- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.641
Ben gaziantepte yaşıyorum bizim oradaki tup bebek merkezlerini beğenmiyorum o yüzden istanbulda yaptırmaya karar vermiştik ilkinde çok rahattım ama bu sefer öyle olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gaziantepte yaşıyorum bizim oradaki tup bebek merkezlerini beğenmiyorum o yüzden istanbulda yaptırmaya karar vermiştik ilkinde çok rahattım ama bu sefer öyle olmadi
Biz d3 Gaziantepdeyiz tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama karar veremedik burada mı yaptırmak yoksa Ankarada mi diyeBen gaziantepte yaşıyorum bizim oradaki tup bebek merkezlerini beğenmiyorum o yüzden istanbulda yaptırmaya karar vermiştik ilkinde çok rahattım ama bu sefer öyle olmadi
Haftayla ilgili hiçbir şey söylemedi iki hafta önce gittiğimde kese vardı bebek yoktu bugün bebek göründü ama can yok dedi cumartesi günü çağırdı kontroleHaftası ile kese uyumlu muydu ? Bebek geriden geliyor da olabilir. Son ana kadar umudunu yitirme canım. Bol bol dua et tekrar ne zaman çağırdı doktor
Canım Allah göstermesin kötü düşünme , tüp bebekler belki de hafta olarak geriden geliyordur neticede tüpten ilerleme sürecini yaşamıyorlar , Hayırlısıyla haftaya duyulur miniğin kalbinin sesiHaftayla ilgili hiçbir şey söylemedi iki hafta önce gittiğimde kese vardı bebek yoktu bugün bebek göründü ama can yok dedi cumartesi günü çağırdı kontrole
Amin inşallah canım benim hiç belirtinde olmayabilirdi ayrıca iki günde 3 kat bile artabilir benim değerim yüksek çıktı ilki 278 iki gün sonra 899 çıktı yani üç kat arttı yarın bi dha vericem ama benim değerlerimin bu kadar yüksek çıkmasının 5.gün çift transfer olmasından kaynaklandığını düşünüyorum ikiz olma ihtimali olabilir bizim ama değer üç kat da artabiliyor. dur bakalım biraz daha bekle inşallah senin de artacaktır değerin geç tutunmalarda da değer düşük çıkıyor diye biliyorum benİnşallah kuzum allah emeklerimizin karşılığını verir başka belirtim olmadı için canım çok sıkıldı sadece adet olcakmış ağrıları var belirtileri hele bugun sadece adet olma hissi oldu başka bişi yok tık yok bide 10.gün 4.22 çıkmasıda etkiledi 4.22 çıkıpta gebeliği olan pek olmamış çoğu insan 10 değerinin üstünde öğrenmişler benim yarınki değerim 10nun üstünde çıkması lazım ki doktorum hamilelik var demesi lazım 2 gündede 10nun üstüne çıkar mı bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum ama istemsiz düşünmeden edemiyorum sen kaç değerle öğrenmiştin
Bak o kadar olumsuz düşündün üzdün kendini idrarda hemen negatif diye daha 7.günde 50 çıkmış değerin maşallahBen kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet buraya kadar gelmişken böyle sonuçlanırsa çok çok üzülürüm Allahım herkesin kalbindekini nasip etsin içinde de benimkiniKuzum uzme kendini bebisini de uzme sabrettik guzel haberler aldik daha da alacaz allahin izniyle, dua ediyorum senin icin de insallah cumartesi guzelce duyarsiniz. Ultrason cihaziyla alakalidir her doktorun ayni olmuyor biliyorsun. Bebisin seninle endise etme
Amin canım amin inşallah Allah razı olsun inşallah duyarım cumartesi günü bangır bangır o kalp sesiniCanım Allah göstermesin kötü düşünme , tüp bebekler belki de hafta olarak geriden geliyordur neticede tüpten ilerleme sürecini yaşamıyorlar , Hayırlısıyla haftaya duyulur miniğin kalbinin sesi
