-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.161
Bence doktoruna msj
at canım belki önlem almak isteye bilir pozitifse eğer iğne başlaya bilir yerleşme kanaması bu kadar sürmez hafif bi leke oluyor sadece
Doktoruma sormuştum böyle böyle oluyor korkmalı mıyım diye. Hayır test gününü bekliyoruz dedi sadeceBence doktoruna msj
at canım belki önlem almak isteye bilir pozitifse eğer iğne başlaya bilir yerleşme kanaması bu kadar sürmez hafif bi leke oluyor sadece
Hala kullanıyorum ben 5.haftadayım kalp atışından sonra keserler mi bilmiyorummestrofemi transfer gününe kadar kullandınız mı arkadaşlar
Test günün ne zaman ki çok var mı dahaDoktoruma sormuştum böyle böyle oluyor korkmalı mıyım diye. Hayır test gününü bekliyoruz dedi sadece
Allah hem bize hem eşlerimize sabır versinNiye böyle olduk ya sürekli kendime fazla alınganlık yapıyorsun diyorum ama düşünürken bile gözlerim doluyor sonra geri içimden eşim hakkımda kesin kötü düşünüyor öff diyor şimdiden naz yapmaya başladı diyor kesin diyorum içimden sonrada ağlamak istiyorum
Bu pozitif demek mi. Eğer öyleyse çok sevindim. Allah tamamına erdirsin isallah
Yaa ben sana demiştim hissediyorum diye hadi gözün aydın canm
Yaaa bitanem benimm allah dualarımızı kabul ettihayırlı olsun canım benüm bak hayırlı haberi aldık şimdi allahın izniyle güzel ilerler ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun ay sanki ben almışım gibi elim ayağıma dolandı sevinçten
Gozun aydin canim insallah kucaginada almak nasip olur
Çokkk sevındkmmm canımm cok sukurr Rabbımmm Pozitif gormeyı nasıp ettı ınsaAllah da saglıklı guzel bır gebelık gecırır bebısını kucagna alrsn
sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 5. Gün 2 adet orta kalite çift embrıyo transferi yaptırdım 5. Günümde ve 7. Günümde yani bugün test yaptım bişi çıkmadı sizinse okuduğum kadaryla 6. Gün negatif çıkmış. Siz de mi erken gebelik mi yaptınız ve belirtiniz var mıydı
Hadi hayırlı olsun canım benim. İnşallah güzel ilerler bu günden sonra
Allahım binlerce kez şükürler olsun o kadar çok sevindim ki gözlerim dolu tüylerim diken diken yazıyorum. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallah canım çok güzel sonucun çok mutluyum senin adına
Ay hayırlı olsun çok sevindim
Canım tebrik ederim Allah keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin
Ayyyyy çok sevindim o kadar kendini üzdün rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin maşallah
Ayyyyy canım ya gözün aydın olsunçok mutlu oldum senin adına bu akşam eşine sürpriz yaparsın
Yaaaa çok sevindim canım yeni tutunmuş bebiş sana hayırlı olsun darısı kese görmeye inş
Gözün aydın hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsinçok şükür. Darısı bizlerin başına inşallah
Kucağına almak da nasip olur inşallah:))
canımm hadii hayırlı olsun ALLAHIM SONUNA KADAR devam ettirain kucağınaa al çok çok sevindim inan aramıza hoş geldin
Canım benim çok çok çok sevindim.❤sağlıkla kucağına da al inşallah. Çok dua ettim sana. Gözün aydın artık kendini daha fazla strese sokma. Kimseye de söyleme kuzum nazar falan değmesin azıcık bekle.
Tebrik ederim canım çok mutlu oldum senin adına süpersinenerci geldi mi enercii
Gözün aydın canım benim sağlıcakla ilerlesin inşallah vok güzel bir hamilelik gecirirsin
Ayyyy o kadar mutlu oldum ki Allahimmmm sağlıcakla kat kat artsın ne mutlu çok şükür çok şükür demekki neymiş kaliteye güne takılmamak gerekiyormuş Allah ol derse her şey olurAdına çok sevindimmm sağlıcakla ilerler inşallah
Maşallah canım Allah tamamını erdirsin .
Sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim çok mutlu oldum .
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım benim güzel kalpli kelebeğim maşallah sana bak erken vermene rağmen çıkmış gördün mü çok sevindim bu topik hepimiz gibi sana da uğurlu geldi inşallah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eder sağ Salim alırsın bebişini kucağına inşallah keseyi görür kalp atışlarını da duyarsın çok sevindim senin adına
Hadi kendin için de bir civciv bırak buraya inşallah
Pazartesi günüTest günün ne zaman ki çok var mı daha
transfer öncesi sonrası gebelikte şimdi 7+2bugun doktorum bırak dediestrofemi transfer gününe kadar kullandınız mı arkadaşlar
Merhaba sizin durumunuz nasıl sonuçlandı mıAynı gün transfer olmuşuz.
Kaçıncı gün embriyosuydu ? Daha önce sorduysam kusura bakma isimleri hiç aklımda titamiyorum.
Senide eşinide tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginizada almayı nasip etsinHepinizeee çok çok teşekkür ederim eşim bile benim bu kadar kahrımı sıkıntımı çekmedi sanırım 8 sene sonra haylim gerçek olacakhala inanamıyorum hala gözlerim dolu dolu duygularım karma karışık sabah eşim karnımı öptü gitti o kadar duygusaldır ki nasıl gittim hastaneye nasıl kan verdim sonucu nasıl bekledim bilmiyorum...
Allah'ım sana sonsuz hamdü senalar olsun bu anı yaşamayı nasip ettin....
Canım beniiim hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahHepinizeee çok çok teşekkür ederim eşim bile benim bu kadar kahrımı sıkıntımı çekmedi sanırım 8 sene sonra haylim gerçek olacakhala inanamıyorum hala gözlerim dolu dolu duygularım karma karışık sabah eşim karnımı öptü gitti o kadar duygusaldır ki nasıl gittim hastaneye nasıl kan verdim sonucu nasıl bekledim bilmiyorum...
Allah'ım sana sonsuz hamdü senalar olsun bu anı yaşamayı nasip ettin....
Evet canım ben de çift transfer oldum 6.ci gün evde test yaptım çıkmadı bişey çok üzüldüm daha yapmicam test dedim bugünde nasıl verdim kan bilmiyorumsağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 5. Gün 2 adet orta kalite çift embrıyo transferi yaptırdım 5. Günümde ve 7. Günümde yani bugün test yaptım bişi çıkmadı sizinse okuduğum kadaryla 6. Gün negatif çıkmış. Siz de mi erken gebelik mi yaptınız ve belirtiniz var mıydı
Amin canım çok teşekkür ederim hastne biraz canımı sıktı ama dinlemicem onlarıSenide eşinide tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginizada almayı nasip etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım beniiim hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ediyorum sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kan verdiğin hastanemi yoksa kendi hastanenmiAmin canım çok teşekkür ederim hastne biraz canımı sıktı ama dinlemicem onları
Teşekkür ederim Allah razı olsunumarım sorunsuz ilerler
Negatif malesefMerhaba sizin durumunuz nasıl sonuçlandı mı
Kendi hastanem bi sevinçle aradım bunu kabul etmiyoruz kendi gününüzde kan verin dedi konuşamadım bile üstüne erken verdim yaaKan verdiğin hastanemi yoksa kendi hastanenmi
Canım çok çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al.Evet canım ben de çift transfer oldum 6.ci gün evde test yaptım çıkmadı bişey çok üzüldüm daha yapmicam test dedim bugünde nasıl verdim kan bilmiyorumbugün bu rakamı görmek nasip oldu gerisi de gelir inşallah
Amin canımCanım çok çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al.
sizi hic tanimiyorum ama yazilari okudugun anda hep pozitif cikacak diye hissettim. Cok cok mutlu oldum. Insallah saglikla artsin degerleriniz