- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.381
iki hafta sonra çağırdı doktorum ayın 21nde gitcem yani daha çok varKeseye ne zaman gideceksin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki hafta sonra çağırdı doktorum ayın 21nde gitcem yani daha çok varKeseye ne zaman gideceksin canm
Canımm benim hekimim nadir de olsa tek embriyonun içeride bölündüğünü hep söyler , yani tamamen imkansız değil tek yumurta ikizleri olabilir Rabbim hayırlısını versin hepsiolamaz tek transfer oldum ben :)
Sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayımda çift tek hiç önemli değilCanımm benim hekimim nadir de olsa tek embriyonun içeride bölündüğünü hep söyler , yani tamamen imkansız değil tek yumurta ikizleri olabilir Rabbim hayırlısını versin hepsi
birer ihtimal tabi
Yaaaaa canım benim yaaaa güzel haber beklerken boğazım düğümlendi sanki Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyorum mevlam senin sağlığına zeval vermesin çok zorSabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal oldum bebek gelişmemiş bugün tam 8 haftalık olması gerekirken 6+1 de durmuş kalp atışı alamadık yatışım yapıldı kürtaj için bekliyorum çok zormuş bu duygu tarif edilemez acısı sancısı olacak mı bilmiyorum ama duygusal olarak çökmüş durumdayım.. baştan pozitifi görmeseydim bu kadar yıkılmazdım ama değer yükselsin diye bekliyorsun yükseliyor kese görünsün diye bekliyorsun görünüyor ama gerisi yok
Çok üzgünüm canım bölgesi çok daha kötü rabbim sabır versin nolur yıpratma kendiniSabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal oldum bebek gelişmemiş bugün tam 8 haftalık olması gerekirken 6+1 de durmuş kalp atışı alamadık yatışım yapıldı kürtaj için bekliyorum çok zormuş bu duygu tarif edilemez acısı sancısı olacak mı bilmiyorum ama duygusal olarak çökmüş durumdayım.. baştan pozitifi görmeseydim bu kadar yıkılmazdım ama değer yükselsin diye bekliyorsun yükseliyor kese görünsün diye bekliyorsun görünüyor ama gerisi yok
Benim keseyi testen 1 hafta sonra hem yolk kesesi hem de kese görülmüştü canım kalp atışı ile beraber görmek istedi bence bölesi daha iyiiki hafta sonra çağırdı doktorum ayın 21nde gitcem yani daha çok var
Yapma neden böyle oldunSabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal oldum bebek gelişmemiş bugün tam 8 haftalık olması gerekirken 6+1 de durmuş kalp atışı alamadık yatışım yapıldı kürtaj için bekliyorum çok zormuş bu duygu tarif edilemez acısı sancısı olacak mı bilmiyorum ama duygusal olarak çökmüş durumdayım.. baştan pozitifi görmeseydim bu kadar yıkılmazdım ama değer yükselsin diye bekliyorsun yükseliyor kese görünsün diye bekliyorsun görünüyor ama gerisi yok
Canım benim ya çok üzüldüm gerçekten benim de boğazım düğümlendi Allahım sabır versin inşallah çok zor çokSabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal oldum bebek gelişmemiş bugün tam 8 haftalık olması gerekirken 6+1 de durmuş kalp atışı alamadık yatışım yapıldı kürtaj için bekliyorum çok zormuş bu duygu tarif edilemez acısı sancısı olacak mı bilmiyorum ama duygusal olarak çökmüş durumdayım.. baştan pozitifi görmeseydim bu kadar yıkılmazdım ama değer yükselsin diye bekliyorsun yükseliyor kese görünsün diye bekliyorsun görünüyor ama gerisi yok
3 iğneli aşılama oldum 7 kilo aldım özellikle bacak ve göbek bölgemEvet canım bende çok kilo aldım şiştim yani tartılmadım ana farkındayım
Amin canım Allah razı olsun rabbim senin, sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin benim yaşadığımı da kimseye yaşatmasınYaaaaa canım benim yaaaa güzel haber beklerken boğazım düğümlendi sanki Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyorum mevlam senin sağlığına zeval vermesin çok zor
Kesinlikle böylesi çok kötü keşke baştan negatif olsaydı hamilelik sevincim heyecanım bir ay sürdüÇok üzgünüm canım bölgesi çok daha kötü rabbim sabır versin nolur yıpratma kendini
Ahh bilmiyorum ki doktora soruyorum olabilir böyle durumlar yaşanabilir diyor onlar için demesi kolayYapma neden böyle oldun
O yüzden hayırlısı olsun herkes için rabbim tamamına erdireceği hamilelikler nasip etsin inş rabbim sanada kendiliğinden nasip etsin tekrardan canımKesinlikle böylesi çok kötü keşke baştan negatif olsaydı hamilelik sevincim heyecanım bir ay sürdü
Allah razı olsun senden hepinizden sizler sağlıkla kavuşun evlatlarınıza benim canımın canı bir evladım var Allahım onu bana bağışlasın her sıkıntıya onun için katlanıyorum o tek kalmasın kardeşi olsun diye çabam ama Allahın bir bildiği var demek ki nasip değilmişCanım benim ya çok üzüldüm gerçekten benim de boğazım düğümlendi Allahım sabır versin inşallah çok zor çok
Canım benim senden de Allah razı olsun amin inşallahRabbim sana güç versin, gönlüne de ferahlık inşallah Rabbim evladınızı size bağışlasın sizleri hiçAllah razı olsun senden hepinizden sizler sağlıkla kavuşun evlatlarınıza benim canımın canı bir evladım var Allahım onu bana bağışlasın her sıkıntıya onun için katlanıyorum o tek kalmasın kardeşi olsun diye çabam ama Allahın bir bildiği var demek ki nasip değilmiş
Aminnn canım aminn inşallahO yüzden hayırlısı olsun herkes için rabbim tamamına erdireceği hamilelikler nasip etsin inş rabbim sanada kendiliğinden nasip etsin tekrardan canım
Aminn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat bambaşka bir duygu dileyen herkese nasip etsin inşallah daha hareketlerini hissetmediğim halde bu kadar üzülüyorsam hareketi geçtim kalp atışını bile duyamadım ama canımdan can gidiyor sankiCanım benim senden de Allah razı olsun amin inşallahRabbim sana güç versin, gönlüne de ferahlık inşallah Rabbim evladınızı size bağışlasın sizleri hiç
ayırmasın , inşallah kendiliğinden kolaylıkla bir kardeş gelsin can evladınıza da
Canım benim çok üzüldüm ya şimdi ne söylesem de senin acını hafifletmez doktorun ilaçlarını kesmismiydi seninSabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal oldum bebek gelişmemiş bugün tam 8 haftalık olması gerekirken 6+1 de durmuş kalp atışı alamadık yatışım yapıldı kürtaj için bekliyorum çok zormuş bu duygu tarif edilemez acısı sancısı olacak mı bilmiyorum ama duygusal olarak çökmüş durumdayım.. baştan pozitifi görmeseydim bu kadar yıkılmazdım ama değer yükselsin diye bekliyorsun yükseliyor kese görünsün diye bekliyorsun görünüyor ama gerisi yok