- 7 Ekim 2023
- 62
- 136
- 36
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.321
292 cikti pazartesi günü tekrar yaptır dedi doktorKaç çıktı değerin canım hayırlı olsun daim olsun sağlıkla ilerlesin
O zamanla geçiyor canım sürekli karnını ovala eşin sırtını ovalasın akşamlarıGaz sancısı için bişey yapılabilir mi acaba
Birazdan ama hiç ümidim kalmadıBir daha ne zaman verecksin peki
Öle düşünme canım inş kat kat artmıştırBirazdan ama hiç ümidim kalmadı
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah292 cikti pazartesi günü tekrar yaptır dedi doktor
Tamam canım teşekkür ederimO zamanla geçiyor canım sürekli karnını ovala eşin sırtını ovalasın akşamları
Güzel düşün güzel olsun canım kötü düşünmeBirazdan ama hiç ümidim kalmadı
Normal test günün müydü yoksa sende mi erken verdinArkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Burada herkes birbirine destek oluyor. Bu çok güzel ve anlamlı bir şey.
Normal test günün müydü yoksa sende mi erken verdin
Ayyyy maşallahBugün test günümdü benim. Ben hiç test yapmadım bu güne kadar.
Canım tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin inşallah292 cikti pazartesi günü tekrar yaptır dedi doktor
Canımm kötü düşünme Allahın izniyle inşallah katlanarak artmıştır , dualarımız seninle , Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin hepimizeBirazdan ama hiç ümidim kalmadı
Insallah canimÖle düşünme canım inş kat kat artmıştır
Benim de senin gibi oldu kimyasal geçirdim şimdi regl oldum. kendimce bi diyet yapıyorum ekmeği falan kestim sabah 7:30 kalkıp spor yapmaya başladım erkenden kahvaltımı da yapıyorum. Yoğurt kefir falan aldım öğünlerim için bir de koenzimq10 ve protime kullanmaya başladım zaten iki ay rahat beklemekle geçecek en azından vücudumu biraz hazırlarım diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı ve güzeli olsun inşallahGünaydın canlarım dün akşam kan verdim son kez 4.66 çıktı düşüle geçti negatif artıkkendimi toparlamam lazım çok saldım kendimi gözlerim şişti ağlamaktan ama elden maleswf bişi gelmiyor 2.tüp bebeği ne zaman yaparım hiç bilmiyorum adet olunca gidicem doktora artık orda ne yapmam gerektiğini bilicem ama şunu anlandım benim kilo vermem lazım 73le başladım bu yola 80 kilo oldum birazda kendime çeki düzen vermem lazım
Amin inşallah canım çok düşük artınca doktorda pek olumlu konuşmadı kimyasal mi bi bakalım dedilerCanımm kötü düşünme Allahın izniyle inşallah katlanarak artmıştır , dualarımız seninle , Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin hepimize
Amin bitanem pes etmicem ama toparlanmadan yola devam edememTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Lütfen beni göz önünde bulundur
Rüyammmmmmne desem bilmiyorum sadece çok üzüldüm mevlam bir an önce kucağını doldursun inşallah kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim bizim de feryadımızı duysun
Aynen canım bende kesin insülin var çünki elim ayağım çok titriyor çok hafif acıkayım yicek bişey bulamyınca aşırı sinir yapıyorum bunları benim baktırmam lazım önceden yoktu ama bu süreçte sanırım dikkat edemişim kilola vermem lazım bide karar verdim doktorla konuşcam histeroskopi yaptırcam gebelik şansının arttırıyormuş piskolojik olarak çöküşteyim hiçbirşey yapmaz oldum saldım kendimiHiç üzülecek bişey yok canım ama dıkkat etmende fayda var. Diyetisyen ile surecı takıp ediyorum yoksa ben cok ıştahlıyım yuvarlanarak giderim doğuma
Ne denir bilmiyorum çok üzgünümama ben de bu yola 70le başlayıp 80i gördüm. Ve insülin direnci kolesterol seker sınırı bunlar hep çok onemliymiş bebek için. Bende hepsi tavandı tabı.2 ay dıyetısyene gittim transfer öncesi gerçekten çok çabaladım geri düştüm 70.70dim transfer zamanı. Etkisi olmuş mudur kesin olmuştur doktorum zayıflamakla cok ıyı yaptın dedi. Sana örnek olması açısından yazdım. Hem de kendini sağlıklı hissederek bu yola girmek psikolojik olarak da iyi geliyor. Pes etmek yerine çözüm üretmeni de takdir ettim canım
Hayırlısı olsun canım inşallah bugün de bir çıksın bakalım , Rabbim en hayırlısını nasip etsin etsin inşallahAmin inşallah canım çok düşük artınca doktorda pek olumlu konuşmadı kimyasal mi bi bakalım dediler
Amin canım benim bende kendime bir program hazırlıcam zaten doktor 2 3 ay ara vericek diye tahmin ediyorum hemen. 2.tüp bebeği yapamam maddi açıdanda bakalım pes etmek yok yola devam ama sağlıkla devam etmemiz lazım hazırlancaz böyle allah en güzel vakitte bize o mutluluğu yaşatcak biliyorumBenim de senin gibi oldu kimyasal geçirdim şimdi regl oldum. kendimce bi diyet yapıyorum ekmeği falan kestim sabah 7:30 kalkıp spor yapmaya başladım erkenden kahvaltımı da yapıyorum. Yoğurt kefir falan aldım öğünlerim için bir de koenzimq10 ve protime kullanmaya başladım zaten iki ay rahat beklemekle geçecek en azından vücudumu biraz hazırlarım diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı ve güzeli olsun inşallah