Amin inşallahEvet isallah hepimiz umduğumuza ulaşır çok mutlu okuruz. Buradaki kötü şeyler yazan arkadaşlara çok üzülüyorum gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı, mutlu bebekler nasip etsin
Korkma canım benim gönlünü ferah tut inşallah gebelik belirtilerindir bunlar test falan yapıp moralini bozma sakın sadece kan verÇok kortum ama iyiyim canım 4 ilaç kullanacağım doktor düşürüp değiştirdi bakalım şimdi süreç nasıl olacak bugün çok ayakta durdum bel ve kasık ağrım var inşallah hayrs alamet olur benimde eltim karşı komşum kayınvalidem memleketinde
Ayyyyyy çok güzel çok sevindim yaaa kan testi verdinmi biriktir bende 4 tane var testGebelik testi yaptım canım. Mavi en eski olan. Biriktiriyorum
Canım moralini bozma bazı bebeklerin kalp atışları 8.haftada duyuluyor . Karından mi bakıldı sanaKızlar moralim çok bozuk bugün randevum vardı kalp atışı dinlemeye gittim ama duyulmadı şimdi çıktım hastaneden dokunsalar ağlayacak gibiyim doktor cumartesi günü bir daha çağırdı ben erken mi gittim ya 7+3 tü bugün ultrasonda kese var bebek var minicik ama kalp atımı alamadı doktor böyle kırmızı mavi renkli bişeyler geldi ekrana onu anlamadım sonradan duyulur mu ki kalp atışı
Kalitelerini bilmiyorum ama benimde bu teste böle silik çıktı kan verdim ertesi gün senin test günün ne zaman4 bb yumurta konuldu dedi doktor düşük kalite mi acaba ilk denememiz
Gözün aydın olsun canim Çok mutlu oldum senin adınaBen kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
Amin canımm senden de Allah razı olsun inşallah gümbür gümbür duyun bize de yaz buradan inşallahhAmin canım amin inşallah Allah razı olsun inşallah duyarım cumartesi günü bangır bangır o kalp sesini
Ankara ile hiç bir fikrim yok ama ankette fazlası ile ticarethane ye dondermisler hiç özenli değiller yaptırmadı m amaeltim yaptırdı iki kere olmadı ve kadına transfer aşamasında emriyo kaliteli değil diye olumsuz konuşmuşlar esinde zor sperm buldular bir sürü yumurta toplamları na rağmen en iyi spermi bulmak için diğer tuplerw bıkmadılar ben birine gittim testleri gösterdim sn bunlarda sperm varmi sanıyorsun dedi çok kötü konuşmuştu merkezden ağlayarak çıkmıştım o yüzden kesinlikle önermek Antep iBiz d3 Gaziantepdeyiz tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama karar veremedik burada mı yaptırmak yoksa Ankarada mi diye
Perşembe vericem gününde. O zamana kadar sabır zaten bir yarın kaldı. Ve son bir idrar testim sabah bakıcam yine benim yumurtamda 5bc di ya. Kalitesi ne oluyo dedim hemşireye bu kalitede hamile kalan hastalar vardı diyo hiç tatmın etmemişti beni açıkcası.Ayyyyyy çok güzel çok sevindim yaaa kan testi verdinmi biriktir bende 4 tane var test
Öyle oldu valla çok şükür çok mutlu oldum darısı bekleyen isteyen herkese nasip olur inşallahBak o kadar olumsuz düşündün üzdün kendini idrarda hemen negatif diye daha 7.günde 50 çıkmış değerin maşallah
Cumartesi test günüm umarım tutmuştur sizinde ve isteyen herkesinKalitelerini bilmiyorum ama benimde bu teste böle silik çıktı kan verdim ertesi gün senin test günün ne zaman
Teşekkür ederim canımGözün aydın olsun canim Çok mutlu oldum senin adına