2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Allah'a havale et sen onları ve üzülme o sana laf edenlere kötülük yağdırır elbet onun adaleti herkese yeter
Keşke yanında olup destek olabilsek sana sanırım sağlıklı sıhhatli hayatta olan bir evladın varmış Rabbim ona uzun ömür nasip etsin sana hayırlı evlat olsun inşallah bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın dualarım seninle

Çok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun biliyorum çok zor bir durum defalarca düşük kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kalan biriyim bir yeğenim var engelli anne karninda gelişimi durduğu için doktorlar erken aldı doğumdan sonra gelişir dediler şu anda 8yasinda ne bir yürüme ne konuşma var ve halen bebek görünümlü rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği bende çok üzüldüm çok ağladım halen çocuk konusunu eşimle ne zmaan konuşsam ağlarım çok zor gercekten inşallah rabbim değer kıymet bilene nasip etsin

Evet canım hamdolsun 6 yaşında bir oğlum var birazdan eve geçeceğim ona sarılıp iyileşeceğim

Kızlar merhaba. Ben Ekim transfer grubundanım ekimde mi kasım da mı transfer olacağım net olmadığı için ara ara buraya da bakıyordum 20 Ekimde transfer oldum. Pozitif gören herkesi çok tebrik ederim
10.haftayı geçtik bu zamanlarda kafasında sorusu olanlar varsa yardımcı olmak isterim benim de daha önce 8.haftada kaybım olduğu için aşırı korktum bu sefer

Desteğinizi burdan bile hissediyorum canım Allah razı olsun hepinizden

Kuzum geçmiş olsun. Vardır bi hayır sıkma canını Allah kendiliğinden nasip eder inşallah tez vakitte

Canım benim çok üzüldüm durumuna ben de seninle aynı durumdayım 7 yaşında bir çocuğum var benim de gayem o kardeşsiz kalmasın diye. Oğlumdan sonra 3 kayıbım oldu. Ama hiç bir sağlık sorunu yokken bunca çaba ,bunca zahmet ,bunca ısrara rağmen olmuyorsa Rabbimin bir bildiği vardır diyorum. Bazen neyin daha hayırlı olduğunu biz bilemiyoruz. Bana muhtaç bir çocuğum olduğu için kolay atlattım ben üzüntümü. İlk 2gün zor oldu fakat hayat devam ediyor. Seninde hemen toparlanman dileğiyle Rabbim bize yeni kapılar açsın herşeyin hayırlısı

Ahh canım ben oğlumdan sonra ilk defa hamile kalabildim o da tüp bebekle.. kendiliğinden olur mu artık bilmiyorum.. O kadar hevesleniyordum ki kalp atışını duyup biraz da karnım çıktıktan sonra ona söyleyecektim tepkisini çok merak ediyordum ama nasip olmadı bizim imtihanımız da bu şekilde demek ki Allah çocuklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

pozitifi gören arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi ne kadarlık gebe oluyoz biz? Bunun hesabı nasıl yapılıyor ya konuşulmuşsada kaçırdım ben konuşmayı.
Ben hemşireye sordum. Transfer hazırlığında estrofeme başladığımız günmüş. Benim 8 aralıktı ilk estrofem içtiğim gün. Onu SAT gibi düşünüp hesaplıyorlarmış

Kızlar merhaba öncelikle pozitifi gören tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Iron Butterfly tebrik ederim cnm bugün 15.gunum beta 0.55 geldi. Kimyasal gebelik yaşadım. Ilk deneme de olsa beklentim vardi. Nasip degilmis
Kızlar benim gibi değeri düşük olup(7.11)sonradan yukselen var mi
Canım giderek düşme ihtimali var gibi takip ederler seni benim 6.27 den 0.55 e düştü.
Kelebenkk canım kaybını hissettim seni anlıyorum, Rabbım bunca açıdan sonra bizlere de mükafatını verecektir. Ama Dr una katılıyorum bebek tutunabiliyor ama sağlıksız olduğu için bizlerle değil aynısını yaşadım. Yukarıda okumussundur tabii senin daha acı kıyaslamak adına yazmadım iyi tarafından bakmaya başladım diyelim 2. Transferimi sabırla bekleyeceğim o da olamazsa sil baştan yine başlayacağım bebeğim savaştı ama bu kadarına gücü yetti annesi babası olarak biz de savasmaliyiz ki bu işten galip cikalim

Sizleri tanımaktan memnun oldum arada bu sayfaya girip takip etmeye çalışacağım, isim dolayısıyla bu arada terfi aldim Antalya da çalışmam gerekecek eş durumu sonrası ankara ya donebilecegim bu süreç zarfında spor ve diyette başlayıp kendimi yenileyecegim biz kadınlar ne istersek başarabiliriz yeter ki isteyelim. Haksızlığa uğrayan ve akrabalarından eş dostlarınin laf sokmalarina maruz kalan arkadaşlarım lütfen üzmeyin kendiniz bu dünyanın işi bu dünyada görülüyor öyle yada böyle herkes yaptıklarını çekecek, bize düşen sadece sabır, umarım her şey gönlünüzce olur, negatif alanlar üzülmeyin tekrar başlayacağız ve başaracağız

Sizi seviyorum Allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…