-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.361
hayır çok normal benimde dündü regl günüm bu gün bile dünde dahi öyle kramplar giriyorki ara ara karnıma nefes alamıyorum o yüzden normalYarın regli günüm normalde ondan mı bu kadar karın sancım var yaaa birde gaz sancısıbişey yoktur demi
kaçıncı günde test yaptın292 cikti pazartesi günü tekrar yaptır dedi doktor
Yarın yine kan vereceğim bakalım hayırlısı inşallahhayır çok normal benimde dündü regl günüm bu gün bile dünde dahi öyle kramplar giriyorki ara ara karnıma nefes alamıyorum o yüzden normal
Sen pozitifsin artık kötü düşünceye yer yokYarın yine kan vereceğim bakalım hayırlısı inşallah
Amin canım amin inşallah benim şimdi 58 yaa iki kat için kaç olması gerekir değerin hiç yaşamadım bilmiyorumSen pozitifsin artık kötü düşünceye yer yokbundan sonrası kese kalp atışı inş kuzum
Yüzde 60 oranında artması lazım canım artacak inş merak etmeAmin canım amin inşallah benim şimdi 58 yaa iki kat için kaç olması gerekir değerin hiç yaşamadım bilmiyorum
İnşallah canım benim inşallahCanımm o hissiyat oluyor , inşallah pozitif olacak
Regli gününden hesapliyorsun canımpozitifi gören arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi ne kadarlık gebe oluyoz biz? Bunun hesabı nasıl yapılıyor ya konuşulmuşsada kaçırdım ben konuşmayı.
Çok teşekkür ederim amin inşallah pazartesi gününü iple çekiyorumBir korku sarıyor gün geçtikçe normal sonu güzel olsun
Aa hayırlı olsun görmemişim tebrikler o zaman kanda da çıkar
Canım niye garip fazla artması sorun değil bence bi anda yüksek çıksa belki olurduda bence gayet normalbenim değerim 200 küsürken 9. günde 12. günde 900 küsür oldu bana niye garip geliyor bu durum arkadaşlar sizce bir sorun mu var bende
Canım benim ya gelmez mi o kadar haklısın ki kolay şeyler değil ama her şeyin başı sağlık , sen iyi ol ki geri kalan her şey sırayla olacakHaklısın kuzumşuan sanki herşey üstüme geliyor insanların bakışları hani ne oldu der gibi şuan herşeye yanlış anlamaya o kadar müsaitim ki anlatamam
Y
Yüzde 60 oranında artması lazım canım artacak inş merak etme
Anam ikimiz olmasın pek anlamam değerden ama yüksek geldi bana dabenim değerim 200 küsürken 9. günde 12. günde 900 küsür oldu bana niye garip geliyor bu durum arkadaşlar sizce bir sorun mu var bende
Keşke o insanları benim elime verseler bütün sinirimi çıkarsamHaklısın kuzumşuan sanki herşey üstüme geliyor insanların bakışları hani ne oldu der gibi şuan herşeye yanlış anlamaya o kadar müsaitim ki anlatamam
Maşallah ne güzel artmış , çok artması bir sorun değil diye biliyorumbenim değerim 200 küsürken 9. günde 12. günde 900 küsür oldu bana niye garip geliyor bu durum arkadaşlar sizce bir sorun mu var bende
Anam ikimiz olmasın pek anlamam değerden ama yüksek geldi bana da
Aynen ikiz olabilir canım 2 kese olabilirAnam ikimiz olmasın pek anlamam değerden ama yüksek geldi bana da
tek embiriyo tranferi oldum olamaz ki ikizAnam ikimiz olmasın pek anlamam değerden ama yüksek geldi bana da
Tek yumurta ikizidir belkitek embiriyo tranferi oldum olamaz ki ikiz
olamaz tek transfer oldum ben :)Aynen ikiz olabilir canım 2 kese olabilir
Keseye ne zaman gideceksin canmolamaz tek transfer oldum ben :)