2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim de senin gibi oldu kimyasal geçirdim şimdi regl oldum. kendimce bi diyet yapıyorum ekmeği falan kestim sabah 7:30 kalkıp spor yapmaya başladım erkenden kahvaltımı da yapıyorum. Yoğurt kefir falan aldım öğünlerim için bir de koenzimq10 ve protime kullanmaya başladım zaten iki ay rahat beklemekle geçecek en azından vücudumu biraz hazırlarım diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı ve güzeli olsun inşallah

Amin bitanem pes etmicem ama toparlanmadan yola devam edemem

Aynen canım bende kesin insülin var çünki elim ayağım çok titriyor çok hafif acıkayım yicek bişey bulamyınca aşırı sinir yapıyorum bunları benim baktırmam lazım önceden yoktu ama bu süreçte sanırım dikkat edemişim kilola vermem lazım bide karar verdim doktorla konuşcam histeroskopi yaptırcam gebelik şansının arttırıyormuş piskolojik olarak çöküşteyim hiçbirşey yapmaz oldum saldım kendimi

Amin canım benim bende kendime bir program hazırlıcam zaten doktor 2 3 ay ara vericek diye tahmin ediyorum hemen. 2.tüp bebeği yapamam maddi açıdanda bakalım pes etmek yok yola devam ama sağlıkla devam etmemiz lazım hazırlancaz böyle allah en güzel vakitte bize o mutluluğu yaşatcak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…