- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.221
İnşaAllahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllahhh
Canım benimm rica ederim, ben transfer sonrası 9. Günde kan verdim 14. Günde de keseyi gördüm canım ilk kese 6 mm idi yolk saç da yoktu , doktorum demişti ki henüz bebek görünmüyor ama kesenin içinde embriyolojik oluşumlar var demişti , 3 gün sonra 9.3 mm olmuştu canım , dün gittiğimde de bebek 3.9 mm olmuştu CRL mesafesi rica ederim canım benim her zaman cevaplarım tabi kiiCnm yani sen kan testinden üç gün sonramı keseyi gördün ilk başta yol saç yoktu dimi sana zahmet olmazsa kağıda bakarmisin kaç mm mis kese ilk gittiginde bende üç hun sonraya gidicemde heyecanlıyım bilgili olmak istiyorum bu konuda teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ben demiştim demekten hep nefret etmişimdir ama şu an çok sevinerek söylüyorum ki BEN DEMİŞTİM ZAMANINI BEKLE UMUDUNU KAYBETME OLACAĞI VARSA OLUMSUZ ETKİLERSİN KENDİNİ DİYE senin adına çok mutlu oldumEki Görüntüle 3348427
Allah'ım ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum
Yani sen kese 9.3 iken yol saçı gördün içinde ne güzel bunlar hep karından ultrasonla gözüktü degilmiCanım benimm rica ederim, ben transfer sonrası 9. Günde kan verdim 14. Günde de keseyi gördüm canım ilk kese 6 mm idi yolk saç da yoktu , doktorum demişti ki henüz bebek görünmüyor ama kesenin içinde embriyolojik oluşumlar var demişti , 3 gün sonra 9.3 mm olmuştu canım , dün gittiğimde de bebek 3.9 mm olmuştu CRL mesafesi rica ederim canım benim her zaman cevaplarım tabi kii
MasaAllah senin herşey ne kadar erken görünmüş kalp atisida görünmüştür bebek oluştuysa nazar değmesin insaAllahCanım benimm rica ederim, ben transfer sonrası 9. Günde kan verdim 14. Günde de keseyi gördüm canım ilk kese 6 mm idi yolk saç da yoktu , doktorum demişti ki henüz bebek görünmüyor ama kesenin içinde embriyolojik oluşumlar var demişti , 3 gün sonra 9.3 mm olmuştu canım , dün gittiğimde de bebek 3.9 mm olmuştu CRL mesafesi rica ederim canım benim her zaman cevaplarım tabi kii
Dün gittindeki kese ölçüsünü yazmışlarmi peki acaba bende gittimde bebeği gorurmuyum daha kese için cagirdi benideMasaAllah senin herşey ne kadar erken görünmüş kalp atisida görünmüştür bebek oluştuysa nazar değmesin insaAllah
Evet canım karından gördüler hep , Rabbim hepimize hayırlı süreçler nasip etsin canımm 3 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruzYani sen kese 9.3 iken yol saçı gördün içinde ne güzel bunlar hep karından ultrasonla gözüktü degilmi
Cnm 15. Gün gördük kesiyi :)Cnm traanferin kaçıncı günü gördün keseyi birde ilk keseyi gördüğünde içinde yol saç varmiydi tek kesemiydi cevaplarsan çok mutlu edersin beni
Teşekkür ederim canım benim hepimizin inşallah hayırla gelsin bebişleri duydular canım çok şükür daha doğrusu görmüşler atışıMasaAllah senin herşey ne kadar erken görünmüş kalp atisida görünmüştür bebek oluştuysa nazar değmesin insaAllah
Yok canım dün keseyi ölçmediler direkt bebeği ölçtüler , son adet tarihine göre kaç oluyorsun canım? İnşallah bebeği de görürsünüzDün gittindeki kese ölçüsünü yazmışlarmi peki acaba bende gittimde bebeği gorurmuyum daha kese için cagirdi benide
Yaa özür dilerim birde son olarak dün kqc haftaliktin bebeği gordundeDün gittindeki kese ölçüsünü yazmışlarmi peki acaba bende gittimde bebeği gorurmuyum daha kese için cagirdi benide
Çok şükür CNm kucağına almakta nasip olsun 17 Kasım'da trssnfer oldum ben daha kese randevum gelmedi sizin çok erken ilerlemiş ne güzel çok mutlu oldum adınızaTeşekkür ederim canım benim hepimizin inşallah hayırla gelsin bebişleri duydular canım çok şükür daha doğrusu görmüşler atışı
Estağfirullah canım benim 6+1 di kuzumYaa özür dilerim birde son olarak dün kqc haftaliktin bebeği gordunde
Çok şükür canım benim amin inşallah hepimize sizin de her şey gönlünüze göre olsun inşallah belki hepsi bir anda görülür garanti olsun diye azıcık daha sonraya çağırmışlardırÇok şükür CNm kucağına almakta nasip olsun 17 Kasım'da trssnfer oldum ben daha kese randevum gelmedi sizin çok erken ilerlemiş ne güzel çok mutlu oldum adınıza
Yaaaaa çok teşekkür ederim ağlamak istemiyorum hala sersem gibiyimBen demiştim demekten hep nefret etmişimdir ama şu an çok sevinerek söylüyorum ki BEN DEMİŞTİM ZAMANINI BEKLE UMUDUNU KAYBETME OLACAĞI VARSA OLUMSUZ ETKİLERSİN KENDİNİ DİYE senin adına çok mutlu oldum
Ben ne kadar oldum acabaEstağfirullah canım benim 6+1 di kuzum
Cnm dün kaç haftaliktin peki bebeği gördüğündeYok canım dün keseyi ölçmediler direkt bebeği ölçtüler , son adet tarihine göre kaç oluyorsun canım? İnşallah bebeği de görürsünüz
MasaAllah ya Allah'ım tamamını erdirsin son adetten mi hesaplaniyo cnm yoksa transferden mi son adetin neydi seninYaaaaa çok teşekkür ederim ağlamak istemiyorum hala sersem gibiyim
Ben ne kadar oldum acaba
Ayy istersen hemen uygulamadan bak canım benimm son adet tarihini gir hemen çıkarYaaaaa çok teşekkür ederim ağlamak istemiyorum hala sersem gibiyim
Ben ne kadar oldum acaba
MasaAllah ya Allah'ım tamamını erdirsin son adetten mi hesaplaniyo cnm yoksa transferden mi son adetin neydi seninÇok şükür canım benim amin inşallah hepimize sizin de her şey gönlünüze göre olsun inşallah belki hepsi bir anda görülür garanti olsun diye azıcık daha sonraya çağırmışlardır
Benim doktorum iki hafta sonra çağırdı sence kalp sesi ile birlikte bakmak için mi geç çağırdı acaba bu gün benim de 13. Günüm acaba iki hafta sonra kalp sesi duyulur muBen transferin 13 .gun keseyi gördüm 17.gun tekrar gittiğimde kese büyümüştü bebekte oluşmuştu tek kese