2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

sizi hic tanimiyorum ama yazilari okudugun anda hep pozitif cikacak diye hissettim. Cok cok mutlu oldum. Insallah saglikla artsin degerleriniz🥰
Allah razı olsun 🌺 çok teşekkür ederim 🌹 Rabbim bu yolda herkesin gönlünü hoş etsin 🌺🌺 kimseyi çaresiz bırakmasın

Hepinizeee çok çok teşekkür ederim eşim bile benim bu kadar kahrımı sıkıntımı çekmedi sanırım 8 sene sonra haylim gerçek olacak 💕💕💕 hala inanamıyorum hala gözlerim dolu dolu duygularım karma karışık sabah eşim karnımı öptü gitti o kadar duygusaldır ki nasıl gittim hastaneye nasıl kan verdim sonucu nasıl bekledim bilmiyorum...
Allah'ım sana sonsuz hamdü senalar olsun bu anı yaşamayı nasip ettin....
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Allahim sana nice güzellikler sunacak 🙏🙏 bu daha başlangıç inşallah döktüğün her göz yaşı artık sevinçlerle suslenecek ve dökeceğin her göz yaşın mutluluktan olur insallah ve artık senin bizlere dua etme vaktin🥰 gun gelir bizlerde bekleyenler için dua edeceğimiz vakit gelir insallah

Allahim sana nice güzellikler sunacak 🙏🙏 bu daha başlangıç inşallah döktüğün her göz yaşı artık sevinçlerle suslenecek ve dökeceğin her göz yaşın mutluluktan olur insallah ve artık senin bizlere dua etme vaktin🥰 gun gelir bizlerde bekleyenler için dua edeceğimiz vakit gelir insallah
Ben ilk bu yola çıktığımda kendimden çok bu yolda mücadele etmiş insanlara oldu en son kendime dua ettim 🤩🤩🤩 halada öyleyim Rabbim tarifi zor bu duyguyu gerçekten nasip etsin herkese sanki rüyadayım ansızın boşluğa düşüp uyanacağım🥲🥲🥲🥲

Hepinizeee çok çok teşekkür ederim eşim bile benim bu kadar kahrımı sıkıntımı çekmedi sanırım 8 sene sonra haylim gerçek olacak 💕💕💕 hala inanamıyorum hala gözlerim dolu dolu duygularım karma karışık sabah eşim karnımı öptü gitti o kadar duygusaldır ki nasıl gittim hastaneye nasıl kan verdim sonucu nasıl bekledim bilmiyorum...
Allah'ım sana sonsuz hamdü senalar olsun bu anı yaşamayı nasip ettin....
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Ah bitanem benim emin ol ben senin adına hatta kendi adıma bile çok sevindim sanki kendim almışım gibi elim ayağım titredi sevinçten 😍🙈 ben ümitliydim senin için hep inandım dua ettim kuzum benim bak sonunda en güzel duyguyu yaşıyorsun bugun 🙏😍🧿 allahım nazarlardan korusun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun 😍🙏 darısı tüm isteyenlerin başına 🙏🙏

Ah bitanem benim emin ol ben senin adına hatta kendi adıma bile çok sevindim sanki kendim almışım gibi elim ayağım titredi sevinçten 😍🙈 ben ümitliydim senin için hep inandım dua ettim kuzum benim bak sonunda en güzel duyguyu yaşıyorsun bugun 🙏😍🧿 allahım nazarlardan korusun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun 😍🙏 darısı tüm isteyenlerin başına 🙏🙏
Amin amin amin💖💖💖 böyle tarifi çok değişik biliyorsunuz ne kadar umutsuzdum ama kan alırken elimde zikir Matik ve ben la ilahe illallah diyorum belime ağrı girdi kasığımada Allah'ım ne olur dedim geçti eve geldim o 1 buçuk saat nasıl geçti bilmiyorum bildirim geldi girdim telefona titriyorum annem uyumuş kadın bir baktım sonuç anne anne diye öyle bağırıp ağladım ki anlatamam hıçkıra hıçkıra kadın bile neye uğradığını şaşırdı 🥲🥲🥲🥲

Ben ilk bu yola çıktığımda kendimden çok bu yolda mücadele etmiş insanlara oldu en son kendime dua ettim 🤩🤩🤩 halada öyleyim Rabbim tarifi zor bu duyguyu gerçekten nasip etsin herkese sanki rüyadayım ansızın boşluğa düşüp uyanacağım🥲🥲🥲🥲
Ayyyy canimsin ya 😍 her şeyin en güzeli senin olsun inşallah dualarımdasiniz hepiniz çok çok kocaman kalp iyi ki varsiniz yahuuu 💓🥰🥰💓

Evet canım bende çok kilo aldım şiştim yani tartılmadım ana farkındayım
Bugun diyetisyene gittim kızlar transfer öncesi 70.70kg idim. 75.5 çıktım ilk şok oldum ama meger 3.5 kg ödemmiş. 70 gr almışım yap olarak sadece ve kabızlık da yasıyorum o da var. Yani dert rtmeyin sizin de muhtemelen bircoğu ödem

X