2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Cok tatlisiniz gercekten samimiyetinizi hissettim teşekkür ederim cvp verdiğiniz için herşey bizim için demekki zamani vakti değilmiş Rabbim her seyin en hayirlisini bilir. Terfiniz icin cok ama Cok sevindim.umarim her sey gönlünüzce olur hayırlı zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmak nasip etsin. Saglicaklakalin

Ne kadar güzel ne kadar pozitif bir mesaj. Düşünce çok çok önemli. Düşündüklerimiz gerçeklerimize dönüşüyor bir süre sonra. Seni örnek alarak yolumda ilerleyeceğim. Bu aralar ben de süreç ne olursa olsun pes etmemeyi, olumlu tarafından bakmayı deniyorum. Bir de bana şu çok iyi gelmişti nereden hatırlıyorum bilmiyorum ama iyi geldi: Tüp bebek bir tedavi sürecidir. Her olmadığında ağlayıp pes etmek moral bozmak çok anlamsız. Bu bir yol ve bu yolda bazı taşlar engeller olabilir. Bunlara takılı kalmadan devam edebildiğimizde yol elbet gitmek istediğimiz yere çıkacaktır. Be mucizelere tanık oluyoruz burada. Bir gün her birimizin mucizesi bizleri bulacak. Bugün olmazsa yarınlarda

Canımın içi seni tanıdığıma bende çok memnun oldum Allah razı olsun dilinden sohbetinden pozitif enerjili olmana başka şekilde işlerinin rast gitmesine çok sevindim inşallah bu süreçte bir mucize nasip eder daha daha çok mutlu olursun kendim içinde ayrı teşekkür ederim her daim dualarım da ve kalbimdesin arada gel unutturma kendini lütfen
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah minik mucizen
Amin canım çok çok teşekkür ederim
Aynen bende katılıyorum bu yazıya

Allah'ım nazarlardan korusun çok sevindim ya kendimin olsa bu kadar sevinirdim çok güzel anne olucaksın sen kalp atışına kadar çok sölemeyin kimseye canım

Canım benim çok şükür ya Allahım tamamına erdirsin maşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim

Maşallaaaahhh ohh çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına al bebişi

Teşekkür ederim teyzelerimmmmm inşallah bende annemde sağlıkla ilerler kavuşuruz birbirimize sizleri çok çok öpüyoruz kiiiii

Amin canım benim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok şükür biz bu güzel duyguyu tattık. Çok şükür toplum baskısı üzerimizde daha az. Güzel Rabbim hiç olmayanlara da nasip etsin. Hem bu mutluluğu yaşasınlar hem lafını sözününü bilmeyen kötü insanlardan kurtulsunlar. İnşallah bizlerde evlatlarımıza kardeş duygusunu yaşatırız. Ben çok ümitliyim hep olacak gibi geliyor. Tüp bebekten sonra kendiliğinden gebelik oranı epey fazlaymış. İlk kez bu ay tedaviden sonra bu kadar uzun adet görüyorum normalde 3 bilemedin 4 gün adet olurdum. Olmazsa da Allahın takdiri boynumuz kıldan ince ama ben olacağına inanıyorum hayırlısı inşallah

Çok doğru canım rabbim herkese bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'tan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…