordun geçen hafta evdede yoktunuz bi kaç gün gibi dedi cevap vermeden çıktıö ağzımı açsam kavga etcem koca mahalle toplancak sessiz kaldım eve geldim ağladım
Keşke yanında olup destek olabilsek sana sanırım sağlıklı sıhhatli hayatta olan bir evladın varmış Rabbim ona uzun ömür nasip etsin sana hayırlı evlat olsun inşallah bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın dualarım seninleDoktor olabilir diyor böyle şeyler diyor rahmin bebek tutuyor bu güzel bir şey diyor hamile kalabiliyorsun yani diyor
Yarım saat önce çıktım ameliyathaneden şimdilik ağrım yok ama dediğim gibi duygusal olarak acı çekiyorum