2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben şuan 106 kiloyum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Tebrikler darısı isteyen herkesin basına sagsalim kucağına da alirsın inşAllah gebelikte çok zor

Eki Görüntüle 3348427
Allah'ım ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum
uzun zamandır yazmıyodum ama hep takip ediyordum. heyecanını, uzüntünü, umudunu hepsini yazdıklarını okurken hissettim her okudugumda da hep inşallah dedim..
cok cok sevindim cok guzel bi anne olacaksın inşallah sag salim kucagına alırsın hayırlı olsun canım

Tebrikler darısı isteyen herkesin basına sagsalim kucağına da alirsın inşAllah gebelikte çok zor
İlk defa yaşayacağım ve yaşayarak göreceğim sanırım teşekkür ederim
Yaaaaa kuzummmm şimdi listeye bakıyordum bende dedim acaba nasıl yazsam mı yazmasam mı teşekkür ederim bitanem
Hiç çıkma prenses gibi davran kendine beslenme ne ultra iyi bak canım bebişin smskı tutunsun sana
Valla sorma kıpkırmızı oluyorum yaaa

çok saol canım düşündüğün için ben ocagı bekliyorum ikinci transfer için. ama bir gözüm hep burada pozitiflerş gorunce seviniyodum negatiflere üzülüyordum. seninkini de merakla bekliyordum cok sevindim sen herkesin yanında oldun ilgilendin Allah da gönlüne göre verdi

Ben hep derim hepimiz birimiz birimiz hepimiz için Rabbim vesile oluyor bizim bir arada olmamıza inşallah güzel günler hepimiz için yakın

Arkadaşlarım gerçekten de burada kocaman bir aile gibi olduk , o kadar destek olduk birbirimize, sevindik , üzüldük. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Iron Butterfly ile birliğimizi bir kez daha görmüş olduk

Keseyi gören arkadaslar traanferin kaçıncı günü gördünüz ve tek kesemi yoksa yol saçla beraber mi gördünüz lütfen bilgilendirirmisiniz
Canım selamlar ben transferden 14 gün sonra keseyi gördüm , başta yolk sac da tam netleşmemişti , ama 1 hafta sonra içindeki bebek de göründü

Keseyi gören arkadaslar traanferin kaçıncı günü gördünüz ve tek kesemi yoksa yol saçla beraber mi gördünüz lütfen bilgilendirirmisiniz
Ben transferin 13 .gun keseyi gördüm 17.gun tekrar gittiğimde kese büyümüştü bebekte oluşmuştu tek kese

Şuan hamilesin dikkat et kendine kendini salıp iş güç yapma sakın
Yatıyorum canım zaten yürüyorum sadece arada
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin Kaçıncı günün dü canım hiç idrar testi yaptın mı?
6.ci gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugün 10cu günümde kan verdim pozitif çok şükür bakalım ilerisi için hayırlısı

Kızlar selma, bayadır yazamıyorum. En son keseyi görmüştüm sonra kalp arışınıda dinledik şükürler olsun şimdi pazartesi günü tekrar gideceğim içim içime sığmıyor bi yandan da hep tedirgin oluyorum. Biraz önce pazartesi olsunda bebeğimi göreyim istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum mümkün olsa her gün gidicem :) hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerinizde iyidir inşallah

Canım selamlar ben transferden 14 gün sonra keseyi gördüm , başta yolk sac da tam netleşmemişti , ama 1 hafta sonra içindeki bebek de göründü
Cnm yani sen kan testinden üç gün sonramı keseyi gördün ilk başta yol saç yoktu dimi sana zahmet olmazsa kağıda bakarmisin kaç mm mis kese ilk gittiginde bende üç hun sonraya gidicemde heyecanlıyım bilgili olmak istiyorum bu konuda teşekkür ederim cevap verdiğin için

Ben transferin 13 .gun keseyi gördüm 17.gun tekrar gittiğimde kese büyümüştü bebekte oluşmuştu tek kese
Cnm sen kan testinden iki gün sonramı keseyi gördün yani 17 gün gittiğinde kese kaç milimmis içinde yol kesesi varken bakabilirmisin sana zahmet bende üç güne gidicemde merak ediyorum

Cnm traanferin kaçıncı günü gördün keseyi birde ilk keseyi gördüğünde içinde yol saç varmiydi tek kesemiydi cevaplarsan çok mutlu edersin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…