2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadı 😞 şimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı 😔
Üzülme canım içini ferah tut 🥺
Ben kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
Ciddi misin
Aynı durumdayız çok çok geçmiş olsun bende de ilaçlardan biri alerji yaptı hatta bende düşük tansiyon şiddetli karın ağrısı sulu döküntüler içi su dolu su cicegine benzer yaralar pütür pütür bir sürü şey ayak parmaklarimda ellerimin üstünde alt bacak arkalarinda derken çok şükür dermatolog bir çare buldu bir krem verdi günde yalnızca bir kere sürüyorum baya hafifletti ve rahatlatti
Bende şuan iyiyim inşallah hayırlara vesile olur

Kızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadı 😞 şimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı 😔
Haftası ile kese uyumlu muydu ? Bebek geriden geliyor da olabilir. Son ana kadar umudunu yitirme canım. Bol bol dua et 🙏🏻 tekrar ne zaman çağırdı doktor

Hiç morelinizi bozmayın 2 katı artış gösterdiği sürece sıkıntı olmaz bekleyelim hayırlısı olmaz
Sagol canim 11 ve 13. Gunler kan verdim sonrasinda beta 697 ile 1787 cikti. Bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gorduk karindan 1 kese🧿🙏🏻 rabbim isteyenlere de nasip etsin tez vakitte. Dr 10 gun sonra da kalp atisina cagirdi

Kuzum uzme kendini bebisini de uzme🙏🏻 sabrettik guzel haberler aldik daha da alacaz allahin izniyle, dua ediyorum senin icin de insallah cumartesi guzelce duyarsiniz. Ultrason cihaziyla alakalidir her doktorun ayni olmuyor biliyorsun. Bebisin seninle endise etme🙏🏻💐

X