- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.421
Allah'a havale et sen onları ve üzülme o sana laf edenlere kötülük yağdırır elbetAynen hiç anlamıyorlar evden dışarı atmıyorum kaç gündür bugun bi bakkala gittim kadın gözümün içine içine bakıyor belli duymuş tüp bebek yaptırdığımı laf almaya çalışıyor mahallede yaşayınca kimin ne yaptığını ne ettiğini öğrenmeye çalışıyorlar burunlarını sokuyorlar en son dayanamadım sor buyur abla öyle bakıyon ne diceksen de dedim yok birşey iyimisin diye merak ettim dedi kaç gündür görünmüyordun geçen hafta evdede yoktunuz bi kaç gün gibi dedi cevap vermeden çıktıö ağzımı açsam kavga etcem koca mahalle toplancak sessiz kaldım eve geldim ağladım
Keşke yanında olup destek olabilsek sana sanırım sağlıklı sıhhatli hayatta olan bir evladın varmış Rabbim ona uzun ömür nasip etsin sana hayırlı evlat olsun inşallah bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın dualarım seninleDoktor olabilir diyor böyle şeyler diyor rahmin bebek tutuyor bu güzel bir şey diyor hamile kalabiliyorsun yani diyor
Yarım saat önce çıktım ameliyathaneden şimdilik ağrım yok ama dediğim gibi duygusal olarak acı çekiyorum
Canım benimm ne kadar güçlü bir anne olacağın şimdiden belli , harikasınAh aminnnn canım benim ne yapayım ağla ağla nereye kadar hemen toparlanıp sahalara dönmem lazım
Gozun aydın olsun canımMerhabalar arkadaşlar Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah bebektransfer ten 10 gün sonra kan testi yaptırdım 91.28 çıktı normal mi sizce
Çok çok geçmiş olsun canımHayır cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi söylemişti sabah aç karnına geldiğim için ilaçları içmemiştim iyiki içmemişim kan değerlerimde de sorun çıktı hemoglobin demir yerlerde kan bankasından kan getirdiler her ihtimale karşı gerek duyarlarsa takacaklar
Çok sağol canimGozun aydın olsun canım
Senin güzel gören kalbini severimCanım benimm ne kadar güçlü bir anne olacağın şimdiden belli , harikasın
Geçmiş olsun biliyorum çok zor bir durum defalarca düşük kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kalan biriyim bir yeğenim var engelli anne karninda gelişimi durduğu için doktorlar erken aldı doğumdan sonra gelişir dediler şu anda 8yasinda ne bir yürüme ne konuşma var ve halen bebek görünümlü rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği bende çok üzüldüm çok ağladım halen çocuk konusunu eşimle ne zmaan konuşsam ağlarım çok zor gercekten inşallah rabbim değer kıymet bilene nasip etsinAllah razı olsun senden hepinizden sizler sağlıkla kavuşun evlatlarınızabenim canımın canı bir evladım var Allahım onu bana bağışlasın her sıkıntıya onun için katlanıyorum o tek kalmasın kardeşi olsun diye çabam ama Allahın bir bildiği var demek ki nasip değilmiş
Benim de aklıma geldi hiç bakılmadı maalesef bundan sonra önceliğim 1. Kanımın düzene girmesi 2. si de kilo vermek olacak ama bir süre kafamı toparlamam gerekiyorAcaba değerlerin düşmesinden dolayı olabilir mi bu durum transferden önce hiç kan değerlerine bakmadılar mı senin
Evet canım hamdolsun 6 yaşında bir oğlum var birazdan eve geçeceğim ona sarılıp iyileşeceğimAllah'a havale et sen onları ve üzülme o sana laf edenlere kötülük yağdırır elbetonun adaleti herkese yeter
Keşke yanında olup destek olabilsek sana sanırım sağlıklı sıhhatli hayatta olan bir evladın varmış Rabbim ona uzun ömür nasip etsin sana hayırlı evlat olsun inşallah bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın dualarım seninle
Desteğinizi burdan bile hissediyorum canım Allah razı olsun hepinizdenAllah'a havale et sen onları ve üzülme o sana laf edenlere kötülük yağdırır elbetonun adaleti herkese yeter
Keşke yanında olup destek olabilsek sana sanırım sağlıklı sıhhatli hayatta olan bir evladın varmış Rabbim ona uzun ömür nasip etsin sana hayırlı evlat olsun inşallah bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın dualarım seninle
Kuzum geçmiş olsun. Vardır bi hayır sıkma canınıAllah razı olsun senden hepinizden sizler sağlıkla kavuşun evlatlarınızabenim canımın canı bir evladım var Allahım onu bana bağışlasın her sıkıntıya onun için katlanıyorum o tek kalmasın kardeşi olsun diye çabam ama Allahın bir bildiği var demek ki nasip değilmiş
Canım benim çok üzüldüm durumunaAllah razı olsun senden hepinizden sizler sağlıkla kavuşun evlatlarınızabenim canımın canı bir evladım var Allahım onu bana bağışlasın her sıkıntıya onun için katlanıyorum o tek kalmasın kardeşi olsun diye çabam ama Allahın bir bildiği var demek ki nasip değilmiş
Teşekkür ederim canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahKuzum geçmiş olsun. Vardır bi hayır sıkma canınıAllah kendiliğinden nasip eder inşallah tez vakitte
Oluyor canm o şekilde tek transfer olup ikiz gebelik olan bu forumda da vardı hatta nickini unuttum geçen gün bakmıştımolamaz tek transfer oldum ben :)
Ahh canım ben oğlumdan sonra ilk defa hamile kalabildim o da tüp bebekle.. kendiliğinden olur mu artık bilmiyorum.. O kadar hevesleniyordum ki kalp atışını duyup biraz da karnım çıktıktan sonra ona söyleyecektim tepkisini çok merak ediyordum ama nasip olmadıCanım benim çok üzüldüm durumunaben de seninle aynı durumdayım 7 yaşında bir çocuğum var benim de gayem o kardeşsiz kalmasın diye. Oğlumdan sonra 3 kayıbım oldu. Ama hiç bir sağlık sorunu yokken bunca çaba ,bunca zahmet ,bunca ısrara rağmen olmuyorsa Rabbimin bir bildiği vardır diyorum. Bazen neyin daha hayırlı olduğunu biz bilemiyoruz. Bana muhtaç bir çocuğum olduğu için kolay atlattım ben üzüntümü. İlk 2gün zor oldu fakat hayat devam ediyor. Seninde hemen toparlanman dileğiyle Rabbim bize yeni kapılar açsın herşeyin hayırlısı
Ben hemşireye sordum. Transfer hazırlığında estrofeme başladığımız günmüş. Benim 8 aralıktı ilk estrofem içtiğim gün. Onu SAT gibi düşünüp hesaplıyorlarmışpozitifi gören arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi ne kadarlık gebe oluyoz biz? Bunun hesabı nasıl yapılıyor ya konuşulmuşsada kaçırdım ben konuşmayı.
Canım giderek düşme ihtimali var gibi takip ederler seni benim 6.27 den 0.55 e düştü.Kızlar benim gibi değeri düşük olup(7.11)sonradan yukselen var mi