2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal oldum bebek gelişmemiş bugün tam 8 haftalık olması gerekirken 6+1 de durmuş kalp atışı alamadık yatışım yapıldı kürtaj için bekliyorum çok zormuş bu duygu tarif edilemez acısı sancısı olacak mı bilmiyorum ama duygusal olarak çökmüş durumdayım.. baştan pozitifi görmeseydim bu kadar yıkılmazdım ama değer yükselsin diye bekliyorsun yükseliyor kese görünsün diye bekliyorsun görünüyor ama gerisi yok

Yaaaaa canım benim yaaaa güzel haber beklerken boğazım düğümlendi sanki Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyorum mevlam senin sağlığına zeval vermesin çok zor

Çok üzgünüm canım bölgesi çok daha kötü rabbim sabır versin nolur yıpratma kendini

Yapma neden böyle oldun

Canım benim ya çok üzüldüm gerçekten benim de boğazım düğümlendi Allahım sabır versin inşallah çok zor çok

Yaaaaa canım benim yaaaa güzel haber beklerken boğazım düğümlendi sanki Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyorum mevlam senin sağlığına zeval vermesin çok zor
Amin canım Allah razı olsun rabbim senin, sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin benim yaşadığımı da kimseye yaşatmasın

Canım benim ya çok üzüldüm gerçekten benim de boğazım düğümlendi Allahım sabır versin inşallah çok zor çok
Allah razı olsun senden hepinizden sizler sağlıkla kavuşun evlatlarınıza benim canımın canı bir evladım var Allahım onu bana bağışlasın her sıkıntıya onun için katlanıyorum o tek kalmasın kardeşi olsun diye çabam ama Allahın bir bildiği var demek ki nasip değilmiş

Şu durum o kadar kötü ki pozitif görsek bile sevincini tam anlamı ile yaşayamamak korkumdan kimseyle paylaşamadım durumumu transfer olacağımı bilenlerle bile, bi tek pozitif görmek yeterli değil çünkü önemli olan ilerleyen süreçler, ne yıpratıcı bi süreçten geçiyoruz ne büyük bir sınav o kadar çok üzüldüm ki çok zor Rabbim yardımcımız olsun umarım mutlu sona ulaşırız

Canım benim senden de Allah razı olsun amin inşallahRabbim sana güç versin, gönlüne de ferahlık inşallah Rabbim evladınızı size bağışlasın sizleri hiç
ayırmasın , inşallah kendiliğinden kolaylıkla bir kardeş gelsin can evladınıza da

Aminn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat bambaşka bir duygu dileyen herkese nasip etsin inşallah daha hareketlerini hissetmediğim halde bu kadar üzülüyorsam hareketi geçtim kalp atışını bile duyamadım ama canımdan can gidiyor sanki

Canım benim çok üzüldüm ya şimdi ne söylesem de senin acını hafifletmez doktorun ilaçlarını kesmismiydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…